otkrila sam najsavršeniji ikad vege burger u onom krugu dolje u importaneu za 16 kn pa si sad to priuštim, ako se ima za odvojiti. nije ni taj toliko velik koliko bih ja htjela da bude, ali je finiji i svježiji od meka.
Hrana i Pića
- elrania
Re: Hrana i Pića
bljah, meni je to preskupo i ne želim im više puniti blagaju. najprihvatljivija cijena koju su mi nudili je bio mek s pomfrijem i sokovima za 10 kn. toliko sve i vrijedi 
otkrila sam najsavršeniji ikad vege burger u onom krugu dolje u importaneu za 16 kn pa si sad to priuštim, ako se ima za odvojiti. nije ni taj toliko velik koliko bih ja htjela da bude, ali je finiji i svježiji od meka.
- Wendigo
meni je od svih tih sendviča kaj se daju pojesti vani najjači kebab. najbolji su u obelixu na sjevernijoj strani tkalčićeve, ali kebaba na križanju heinzelove i martićeve i onaj u ciboni, blizu ulice florijana andraševića i parkinga.
baš smo neki dan frend i ja rapsravljali kako je to u stvari "savršen" i kompletan obrok s nogu.
kombinacija mesa, raznog sviježeg povrća i kruh, dakle lepinja ili tortilja da sve to zaokruži.
baš smo neki dan frend i ja rapsravljali kako je to u stvari "savršen" i kompletan obrok s nogu.
kombinacija mesa, raznog sviježeg povrća i kruh, dakle lepinja ili tortilja da sve to zaokruži.
- elrania
- Sammy
najs 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- callac
probala sam sinoć onaj G selection vaniliju, kupila i čokoladni preljev, ali nije ni blizu čokoladi. mislim, nije loš sladoled, ali čokolada....

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
- Ašow
Jučer je frendica diplomirala i čestitao sam joj tako da sam joj pripremio lazanje.
Svi koji su ih jeli su rekli (njih 7) da u zivotu nisu jeli bolje lazanje i opet me zele prijaviti na masterchef argh
Svi koji su ih jeli su rekli (njih 7) da u zivotu nisu jeli bolje lazanje i opet me zele prijaviti na masterchef argh
- metallicat
obožavam lazanje. ti meni to, ja tebi tiramisuAšow wrote:Jučer je frendica diplomirala i čestitao sam joj tako da sam joj pripremio lazanje.

- Ašow
DOGOVORENO!!!!!!!1metallicat wrote:obožavam lazanje. ti meni to, ja tebi tiramisuAšow wrote:Jučer je frendica diplomirala i čestitao sam joj tako da sam joj pripremio lazanje.
Svi koji su ih jeli su rekli (njih 7) da u zivotu nisu jeli bolje lazanje i opet me zele prijaviti na masterchef argh![]()
- elrania
nije mi loš american dream quattro.
kikiriki, mliječna čokolada, karamela, nugat kombinacija; prva dva su mi super, druga malo preslatka.
pakovanje je od 1650 ml
kikiriki, mliječna čokolada, karamela, nugat kombinacija; prva dva su mi super, druga malo preslatka.
pakovanje je od 1650 ml
- metallicat
ja davno htjela baš taj komentirat, al zaboravih. meni je odličan, i mama bila oduševljena

- elrania
- metallicat
- Wendigo
zanima me gdje ima za kupiti maslac od kikirikija? da je neko veliko pakovanje, a da nije jako skup?
a da nije neki nejestivi škart..
a da nije neki nejestivi škart..
- elrania
niš od dorine mi ne valja osim one s keksom. 
nisam točno tu probala, al mi ne paše baš ta njihova čokolada i ti filinzi. (sjetimo se da baš ni ne volim čokoladu
)
jela sam prije one ledene kocke, al obično bih skinula čokoladu i pocuclala samo to mentolasto
@dingo: imaš onaj srpski u intersparu, billi, konzumu... al to je onaj neki s plavim čepom, dok mi je preporučeno da blje uzet neki s crvenim. tog bi kao trebalo biti u mercatoru, al provjerim još dodatno s frendicom koja to kupuje.
nisam točno tu probala, al mi ne paše baš ta njihova čokolada i ti filinzi. (sjetimo se da baš ni ne volim čokoladu
jela sam prije one ledene kocke, al obično bih skinula čokoladu i pocuclala samo to mentolasto
@dingo: imaš onaj srpski u intersparu, billi, konzumu... al to je onaj neki s plavim čepom, dok mi je preporučeno da blje uzet neki s crvenim. tog bi kao trebalo biti u mercatoru, al provjerim još dodatno s frendicom koja to kupuje.