Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
majstoro

Post by majstoro » 04 Jul 2008, 18:32

evo i ja nabavio nowi awatar :supz: :supz:
jack ripper lol
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Jul 2008, 18:49

jack the ripper.

upravo me ulovila lagana temperatura i grebanje u grlu i to po ovim paklenim vručinama / sparinama.. :roll: idem se preznojit u gym, valjda prođe do navečer..

Vorador

Post by Vorador » 04 Jul 2008, 19:32

Aryx wrote:
Vorador wrote:prošao onaj ispit. :D preznojio sam se na usmenom. mislio sam da ću past...dao uvjet ali ostala mi još 4 ispita pa ću nešto od toga u 9. mjesecu....
svaka cast ! ja jos moram jedan ispit sada s prve godine te u jesen jos 3 za uvjet 8)
uuu. napeto! ja sam se odlučio poštedit toga pa sam sad malo zapeo a na jesen ću onako opušteno...

elrania

Post by elrania » 04 Jul 2008, 20:59

meni ce i jesen bit ubitacna... rade bih 3 normalna ispita, nego jedan ovaj iz eng. jezicnih.
koja tlaka od kolegija... jos cu dobiti psiholoski defekt do kraja studija, ak' ce mi svaki rok ovako izgledati.

aah, pakirala sam se na brzinu i stavih u koferu sir koji nisam otvarala i bilo mi je steta ostavit to u zgu, te ubacih jos plisanog macka unutra i izvadim ja to sve van i mic dafti po siru... luftam ga vec neko vrijeme, al ne odlazi Image
vesmasina mu ne gine...

Decadentor

Post by Decadentor » 04 Jul 2008, 21:02

elrania wrote:meni ce i jesen bit ubitacna... rade bih 3 normalna ispita, nego jedan ovaj iz eng. jezicnih.
koja tlaka od kolegija... jos cu dobiti psiholoski defekt do kraja studija, ak' ce mi svaki rok ovako izgledati.

aah, pakirala sam se na brzinu i stavih u koferu sir koji nisam otvarala i bilo mi je steta ostavit to u zgu, te ubacih jos plisanog macka unutra i izvadim ja to sve van i mic dafti po siru... luftam ga vec neko vrijeme, al ne odlazi Image
vesmasina mu ne gine...
Da da da sir smrdi....
Image

gandalf

Post by gandalf » 04 Jul 2008, 21:09

Što se žalite, barem imate rokove! Meni asistent skinuo još dodatne bodove na žalbama kako ne bi bio žalostan što sam pao predmet i što ga moram
odslušati za godinu dana ispočetka sa brucošima i sve ispočetka opet.....
E, da imam rokove najesen, lijepo bi dao taj jedan predmet koji mi nikada u životu više neće trebati i bio bi sretan.

elrania

Post by elrania » 04 Jul 2008, 21:31

@gandalf: to i nama rade na eng. ak ne dam sad ove jezicne, trebam cekati sljedeci ljetni semestar kako bih ih opet slusala i opet isla polagati i godinu sam u zaostatku i ne mogu na diplomski dokle god to ne rijesim bla bla. frendica je tak izgubila prethodnu god., jer nismo ni imali priliku polagati to tada preko kolokvija, neg dobis 2 roka i gotovo. pad na drugom, pad godine. a tih 75% tocnosti nije lako postic...osjecam sazaljenje prema rusistima kojima je prag 90%. :roll:
nama su mislili ukinuti jesenske ove godine, al su prebacili to na sljedecu. zbilja nemam nis protiv toga da se ukinu, ako nam daju sansu polagati predmet preko kolokvija. od 7 komada, svega sam 2 mogla rijesiti tako ove god. valjda su to posebni tretmani za jezicare...

gandalf

Post by gandalf » 04 Jul 2008, 21:49

elrania wrote:@gandalf: to i nama rade na eng. ak ne dam sad ove jezicne, trebam cekati sljedeci ljetni semestar kako bih ih opet slusala i opet isla polagati i godinu sam u zaostatku i ne mogu na diplomski dokle god to ne rijesim bla bla. frendica je tak izgubila prethodnu god., jer nismo ni imali priliku polagati to tada preko kolokvija, neg dobis 2 roka i gotovo. pad na drugom, pad godine. a tih 75% tocnosti nije lako postic...osjecam sazaljenje prema rusistima kojima je prag 90%. :roll:
nama su mislili ukinuti jesenske ove godine, al su prebacili to na sljedecu. zbilja nemam nis protiv toga da se ukinu, ako nam daju sansu polagati predmet preko kolokvija. od 7 komada, svega sam 2 mogla rijesiti tako ove god. valjda su to posebni tretmani za jezicare...
Ma ja sam u zaostatku već 2 godine i šanse su mi da upišem diplomski 20%, svake godine nešto promijene i uopće ne znaš što te čeka! Važno da sam gotov, sad
na more da zaradim za novi auto, a Algoritme ću onda rasturiti sljedeće godine na ljeto! :P

elrania

Post by elrania » 04 Jul 2008, 21:57

sretno ti! znam i sama koja je tlaka spusiti godinu i jos imati kolegije s takvim uvjetima...
nama su sada skroz renovirali odsjek i na moju radost, stavili kolegij "shakespeare" pod izborne :lol:
svedski pak svake godine postaje sve ljigaviji sto se predavaca tice i time mi je sve vise mrzak...
ozbiljno razmisljam o ponovnom upisu necega nakon ove 3 god, koje cu nadam se zavrsiti bez ikakvih dodatnih padova.

Scarface

Post by Scarface » 04 Jul 2008, 22:30

Ja iden s vragon u koprive sa ovin medicinskim faksom, to je jebenih 6 godina i to minimalno, ne znan ja koji mi je vrag da iden na prijemni za to. Danas san se ubija s ovon fizikon, triba bi sve bit gotov do nedilje, u četvrtak mi je ispit, dakle tri komodna dana za sve ponovit i dovest u red, jeba me konj ako ne mogu prag proć, mogu se obisit za jaja onda.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 04 Jul 2008, 22:38

a nista drugo osim tog te ne zanima, hm?
ja sam cak neko vrijeme razmisljala o medicini nakon ove svoje 3 god, no mislim da sam potpuno odustala prvo zbog vremena koje treba uloziti i ponajvise zbog uvjeta u kojima se radi. precesto se motam po bolnicama i vidim kak sve funkcionira. jest da ti ljudi zaraduju preko 10k kn, al je krvavo raditi nocne i brinuti se o bolesnima. ljudi ima svakakvih, a ja nisam bas strpljiva i puna razumijevanja. a jos kad mi svaki specijalista kaze da moze opet birati, isao bi sto dalje od medicine :lol:. razmisljah i o pravu, al mi je savijest prevelika :lol:.
nis, za 2-3 god (nadam se) sam i ja opet na prijamnom, sam treba odluciti kamo cu. jedva cekam :mrgreen:

Scarface

Post by Scarface » 04 Jul 2008, 22:41

Ništa me drugo ne zanima, u biti me ni to ne zanima, al moran ić negdi, a kako san bija u zdravstvenoj školi, iden tu, ide mi još 5 prijatelja iz razreda, ma
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 04 Jul 2008, 22:44

Ghostface wrote:Ništa me drugo ne zanima, u biti me ni to ne zanima, al moran ić negdi, a kako san bija u zdravstvenoj školi, iden tu, ide mi još 5 prijatelja iz razreda, ma
Jbg, teeeško je upast medicinu, još teže završit :|
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 04 Jul 2008, 22:49

Asfodel wrote:
Ghostface wrote:Ništa me drugo ne zanima, u biti me ni to ne zanima, al moran ić negdi, a kako san bija u zdravstvenoj školi, iden tu, ide mi još 5 prijatelja iz razreda, ma
Jbg, teeeško je upast medicinu, još teže završit :|

E a ja debil već pričan ka da san upa. Ajme upadnen li, napravit ću iznered cilo ovo lito, koji će to šou s ekipon bit, a ne upadnen li, ne izlazin iz sobe, boga mi, sve mi propada.

Asfodel

Post by Asfodel » 04 Jul 2008, 22:53

Ja da sam tu negdje na moru gadno bih se napalila na nautiku 8) Uh, te uniforme
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Locked