meni je žao voditeljice,cura praktički 90% emisije priča sama sa sobom...Asfodel wrote:Uh, to bi trebalo zabranit zakonommajstoro wrote:jutro kak me nervira onaj kunolovac![]()
D
Last Post Wins !!!11one
-
GreenHornet
- Asfodel
-
GreenHornet
- elrania
- majstoro
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAGreenHornet wrote:najjače je kad je za veliku lovu bilo pitanje u smislu "ŠTO SE SA POČETNIM SLOVOM P NALAZI U KUHINJI"
naravno nitko nije pogodio jer je odgovor bio POHANI SLADOLED.
![]()
![]()
meni je najludje kad je jedan doso ima jedno 15 god,pita ga ona kolko ima godina,kaze 45,ona njega koje je godiste,on suti lol
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
-
GreenHornet
u bosni...majstoro wrote:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAGreenHornet wrote:najjače je kad je za veliku lovu bilo pitanje u smislu "ŠTO SE SA POČETNIM SLOVOM P NALAZI U KUHINJI"
naravno nitko nije pogodio jer je odgovor bio POHANI SLADOLED.
![]()
![]()
meni je najludje kad je jedan doso ima jedno 15 god,pita ga ona kolko ima godina,kaze 45,ona njega koje je godiste,on suti lol
http://www.youtube.com/watch?v=5I3fpi3ixuE
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- metallicat
uživala u moru i za vas
ali komarci
kopiraš mene
bravo
Vorador wrote:riješeno!metallicat wrote:kako statistika?Vorador wrote:baš se vratio s ispita. hmmm...nisam baš zadovoljan ali vidjet ćemo...propustio more zbog toga. morat ću se ić bacit pred večer jer ću svisnut od vrućine...baš sreo frenda koji je odustao od građevine i sad upisuje ekonomiju...![]()
![]()
iz prve; trojčica...
![]()
kopiraš mene

- elrania
evo me natrag... tiha jeza.
no, zavolih jako jednu prof norveskog koja nas je pazila kad je ova nasa iz gram otisla i prepisivali smo ko blesavi, a zena nam se jos pocne smijat i molit nas da prestanemo stalno to radit.
al svejedno se bojim vidjet kaj ce bit od toga...
sad cekam skripte za sutrasnji ispit i hladim se. imah osjecaj da cu se otopiti kad sam se vracala doma sada...
pocrnih vise ovdje u zgu u zadnjih tj-2 neg tokom cijelog ljeta prosle god.
no, zavolih jako jednu prof norveskog koja nas je pazila kad je ova nasa iz gram otisla i prepisivali smo ko blesavi, a zena nam se jos pocne smijat i molit nas da prestanemo stalno to radit.
al svejedno se bojim vidjet kaj ce bit od toga...
sad cekam skripte za sutrasnji ispit i hladim se. imah osjecaj da cu se otopiti kad sam se vracala doma sada...
pocrnih vise ovdje u zgu u zadnjih tj-2 neg tokom cijelog ljeta prosle god.
-
Ghrall
-
John_Ryder
-
John_Ryder
- elrania
hura za mamu
prosla prijamni i 23. je od 110
kak slatko, sad ce imat index i pripremat ispite i ucit i trpit sranja profesora 10 godina mladih od nje
i ne mogu vjerovat...rekli su im na prijamnom da mogu slobodno pitat jedno-dva pitanja, ako nece znat, da ce im rec.
i ide mama pitat i odbrusi joj prof. da to nije anatomija, nego fiziologija i to nije njeno podrucje
tolko o strucnosti...
idem si po puding.
kak slatko, sad ce imat index i pripremat ispite i ucit i trpit sranja profesora 10 godina mladih od nje
i ne mogu vjerovat...rekli su im na prijamnom da mogu slobodno pitat jedno-dva pitanja, ako nece znat, da ce im rec.
i ide mama pitat i odbrusi joj prof. da to nije anatomija, nego fiziologija i to nije njeno podrucje
idem si po puding.
- Asfodel
A zakon! Šta će studirat? (očito nešt medicinsko)elrania wrote:hura za mamuprosla prijamni i 23. je od 110
![]()
kak slatko, sad ce imat index i pripremat ispite i ucit i trpit sranja profesora 10 godina mladih od nje![]()
i ne mogu vjerovat...rekli su im na prijamnom da mogu slobodno pitat jedno-dva pitanja, ako nece znat, da ce im rec.![]()
i ide mama pitat i odbrusi joj prof. da to nije anatomija, nego fiziologija i to nije njeno podrucjetolko o strucnosti...
idem si po puding.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out