keep telling yourself thatWendigo wrote:nije điks, cigareta, tj. duhan zamotani.A$H wrote:pa jos mu je joint u ustima..![]()
Objavi svoju sliku
- Decadentor
- Asfodel
- john_constantine
- Asfodel
- john_constantine
he, ja ga hranim baš paucima. Iščupam im noge i stavim ga unutra, a ostali su već stavili leptira i skakavce, pa da vidimo da li će to probaviti. Dođu oko 40 kn u Baumaxu, gdje sam kupio, ali ti treba posebna zemlja za to. Treba vode, sunca, i otporan je na temperaturu. nije pretjerano zahtjevan, a vrlo brzo rastu nove mladice.
Michel puši karu.
- Wendigo
jebeno! samo kaj bi to meni vjerojatno krepalo zbog nedostatka svjetlosti u sobi..john_constantine wrote:he, ja ga hranim baš paucima. Iščupam im noge i stavim ga unutra, a ostali su već stavili leptira i skakavce, pa da vidimo da li će to probaviti. Dođu oko 40 kn u Baumaxu, gdje sam kupio, ali ti treba posebna zemlja za to. Treba vode, sunca, i otporan je na temperaturu. nije pretjerano zahtjevan, a vrlo brzo rastu nove mladice.
- john_constantine
- Decadentor
john_constantine wrote:he, ja ga hranim baš paucima. Iščupam im noge i stavim ga unutra, a ostali su već stavili leptira i skakavce, pa da vidimo da li će to probaviti. Dođu oko 40 kn u Baumaxu, gdje sam kupio, ali ti treba posebna zemlja za to. Treba vode, sunca, i otporan je na temperaturu. nije pretjerano zahtjevan, a vrlo brzo rastu nove mladice.
Jesi gledo malu prodavaonicu uzasa?

- maddjuro
super mjuziklDecadentor wrote:john_constantine wrote:he, ja ga hranim baš paucima. Iščupam im noge i stavim ga unutra, a ostali su već stavili leptira i skakavce, pa da vidimo da li će to probaviti. Dođu oko 40 kn u Baumaxu, gdje sam kupio, ali ti treba posebna zemlja za to. Treba vode, sunca, i otporan je na temperaturu. nije pretjerano zahtjevan, a vrlo brzo rastu nove mladice.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
jesam, onu ozovu verziju.Decadentor wrote:john_constantine wrote:he, ja ga hranim baš paucima. Iščupam im noge i stavim ga unutra, a ostali su već stavili leptira i skakavce, pa da vidimo da li će to probaviti. Dođu oko 40 kn u Baumaxu, gdje sam kupio, ali ti treba posebna zemlja za to. Treba vode, sunca, i otporan je na temperaturu. nije pretjerano zahtjevan, a vrlo brzo rastu nove mladice.
Michel puši karu.