ova prva prića čak i ima sličnosti sa jednom epizodom iz The Twilight Zone...a baš sam se veselio..kad ono šrot..john_constantine wrote:no,kvragu, kako sam samo predviđao da će creepshow 3 biti loš, a ispalo je šrot.
Last Post Wins !!!11one
- A$H
- Zombiemachine
- john_constantine
Gle, zanimljivo. Na RTL teletekstu na broju 140 gdje su filmske informacije, naletim na povijesni horor, gdje glumi kontroverzni otac Angeline Jolie. Ma koga briga, nikad čuo za njega. I vidim da se radi o nekim mormonima koji napadaju kalifornijance u vlaku jer misle da su "osvajači" i kažu da je to povijesni horor. Pogledam na imdb - u taj film Sempteber down i vidim da je to nekakav drama/romantični western.
Znači, sto posto će biti sranje od filma. 
- Zombiemachine
- john_constantine
- A$H
-
FilmTV
- A$H
to šala koju nisam skužio ili ...FilmTV wrote:Meni je Stallone dobar, imao je dosta kvalitetnih uloga, kao redatelj je barem Saturday Night Fever ostavio iza sebe a film je čisti kult.A$H wrote:hahahahah Stallone redatelj hahaha![]()
Još je jači kao scenarist, napisao je između ostaloga prvi Rocky i First Blood (prvi Rambo), a to su jaki filmovi.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
FilmTV
Ako ti ne voliš slične filmove to ne znači da film nije kult jer je, nisam se uopće šalio. Isti kultni status imaju Grease i Hair.A$H wrote:to šala koju nisam skužio ili ...FilmTV wrote:Meni je Stallone dobar, imao je dosta kvalitetnih uloga, kao redatelj je barem Saturday Night Fever ostavio iza sebe a film je čisti kult.A$H wrote:hahahahah Stallone redatelj hahaha![]()
Još je jači kao scenarist, napisao je između ostaloga prvi Rocky i First Blood (prvi Rambo), a to su jaki filmovi.
Osim toga SNF ima i jedan od najjačih soundtrackova svih vremena:
"Along with the success of the movie, the soundtrack, composed and performed primarily by The Bee Gees, became the number one best-selling soundtrack of all time. The cultural impact of Saturday Night Fever in the United States was tremendous, bringing the nascent disco scene into the mainstream."