Kućni ljubimci - objavite slike
-
GreenHornet
- elrania
Re: Kućni ljubimci - objavite slike
kad već nemam svoje, nastavljam gomilati slike tuđih ljubimaca.
evo novog psa od bratićeve sestrične
zove se bongo. jadan pas 
SpoilerShow

- john_constantine
- metallicat
- elrania
- Asfodel
A koji miškoelrania wrote:kad već nemam svoje, nastavljam gomilati slike tuđih ljubimaca.![]()
zove se bongo. jadan pasSpoilerShow
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
vidi se kako joj paše, blažene takve mace. moj bi mene pojeo da ga taknem za trubuh, a di još dok do kade dođemoelrania wrote:najjednostavnije mica kupanje ikada
http://www.youtube.com/watch?v=PiDHXu5T ... h_response

- Jane Doe
ja sam svoju (čupavu) okupala dok je bila skroz mini jer je bila sva zapišana i buhasta i smrdljiva i to je to. neznam ko bi ju sada uspio okupat (da i treba) tako živčanu i ogromnu, mislim da bi me oglobala do kosti
ova mala je pak stigla čista i uredna zahvaljujući dobrim ljudima iz zoo shopa, tako da nju nisam kupala.
a kaj ću ih kupat, neidu van, a i stalno se ližu i fala bogu da ih netreba, ja sretna.....
poremeno ih istrljam vlažnim maramicama za tu namjenu i super.
ali mica iz videa je pravi anđelak
ova mala je pak stigla čista i uredna zahvaljujući dobrim ljudima iz zoo shopa, tako da nju nisam kupala.
a kaj ću ih kupat, neidu van, a i stalno se ližu i fala bogu da ih netreba, ja sretna.....
poremeno ih istrljam vlažnim maramicama za tu namjenu i super.
ali mica iz videa je pravi anđelak

- john_constantine
a malo previše pjene za mačku...
I malo iritatna muzika. A našu mačku kupamo tek jedanput na nekoliko mjeseci, tek toliko... A nije joj baš po volji, ali možemo ju oprati, he. 
ali nekako mi je čudno da se naša mačka uopće ne glasa... Ono, mijauče. Nikada niti nije, čak niti od prvog dana kada je došla.
ali nekako mi je čudno da se naša mačka uopće ne glasa... Ono, mijauče. Nikada niti nije, čak niti od prvog dana kada je došla.
Michel puši karu.
- Decadentor
- Jane Doe
to je zato što joj nedate da dođe do riječijohn_constantine wrote:a malo previše pjene za mačku...I malo iritatna muzika. A našu mačku kupamo tek jedanput na nekoliko mjeseci, tek toliko... A nije joj baš po volji, ali možemo ju oprati, he.
zezam se
takva je i moja ova manja, ono, ni glasa, pa sam pitala veterinara jet to normalno, pa je rekao da di piše da sve mačke moraju bit razgovorljive

-
GreenHornet
Kako je njima dobro u zivotu

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- john_constantine
he,he.... ma baš sam ju neki dan vidio kako ide do mene i nešto otvara usta, kao da bi mijaukala, ali ništa, he.Jane Doe wrote:to je zato što joj nedate da dođe do riječijohn_constantine wrote:a malo previše pjene za mačku...I malo iritatna muzika. A našu mačku kupamo tek jedanput na nekoliko mjeseci, tek toliko... A nije joj baš po volji, ali možemo ju oprati, he.
ali nekako mi je čudno da se naša mačka uopće ne glasa... Ono, mijauče. Nikada niti nije, čak niti od prvog dana kada je došla.![]()
zezam se![]()
takva je i moja ova manja, ono, ni glasa, pa sam pitala veterinara jet to normalno, pa je rekao da di piše da sve mačke moraju bit razgovorljiveznaći, sa tvojom macom je sve ok. ova moja je počela tu i tamo nešto po tiho, ali ne mijau nego nešto između glasanja malog štenca i ptice
![]()
svašta
Michel puši karu.
- Jane Doe
a i bolje. ova pak čupava se glasa i previše. najjače mi je ujutro, još prije alarma, sjedne u hodnik pred kuhinjska vrata i mjau mjau i može tako dok se ne digneš, pol sata ak treba, a glasna je u p.maternu, nema spvanja dok joj nedaš jest. dok mala samo skoči na krevet i gleda u mene dok se ne dignem, čeka u tišini 

-
GreenHornet

koliki je...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!