u većini slučajeva da.. tako sam se ja zajebo i skinuo Fair Haired Child na Njemačkom.Rodman wrote:Pogledas komentare, ako nema komentara za taj torrent, mani ga se...john_constantine wrote:u pizdu materinu, više ne skidam DVD ripove za torrenta. Skinuo sam ovaj Ong bak 2, osim što je grdo gledati tajlandske i engleske titlove odjednom loša slika i loša kvaliteta.![]()
Last Post Wins !!!11one
- Wendigo
- A$H
FilmTV wrote:E vidiš, to se zove zajebDjuro19 wrote:ja skinuh "za šaku dolara" na češkomtako sam ja jednom skinuo 24 cijelu sezonu na španjolskom
ma to sa jezicima mi ne smeta nego kad skinem sreiju sa torrenta ~15GB file i onda je slika gora od najgoreg vhs ripa,a nije nikaj pisalo o tome kod torrenta i serije je nova...tak da ne kužim tko ju je uspio tak sažvakat i ode 15GB u smeće..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
FilmTV
Meni smeta jer apslolutno ne kužim španjolski dovoljno da bi mogao gledati 24A$H wrote:ma to sa jezicima mi ne smeta nego kad skinem sreiju sa torrenta ~15GB file i onda je slika gora od najgoreg vhs ripa,a nije nikaj pisalo o tome kod torrenta i serije je nova...tak da ne kužim tko ju je uspio tak sažvakat i ode 15GB u smeće..FilmTV wrote:E vidiš, to se zove zajebDjuro19 wrote:ja skinuh "za šaku dolara" na češkomtako sam ja jednom skinuo 24 cijelu sezonu na španjolskom
- A$H
pa sve spašavaju titlovi..hr,eng..FilmTV wrote:Meni smeta jer apslolutno ne kužim španjolski dovoljno da bi mogao gledati 24A$H wrote:ma to sa jezicima mi ne smeta nego kad skinem sreiju sa torrenta ~15GB file i onda je slika gora od najgoreg vhs ripa,a nije nikaj pisalo o tome kod torrenta i serije je nova...tak da ne kužim tko ju je uspio tak sažvakat i ode 15GB u smeće..FilmTV wrote: E vidiš, to se zove zajebtako sam ja jednom skinuo 24 cijelu sezonu na španjolskom
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
FilmTV
Ma nema šanse, da mi Jack Bauer zvuči ko neki latino jebač, nije to to, original je original!A$H wrote:pa sve spašavaju titlovi..hr,eng..FilmTV wrote:Meni smeta jer apslolutno ne kužim španjolski dovoljno da bi mogao gledati 24A$H wrote: ma to sa jezicima mi ne smeta nego kad skinem sreiju sa torrenta ~15GB file i onda je slika gora od najgoreg vhs ripa,a nije nikaj pisalo o tome kod torrenta i serije je nova...tak da ne kužim tko ju je uspio tak sažvakat i ode 15GB u smeće..
- Aryx
HorrorHR wrote:Upravo sam pogledao jedan od najlošijih ikada snimljenih filmova. Detalji na HorrorHR.com kada se probudim. Ako se probudim, možda mi je terminalno ubilo sve moždane stanice.![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine