elrania wrote:uzimajuci u obzir ovu i one neke dve prijasnje slike dobivam dojam da se bas volis sminkati.
al sve je to ljudski
Objavi svoju sliku
- Asfodel
- elrania
- Sharan
- lord
- maddjuro
danas nabavih super nintendo (za 50kn) jer se prodavo ko neispravan, ali, posudih od frendice adapter i radi, jedino kaj nisam imo onaj kabel da spojim na tv da vidim jel radi s igrom, a segu mi je frend dao, jer mu netreba, i ona radi super.
sad cu spojit segin joystick na komp, i nintendov isto, kad ga malo modificiram, da imam pravi gaiming expirience kad igram igre s tih konzola na kompu
sad cu spojit segin joystick na komp, i nintendov isto, kad ga malo modificiram, da imam pravi gaiming expirience kad igram igre s tih konzola na kompu
I may be an idiot, but i am no fool.
- Sharan
- maddjuro
evo, super nintendo za 200knSharan wrote:Jebote, u BiH nigdje ne možeš naći da neko prodaje Super Nintendo, Segu i to. Čak ni polovno. Čak ni neispravno.
http://www.njuskalo.hr/oglas178049
ja sam godinama tražio te konzole dok ih nisam našao
- maddjuro
to i je poa nta nintenda, oni ne idu tolko na grafiku, idu više na igrivost i sadržaj igaraBoby wrote:Nintendo će za mene uvijek biti najveće ime u svijetu videoigri; bez obzira koliko će ostali ulagati piksela u nove igre i koliko snimati nastavke igara koje se dobro prodaju
- john_constantine
a sega igre uvijek imaju odličnu glazbu.Djuro21 wrote:to i je poa nta nintenda, oni ne idu tolko na grafiku, idu više na igrivost i sadržaj igaraBoby wrote:Nintendo će za mene uvijek biti najveće ime u svijetu videoigri; bez obzira koliko će ostali ulagati piksela u nove igre i koliko snimati nastavke igara koje se dobro prodaju
Michel puši karu.
- maddjuro
sad kad popravim laptop cu malo preć preko seginih igarajohn_constantine wrote:a sega igre uvijek imaju odličnu glazbu.Djuro21 wrote:to i je poa nta nintenda, oni ne idu tolko na grafiku, idu više na igrivost i sadržaj igaraBoby wrote:Nintendo će za mene uvijek biti najveće ime u svijetu videoigri; bez obzira koliko će ostali ulagati piksela u nove igre i koliko snimati nastavke igara koje se dobro prodaju

[/URL]