eh, bilo bi super da imam gumeni čamac pa da se mogu spustit do gym-a koliko vode ima po cesti.
Last Post Wins !!!11one
- Aryx
thxKnatchbull wrote:imaš PMAryx wrote:imam jos jedan request ako nije problem knatch :p , trebao bi cijeli office . imas mozda neki dobar torrent da mi posaljes u pmu ? inace gledao sam na torrentz ali nemogu se odluciti kojeg da skinem lol
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
open air.Wendigo wrote:aha, možda doletim malo.. sutra se moram ranije dić pa nemrem "divljat" večeras..Aryx wrote:neki tulum filozofskog ako sam dobro skuzio , nesto se dogovarao da bi tamo veceras malo otisaoWendigo wrote:e, šta je to večeras ispred filozofskog faksa? sada sam tamo prošao i snimio nekakav stage, brdo ljudi..
ove godine ga zaobilazim, jer mi se zbilja nije dalo ostajati po ovakvom vremenu. prosle god propustih svirku, jer sam pak gledala neke filmove na faxu do 9
cujem da bude dobro. mozda se sljedece god napokon uvjerim u to.
- Wendigo
aha. a jel znaš možda šta će se puštat?elrania wrote:open air.Wendigo wrote:aha, možda doletim malo.. sutra se moram ranije dić pa nemrem "divljat" večeras..Aryx wrote:neki tulum filozofskog ako sam dobro skuzio , nesto se dogovarao da bi tamo veceras malo otisao
ove godine ga zaobilazim, jer mi se zbilja nije dalo ostajati po ovakvom vremenu. prosle god propustih svirku, jer sam pak gledala neke filmove na faxu do 9![]()
cujem da bude dobro. mozda se sljedece god napokon uvjerim u to.
- elrania
malo se zeznuh. naime, taj dogadaj je 8.6.
i bit ce graha 
Code: Select all
open-airu filozofskog fakulteta nastupaju:
BRKOVI
TIGROVA MAST
VIKEND U H0NG KONGU
JUNE
SUFOSIA
yAH-FF BEND
TRIČKE
NIKAD ROBOm
to je 8.6. pocinje oko 17 sati.
bivanje na parkiralistu ispred filozofskog je free!- elrania
got me there. pardon na krivim informacijama. to sam sad s jednog foruma c/p, al provjerih na forumu od faxa i evoGosp. wrote:Vidim da nam se lista tek djelomično poklapa.
Netko je od nas nije u pravu.
OPEN AIR 2008. s kišom ili bez nje - šou maz go on
sviriju:
1. somni(rock)
2. looney bin project(swing)
3. štakor ugrizo bebu(punk)
4. kamo sutra(punk)
5. scroll(rock)
6. out of step(punk)
7. rock system trio(hard rock)
d.j. entropy-
Gosp.
Uh, ispalo je da nisam dobio nimalo točnu informaciju.elrania wrote:got me there. pardon na krivim informacijama. to sam sad s jednog foruma c/p, al provjerih na forumu od faxa i evoGosp. wrote:Vidim da nam se lista tek djelomično poklapa.
Netko je od nas nije u pravu.
OPEN AIR 2008. s kišom ili bez nje - šou maz go on sviriju: 1. somni(rock) 2. looney bin project(swing) 3. štakor ugrizo bebu(punk) 4. kamo sutra(punk) 5. scroll(rock) 6. out of step(punk) 7. rock system trio(hard rock) d.j. entropy
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Wendigo
- john_constantine
ah, stara vremena s lošim bojlerom...Wendigo wrote:večer. idem si skuhati vodu za kupanje, pa na light grgicu i u krevet. sutra se moram u 5 dić zbog nekih glupih obaveza i ostatak jutra provesti u gradu da bih popodne otišao na vjenčanje.. eh, kako ću se ja jedan dan srušit negdje od umora.
Michel puši karu.
- Wendigo
nije to već nemam plin zbog mjenjanja priključaka op cijelom kvartu, i tako još 2,5 tjedna.. posebno me živcira jer se volim dugo tuširati i namakati. pravi vodenjak lol..john_constantine wrote:ah, stara vremena s lošim bojlerom...Wendigo wrote:večer. idem si skuhati vodu za kupanje, pa na light grgicu i u krevet. sutra se moram u 5 dić zbog nekih glupih obaveza i ostatak jutra provesti u gradu da bih popodne otišao na vjenčanje.. eh, kako ću se ja jedan dan srušit negdje od umora.