Ivan Pernar
- john_constantine
Re: Ivan Pernar
Ako ništa, pernar pokazuje kako se društvo srozalo. Na stranu njegovo idiotsko pljuvanje po obrazovanju. Po studentima i to nešto malo danguba koji su se slikali s njim, pokazuje da ima dosta onih koji žele samo kopati nos i sisati državni proračun, a da malo rade i većinom glade jajca.
Razumio bi nezadovoljstvo plaćom, nesposobnost javne uprave, birokraciju, da se kod nas rad ne cijeni i puno toga. Ali pernar ne nudi ništa od toga niti nije sposoban.
Za obrazovanje je točno da imamo loše obrazovanje. Većinom teorija, premalo prakse. Ali ovo, u školama se obrazuju ljudi da budu poslušni robovi i da postanu kreditni dužnici.
Inače znam da je idiot, ali svakim statusom je veći idiot. On govori da trebamo razmišljati, a usput svi moramo razmišljati kao on.
Nije postao europarlamentarac, mrzi EU i sad moramo ju uništiti, a usput i upropastiti brojne hrvate koji žive i rade izvan Hrvatske.
Nije postao HDZ - ovac, mrzi HDZ, a usput i sve ostale jer ga je samo živi zid primio bez puno lizanja guzice i truda.
Lijepo je živjeti na tuđoj grbači, ali jedanput se mora odrasti. On u tom slučaju nikad. Parazit bio i ostao. Ali problem nastane kad bi svi htjeli biti paraziti kao on.
A za obrazovanje, da je pametan, predlagao bi uvođenje predmeta o financijama. A nekoć je postojalo i domaćinstvo kao predmet. S jedne strane istina da te školstvo ne obrazuje za život i posao, ali s druge strane, nitko ih nije tjerao da se ne uče i da dignu kredit.
Razumio bi nezadovoljstvo plaćom, nesposobnost javne uprave, birokraciju, da se kod nas rad ne cijeni i puno toga. Ali pernar ne nudi ništa od toga niti nije sposoban.
Za obrazovanje je točno da imamo loše obrazovanje. Većinom teorija, premalo prakse. Ali ovo, u školama se obrazuju ljudi da budu poslušni robovi i da postanu kreditni dužnici.
Inače znam da je idiot, ali svakim statusom je veći idiot. On govori da trebamo razmišljati, a usput svi moramo razmišljati kao on.
Nije postao europarlamentarac, mrzi EU i sad moramo ju uništiti, a usput i upropastiti brojne hrvate koji žive i rade izvan Hrvatske.
Nije postao HDZ - ovac, mrzi HDZ, a usput i sve ostale jer ga je samo živi zid primio bez puno lizanja guzice i truda.
Lijepo je živjeti na tuđoj grbači, ali jedanput se mora odrasti. On u tom slučaju nikad. Parazit bio i ostao. Ali problem nastane kad bi svi htjeli biti paraziti kao on.
A za obrazovanje, da je pametan, predlagao bi uvođenje predmeta o financijama. A nekoć je postojalo i domaćinstvo kao predmet. S jedne strane istina da te školstvo ne obrazuje za život i posao, ali s druge strane, nitko ih nije tjerao da se ne uče i da dignu kredit.
Michel puši karu.
- john_constantine
E i dodatak. Pernar smatra da treba postojati sloboda govora, da treba izražavati mišljenje i činjenica da stalno vrijeđa ljude koji ga ne podupiru i slično. A na njegovoj fejs stranici brišu komentare u kojima ga vrijeđaju ili izražavaju suprotno mišljenje. Dvostruka mjerila.
Michel puši karu.
- john_constantine
Tek sam danas otkrio news bar. Prejaki su
http://news-bar.hr/vijesti/zanimljivost ... g-sindroma
Pms ili pernarov manijakalni sindrom... Genijalni su.
Inače, danas je na svom profilu najavio intervju s njima i slikao selfi s glavnim. A linka nema.
http://news-bar.hr/vijesti/zanimljivost ... g-sindroma
Pms ili pernarov manijakalni sindrom... Genijalni su.
Inače, danas je na svom profilu najavio intervju s njima i slikao selfi s glavnim. A linka nema.
Michel puši karu.
- Decadentor
- hitman_4
- john_constantine
Dosadno mi je na poslu. Ionako ne volim populiste. Oni će samo govoriti što nezadovoljan narod želi čuti. A kad treba nešto napraviti, onda su u kurcu.
Michel puši karu.
-
olio
PERNARA IZBACILI IZ GIMNAZIJE Htio održati predavanje, doživio debakl: 'Pa nisu škole kolodvori da ulazi tko hoće, to ni oficiri u SFRJ nisu mogli!'
A Pernar hvata maloljetnice i tjera ih iz škole http://imgur.com/40n60Lb
- john_constantine
Ma sam se hvalio da je imao 20 neopravdanih satova na onom "predavanju".
Michel puši karu.
- hitman_4
čekam samo kad će ga neka maloljetnica optužiti za pedofilijuolio wrote:PERNARA IZBACILI IZ GIMNAZIJE Htio održati predavanje, doživio debakl: 'Pa nisu škole kolodvori da ulazi tko hoće, to ni oficiri u SFRJ nisu mogli!'

- lemonzoo
- john_constantine
Izgleda da nema. Samo je najavio intervju. Valjda je skužio o čemu se radi, lol.
Michel puši karu.
- hitman_4
sutra će biti na n1lemonzoo wrote:Ima li igdje tog intervjua s News Barom? To mi se gleda.

- lemonzoo
Iščekujmo. HYPE!
Zanimljivo mi je trenutno ovo njegovo prepucavanje s pravobraniteljicom. Sve je luđi.
Zanimljivo mi je trenutno ovo njegovo prepucavanje s pravobraniteljicom. Sve je luđi.
- lemonzoo
- hitman_4