Ja sam skroman čovekBub wrote:Ma samo reci brate, koliko ti treba?Andrej wrote:Daj meni, kažu da sam suviše dobarBub wrote: ali jebeš lovu, lova je tu da kvari ljude![]()
Koliko litara imaš?
Ja sam skroman čovekBub wrote:Ma samo reci brate, koliko ti treba?Andrej wrote:Daj meni, kažu da sam suviše dobarBub wrote: ali jebeš lovu, lova je tu da kvari ljude![]()
Ma Ukrajinke su totalno "demode". Uopšte nisu više IN.Bub wrote:Dogovorit ćemo se, u zamjenu tražim jednu ukrajinku, ali mora znat kuhat, prat i čistit, jer ne mogu više sve sam...ostale bitnije stvari će naučit usput.
Jel ukrajinke koriste žbidelj sa planete vikler da imaju da leče se od side još uvijek?Andrej wrote:Ma Ukrajinke su totalno "demode". Uopšte nisu više IN.Bub wrote:Dogovorit ćemo se, u zamjenu tražim jednu ukrajinku, ali mora znat kuhat, prat i čistit, jer ne mogu više sve sam...ostale bitnije stvari će naučit usput.![]()
Sad su u modi ove talibanke.
Platiš i eto ti uzbuđenja ko iz detinjstva.
Ko "Kinder Jaje", ne znaš šta si dobio dok ne skineš omot s njih.
Vidiš, to ti je kosmički paradoks. Ako te sida ne ubije, njen makro hoće.Ašow wrote:Jel ukrajinke koriste žbidelj sa planete vikler da imaju da leče se od side još uvijek?Andrej wrote:Ma Ukrajinke su totalno "demode". Uopšte nisu više IN.Bub wrote:Dogovorit ćemo se, u zamjenu tražim jednu ukrajinku, ali mora znat kuhat, prat i čistit, jer ne mogu više sve sam...ostale bitnije stvari će naučit usput.![]()
Sad su u modi ove talibanke.
Platiš i eto ti uzbuđenja ko iz detinjstva.
Ko "Kinder Jaje", ne znaš šta si dobio dok ne skineš omot s njih.
ah, meni je nepristojno uopće neku nazivati teta bez obzira na godine... Kaže se gospođa, gospođice i to... tako govore samo seljačine kao onaj balavac što meni kaže "striček, imate li cigarete?"callac wrote:danas mi jedna pacijentica od 19 god rekla "teta Željka"![]()
![]()
ono, još prožvaćem kad me kikači tako zovu, al izgleda da sam fakat već teta... oh, well
Ahahahahahahahahahahahahahacallac wrote:danas mi jedna pacijentica od 19 god rekla "teta Željka"![]()
![]()
ono, još prožvaćem kad me kikači tako zovu, al izgleda da sam fakat već teta... oh, well
samo koju godinu starija.Andrej wrote:Ahahahahahahahahahahahahahacallac wrote:danas mi jedna pacijentica od 19 god rekla "teta Željka"![]()
![]()
![]()
Ma zabole te, i dalje si najlepša.
Andrej wrote:Ahahahahahahahahahahahahahacallac wrote:danas mi jedna pacijentica od 19 god rekla "teta Željka"![]()
![]()
![]()
Ma zabole te, i dalje si najlepša.
ma, prvo sam mislila da se sprda jer nisam znala kolko je njoj godina, mislila sam da smo si godište otprilike, i onda mi kad je odlazila kaže da joj je sljedeći termin kad je naručena rođendan i ja onak usputno kao, a koji, a ona meni -19-tielrania wrote:imaš nekih koji žele pokazati poštovanje, jer si starija pa ne zovu samo imenom, al onda ispadne ovak nespretno. nej se bedirati