Što mi je maknulo smješak danas?
- Bub
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
joooj to je toliko nevjerojatno neobično i čudno da bi se ja igrao s time
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
- john_constantine
he, i meni je bed, jbg. A mislio da će ove godine biti drugačije, ali sada je nakljukana lijekovima i više me nije briga za nju.Bub wrote:Daj brate moj sad si me rastužio, ne znam jel tebi to bad...ali ipak nije u redu biti sam za svoj rođendan.
Michel puši karu.
- Asfodel
Zubić
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
Ufff sad bih ti napravio tulum samo da nisi daleko, da se malo opustiš i dobro provedeš.john_constantine wrote:he, i meni je bed, jbg. A mislio da će ove godine biti drugačije, ali sada je nakljukana lijekovima i više me nije briga za nju.Bub wrote:Daj brate moj sad si me rastužio, ne znam jel tebi to bad...ali ipak nije u redu biti sam za svoj rođendan.
Stvarno mi bad, jebote meni mrsko već slavit jer ga slavim 3 dana za redom...počasti u firmi, ekipa dođe većinom subotom, te u nedjelju cijela obitelj...izbiju mi hrpu love.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Ma jebo rođendan, nemaš 5 godina. Bolje te pare spucaj s nekim kolegom s posle posla na neko piće(ja ću tekilu bez soli i dva piva), bez ikakvog povoda i razloga.
Tada su ljudi najopušteniji i najlepše se provedu.
Kakav kurac rođendan, nova godina i ostali praznici.
Daj tekilu pa da počnemo.
We're all mad here...
- john_constantine
lol, ma što ti treba biti bed.Bub wrote:Ufff sad bih ti napravio tulum samo da nisi daleko, da se malo opustiš i dobro provedeš.john_constantine wrote:he, i meni je bed, jbg. A mislio da će ove godine biti drugačije, ali sada je nakljukana lijekovima i više me nije briga za nju.Bub wrote:Daj brate moj sad si me rastužio, ne znam jel tebi to bad...ali ipak nije u redu biti sam za svoj rođendan.
Stvarno mi bad, jebote meni mrsko već slavit jer ga slavim 3 dana za redom...počasti u firmi, ekipa dođe većinom subotom, te u nedjelju cijela obitelj...izbiju mi hrpu love.![]()
Ma koji bed... ove godine neću niti tražiti tortu niti ništa, častiti ću na poslu jer to moram, a za godine, ako mi svi govore da imam 27 godina, valjda su u pravu.
Michel puši karu.
- john_constantine
u, nikad više tekila. Kušao sam sol s ruke 43 godišnje babe i onda čašicu tekile. Pff... gore od onog findlanda, čisti medicinski alkohol. I ne kužim niti dalje zašto sol i tekila... Ali zato je ona u sat vremena smazala pet čašica, jbt.Andrej wrote:Ma jebo rođendan, nemaš 5 godina. Bolje te pare spucaj s nekim kolegom s posle posla na neko piće(ja ću tekilu bez soli i dva piva), bez ikakvog povoda i razloga.
Michel puši karu.
- elrania
ja ga odbijam slaviti nakon što je srednja završila. nekako mi žao tih novaca za praktički ništa.
a tortu nisam imala od negdje 17.
ot: generalno raspoloženje dana i predviđena usmaljenost.
a tortu nisam imala od negdje 17.
ot: generalno raspoloženje dana i predviđena usmaljenost.
- Andrej
Ma tekilu ljudi piju s limunom i soli zato što su to videli u filmovima.john_constantine wrote: u, nikad više tekila. Kušao sam sol s ruke 43 godišnje babe i onda čašicu tekile. Pff... gore od onog findlanda, čisti medicinski alkohol. I ne kužim niti dalje zašto sol i tekila... Ali zato je ona u sat vremena smazala pet čašica, jbt.
Meksikanci su stavljali limun na vrh flaše da bi sprečili muve da im sleću na grlić, a so - jer se od žestokog pića lako dehidrira a hvala bogu 55 stepeni i zamisli da se ubiješ ko majka i zaspeš napolju.
Ako se ikad probudiš, budeš dehidriran i ispucale kože ko stopala kenijskog maratonca.
We're all mad here...
- john_constantine
i tko kaže da od filmova ne možeš naučiti nešto pametno?Andrej wrote:Ma tekilu ljudi piju s limunom i soli zato što su to videli u filmovima.john_constantine wrote: u, nikad više tekila. Kušao sam sol s ruke 43 godišnje babe i onda čašicu tekile. Pff... gore od onog findlanda, čisti medicinski alkohol. I ne kužim niti dalje zašto sol i tekila... Ali zato je ona u sat vremena smazala pet čašica, jbt.
Meksikanci su stavljali limun na vrh flaše da bi sprečili muve da im sleću na grlić, a so - jer se od žestokog pića lako dehidrira a hvala bogu 55 stepeni i zamisli da se ubiješ ko majka i zaspeš napolju.
Ako se ikad probudiš, budeš dehidriran i ispucale kože ko stopala kenijskog maratonca.
Michel puši karu.
- Bub
Ma ne slavim ga ni ja kao što je to nekad bilo, ali opet uvijek se počasti najbližu ekipu, kod mene u stanu, zamezi se nešto pod 45° i to mi je neopisivo drago, dođu najmiliji i dan mi je super. Izbiju dosta love, ali jebeš lovu, lova je tu da kvari ljude, ak se neću opustiti i zabavit za rođendan jebi ga onda...nije to ništa ekstra spešl, ali mi je drago što se svi okupimo, pogotovo što većina već imaju klince i rijetko se nalazimo, pa ovo dobro dođe.john_constantine wrote:lol, ma što ti treba biti bed.Na poslu, ako se tko sjeti mi čestitati rođendan, dok ženske izbjegavaju poljupce (ma nije me niti briga, ova najzgodnija je premještena u pogon
), a drugo, bitno im je da dobiju kobasice i alkohol. Starci ništa, a znaju da sam već godinama filmofil.
A ekipa... ma kakvi.
Nemam niti ovako, a kamoli za rođendan.
Ma koji bed... ove godine neću niti tražiti tortu niti ništa, častiti ću na poslu jer to moram, a za godine, ako mi svi govore da imam 27 godina, valjda su u pravu.S godinama ti to prestane biti bitno.
- Andrej
Samo ti fali pustinja, kaktusi i preživljavanje posle kafane može da počne
Tebe i mene i u meksičkoj pustinji bi tramvaj pregazio, kakve smo kurate sreće
Tebe i mene i u meksičkoj pustinji bi tramvaj pregazio, kakve smo kurate sreće
We're all mad here...
- Andrej
Daj meni, kažu da sam suviše dobarBub wrote: ali jebeš lovu, lova je tu da kvari ljude
We're all mad here...
- Bub
Ma samo reci brate, koliko ti treba?Andrej wrote:Daj meni, kažu da sam suviše dobarBub wrote: ali jebeš lovu, lova je tu da kvari ljude