Ženski kutak
- metallicat
- callac
Re: Ženski kutak
i baš zato jer sam shvatila da nije bitno, opet sam se predomislila i idem u svom stilu - tajice, duga bijela pamučna majica, široke čizme i bok!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Samo da napomenem da otkad imam epilator moj život više nije isti
Očito nisam tip koji ima problema s urastanjem dlaka, tako da je ovo pjesma.
Očito nisam tip koji ima problema s urastanjem dlaka, tako da je ovo pjesma.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
a jebemu, morat ću i ja to čudo probati
, iako nema problema sa dlakavošću, al ako sa njim budem mirna bar tjedan dana, opet bolje nego žiletom svaka četiri dana..
večeras dobila od dečkove mame hrpu šampona i gelova za tuširanje, kupki i između ostalog neke rukavice za piling i masažu
nisam se nikad osjećala ovako čisto i glatko.... taman su dovoljno grube da skinu lagano mrtve stanice i da krv procirkulira, a opet su i dovoljno blage pa sam čak i lice prošla sa njima, plus što preslatko izgledaju-nježno ljubičaste na bijele točkice! ako naletite gdje na to, obavezno kupite!!!!
večeras dobila od dečkove mame hrpu šampona i gelova za tuširanje, kupki i između ostalog neke rukavice za piling i masažu
nisam se nikad osjećala ovako čisto i glatko.... taman su dovoljno grube da skinu lagano mrtve stanice i da krv procirkulira, a opet su i dovoljno blage pa sam čak i lice prošla sa njima, plus što preslatko izgledaju-nježno ljubičaste na bijele točkice! ako naletite gdje na to, obavezno kupite!!!!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Ja sam mirna 2 tjednacallac wrote:a jebemu, morat ću i ja to čudo probati, iako nema problema sa dlakavošću, al ako sa njim budem mirna bar tjedan dana, opet bolje nego žiletom svaka četiri dana..
večeras dobila od dečkove mame hrpu šampona i gelova za tuširanje, kupki i između ostalog neke rukavice za piling i masažu![]()
- Jane Doe
epilator je spas. ja tretiram njime i isključivo njime noge već godinama i dlake su jako oslabile i prorijedile se. nisam ni ja dlakavo čeljade, ali ono malo što je bilo, sad ima puno manje
ja s njim riješavam i pazuhe, imam onaj nastavak za osjetljiva područja. prvi puta je bilo odvratno, a sad mačji kašalj.
zakon spravica
i naravno, kad počupam njime, mirna sam od dlaka bar 2 tjedna
ja s njim riješavam i pazuhe, imam onaj nastavak za osjetljiva područja. prvi puta je bilo odvratno, a sad mačji kašalj.
zakon spravica
i naravno, kad počupam njime, mirna sam od dlaka bar 2 tjedna

- metallicat
te rukavice nisam za sad uočila
što se epilatora tiče, rado bi ga da nemoram svakih par dana, al nemam ja para za to.
što se epilatora tiče, rado bi ga da nemoram svakih par dana, al nemam ja para za to.

- Jane Doe
ja sam svoj phillips-ov pred par godina platila oko 150 kuna (koliko se sad sjećam) i mislim da je to (epilator) najjeftinija varijanta (jer koliko bi se dugo brijala za te novce, da ne govorim o vosku, kremama i ostalim stvarima koje se koriste za depilaciju), ali kužim te, kad se nema onda je teško i 100 kuna izdvojit ovako na komad. e jebiga ....

- Asfodel
Ja Phillips za 50kn, jer mu je otvarana kutija, i ženska je postupno snižavala cijenu. Bog blagoslovio prodaje na internetu.
- callac
danas sam si gledala epilatore i nema ispod 250-300 kn.....malčice mi to preveć trenutno jer planiram kupit (opet) novi fen za kosu koji štako 450 kunića, samo 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- alecto
imam ja epilator s 2 nastavka, za brijat i baš za čupat, isprobala sam ga jednom i mene to boli ko vrag pa ga ustupim nekome za 50kn, čist da imam za bon
jedino što mislim da nemam kutiju. al inače je nov.
we are such stuff as dreams are made on
- Ašow
- elrania
alecto wrote:imam ja epilator s 2 nastavka, za brijat i baš za čupat, isprobala sam ga jednom i mene to boli ko vrag pa ga ustupim nekome za 50kn, čist da imam za bon![]()
koji model?
- alecto
u ivancu mi je, pogledat ću za vikend. mogu ti ga i uslikat pa poslat na fejs
jel očito da je besparica?
jel očito da je besparica?
we are such stuff as dreams are made on
- elrania
to skupljaš za neš veselo il se jednostavno treba love? 
i može, daj sliku čim budeš mogla
sam da pitam ovak, philips nije?
i može, daj sliku čim budeš mogla
sam da pitam ovak, philips nije?