pa kupi one boce zraka...Wendigo wrote:meni se neda doma sjedit..A$H wrote:meni se neda..idem malo na zrak.
Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
- elrania
tnx. cak sam cula za ovo, no nisam ga pokusala potraziti... bas cu vidjeti sada.A$H wrote:evo ti jedan neobican slasher..slucajno naisao na njega - Hide and Go Shriek..ako uspijes da ga nadjes, skini ga...elrania wrote:
naletih danas na neko snimanje (valjda sapunice) na zrinjevcu. ljudi se okupili, gledaju... dok pak kad bijah u ateni i kad su nes snimali nasred ulice nitko nije dozivljavao
- metallicat
malo tražim po youtube ovo šta sad sviram..
http://www.youtube.com/watch?v=XpXwJIq1 ... re=related
kako to brzo
mislim da ja nebum uspjela tako heh
http://www.youtube.com/watch?v=XpXwJIq1 ... re=related
kako to brzo

-
GreenHornet
ne...john_constantine wrote:je li bar poslije oprao ruke?GreenHornet wrote:sinoć u kafiću lokalni psihopat (bio u zatvoru radi ubojstva) izvadio penis i počeo pišati u umivaonik u wc-u...u tom trenutku je u wc-u bilo 5-6 ljudi (par žena) koji su ga zbunjeno gledali...
![]()
![]()
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- elrania
kao i sve ostale zanrove, ja ih skidam uglavnom s mininova.org... pronade se i na thepiratebay.org, torrentspy.com, torrentbox.com, demonoidu... ma imas svugdje; doduse, ovi vecinom pruzaju isti sadrzaj i ak tu nema, bacam se na horrorflix, jer tamo obicno nadem dosta toga. al to pak funkcionira prek rapidsharea.Gosp. wrote:Može li mi itko predložiti neku dobru stranicu za skidanje horrora s torrenta?
Ovo je prvi put da to pokušavam pa nisam baš upučen.
- elrania
ergh. dozivjeh slicnu situaciju u jednom bircu u ka u koji sam te veceri bas ko za napast po prvi put izasla. odem ja do wca i skuzim da je za oba spola, pisoar na ulazu i odjeljak sa skoljkom malo dalje, a izmedu lavabo. i ok, udem zatvorim vrata pa se zatvorim jos u taj odjeljak i ulazi neki tip iza mene i krenne prat ruke i dobro, ja pricekam, jer ne bih mogla proc van buduci da je dosta uzak prolaz. no, krene on prema pisoaru i ostanem jos i dalje cekat, jer sad definitivno nisam htjela van... produ minuta-dve, skicnem kroz vrata, ovaj jos stoji tamo... i onda je samo shmugnuo van bez da je oprao ruke... izadem i ja i kad ono lik plazi po nekoj curi. fuj.GreenHornet wrote:ne...john_constantine wrote:je li bar poslije oprao ruke?GreenHornet wrote:sinoć u kafiću lokalni psihopat (bio u zatvoru radi ubojstva) izvadio penis i počeo pišati u umivaonik u wc-u...u tom trenutku je u wc-u bilo 5-6 ljudi (par žena) koji su ga zbunjeno gledali...
![]()
![]()
neki dan pak u bircu kraj faxa uletih u zenski wc i pokusavam otvoriti vrata, no netko je bio unutra te odlucim pricekati. za par minuta je izasao neki muskarac