Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Ženski kutak

Post by Asfodel » 30 Dec 2010, 17:18

Ašow wrote:
Bub wrote:Jao njaaami, zaprosio bih te odmah. :oops: :zubifale:
haha i meni tak nest proslo kroz glavu :lol:
I meni isto :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 30 Dec 2010, 17:35

:oops: :lol:
dugo nije bilo prosidbi na ovom forumu :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 30 Dec 2010, 17:37

Da, ako ovako nastaviš konkurirat ćeš Horroru i njegovim prosidbama koje je izmamio svojim kulinarskim umijećem (što ženskim, što muškim :lol: )

callac

Post by callac » 30 Dec 2010, 19:28

Uh, kako sam iznervirana...rekla sam sebi da ove godine za doček neću niš kupovat za obući, ali ipak sam ubola neki crni sako pa ću ga kao obuć na jednu od crnih haljinica koje imam, da malo osvježim look! Super zvuči kao ideja, al jutros idem probat kombinaciju (imala vremena pa zaš ne :lol: ) i izgledam u jednoj kao pevaljka, u drugoj kao da idem na poslovni sastanak, plus su mi obje maaalko tjesnije nego inače (nabacila se koja kilica, al u normalnim razmjerima) i tak da sam sad luda i ne znam šta ću da obučem!!!! :evil: A glupo mi je stvarno sad kupovat nešto jer znam da bi to opet bila neka crna haljina koju bi obukla tad i nikad više, kao što su prošle i sve ostale koje posjedujem u ormaru....
molim za ideje, odjevne kombinacije, i šta ćete vi oblačiti bez obzira gdje se ide jer ja i u kućnim varijantama i kad se ide van uvijek izgledam isto, odnosno, volim se srediti :mrgreen:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 30 Dec 2010, 19:35

ja nosim jednu crnu haljinu koju sam nosila prije nekoliko godina :lol:
jedino što je novo je obuća i koji komad nakita.

a stvarno nije fer tražiti preporuke; ko što sama kažeš, rađe ne bi ništa kupovala, a što mi znamo što ti sve imaš u ormaru :lol:

obuci jednostavno neku od tih crnih i amen :lol:

callac

Post by callac » 30 Dec 2010, 19:40

elrania wrote:ja nosim jednu crnu haljinu koju sam nosila prije nekoliko godina :lol:
jedino što je novo je obuća i koji komad nakita.

a stvarno nije fer tražiti preporuke; ko što sama kažeš, rađe ne bi ništa kupovala, a što mi znamo što ti sve imaš u ormaru :lol:

obuci jednostavno neku od tih crnih i amen :lol:
a ti skoro pa znaš, vidjela si sve moje haljine (uglavnom) pa ono...
ma, na kraju ću završit u trapericama prvi put u životu, mislit će dečki da sam bolesna il nešto :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 30 Dec 2010, 19:45

pa i ne sjećam ih se baš najbolje. mogu probati pogoditi koja, kako, što, al kad ti sama koja ih bolje znaš nisi odmah pretpostavila kako bi to sve izgledalo uz sako, teško da ću ja nešto na daljinu izmisliti.

i traperice su ok dio outfita. tog bar imaš tonu pa kombiniraj do mile volje dok još ima vremena.

Asfodel

Post by Asfodel » 30 Dec 2010, 21:43

Ja ću nekakvu normalnu odjeću podignutu s kravatom i širokim kožnim remenom. Boje: sve crno razbijeno s bijelom majicom koja mrvicu proviruje i bijelim lubanjastim ukosnicama, lol :lol: Dolje sam najprije mislila kožni minjak, al sad ću ipak hlače da mi ne bude hladno. Bit će izlijetanja van zbog raznih prigoda (čekanje buseva, presjedanje u auto, gledanje gulaša kako se vani kuha :lol: , gledanje ispaljivanja vatrometa :facepalm: itd. itd..) a sa zdravljem nisam najbolje tak da...no taman i da jesam ne bih se zajebavala s minus temperaturom vani.. vjerojatno će se svi začudit kako ne nosim neke od čarapa za silovanje kako ih oni zovu, ali zdravlje uber alles!!

Callac, slažem se, uzmi neku od haljinica i zanima me što ćeš nositi dolje? Recimo haljinica iskombinirana s nekim kul tajicama daje neki svježi štih, tj. ako u nečemu izgledaš preposlovno/prestrogo s tajicama i nekim potpeticama nećeš.

Asfodel

Post by Asfodel » 30 Dec 2010, 21:51

Malo sam guglala ovu svoju ideju i na pun k mjesta se slažu da mala crna haljina + tajice (obične crne ili s uzorkom) + potpetice (doduše, oni spominju točno louboutinke :mrgreen: to ćemo zanemarit) su apsolutni kulness :partyman:

elrania

Post by elrania » 30 Dec 2010, 22:31

:lol:

evo, dodatak za kombinaciju - uzela si danas neke satenske ukosnice u obliku mašnica za samo 15 kn, a izgledaju odlično.

i da ubacim ovak bzvz, uzela si i neki burleskni ukras za kosu s mrežicom, perjem i satenskim ružicama + neku prekul vintage rozo-crvenu mašnu s kojom ne znam kamo ću, al bilo mi žao ne uzeti je kad je samo 30 kn, a velika je. :mrgreen:

i kratki komentar za guhlov šampon i regenerator - predivan miris, divna mekoća tokom pranja i nakon sušenja, sve fino krasno. s vremenom će nadam se imati i pozitivan utjecaj na očuvanje boje.

callac

Post by callac » 31 Dec 2010, 00:12

prvo, tnx na savjetima, drugo, stvar je u tome šta niti jedna haljina nije za na tajice jer su ful kratke, uske i presvečane-jedna je satenska, druga čipkana sa šljokicama, treća neki najlon-streč sa metalnim krugovima kao aplikacije po cijeloj haljini, četvrta plišana sa nitnama, petu sam imala prošli NG i na halloweenu ove godine....
od ostalih ima jedna crvena, al ona mi je prekežual, sivu novu sam imala za rođ pa ju ne bih ponavljala, smeđa plišana nikako ne ide na crni sako, ona boje šampanjca je od čiste lagane svile i previše mi je nježna plus strah me da ju ne upropastim jer je pun k... koštala, a u alkoholiziranom stanju proljevam, spaljujem sve oko sebe i na sebi...
traper haljina- obična i nekako ljetna varijanta...i sve ostalo je sportski/obično ili ljetno od haljinica....
izgleda da mi ne gine avenue mall sutra prije podne da se stigne oprat i prisilno osušiti šta god već budem kupila..... :(
i da, varijanta na haljine bi bile uske niske čizme jer u salonkama na petu izdržim večer, ali drugi dan sam invalid, bole stopala i trtica :lol:
i naravno debele crne neprozirne čarape

nadam se da ćete bacit sličkice vaših outfita nakon dočeka, a ja ak nešto kupim, izvjestim :P
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 31 Dec 2010, 00:32

callac wrote: i da, varijanta na haljine bi bile uske niske čizme jer u salonkama na petu izdržim večer, ali drugi dan sam invalid, bole stopala i trtica :lol:
ja idem u ovom :D (3+13)
ne bi mi bio prvi izbor da imam cipela na bacanje, al to je jedino što paše bar malo uz haljinu pa bude poslužilo.
prvo i drugo veće hodanje posvuda u njima je bilo bolno, sad smo si čak na ti :lol:

i sretno s nabavom :D

callac

Post by callac » 31 Dec 2010, 01:00

uf, visoko :)
sad nešto mozgam da imam neke kvazi kožne tajice koje super stoje (skroz zaboravila na njih otkako je počela ova glupa zima) i mogla bih s njima nešto iskombinirati, a hvala bogu sve su mi majice kao tunike praktički pa mogu proći i pod haljine na što nisam računala u ovim kombinacijama, ha! :mrgreen: i na to sve onda bacim ove široke čizmake, lanac od psa oko vrata i dobar friz i eto ti veselja :partyman:
(ali ću ipak za svaki slučaj obavit brzinsku šetnjicu kroz šoping centar pa ako nešto povoljno,a dobro uleti, :rock: )
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 31 Dec 2010, 15:32

evo me iz šopinga, niš nisam kupila :lol: sve je O D V R A T N O i izgleda jeftino plus i jeste.... na kraju će bit najvjerojatnije bijela košulja na tanke sive prugice, traperice, gore sako i mooožda rajf sa velikom crnom neštokaoružom, dolje nove gležnjerice na petu (nisu nove u smislu danas ih kupila nego ima ih se, al baš ne nosi :lol: ) i moram vidjet kako na sve to stoji lančić što mi elri kupila za rođendan.
ovo će biti najjadnija kombinacija obleke na meni ever!
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 31 Dec 2010, 15:38

A dobro, kao da je to tako bitno, bitno da se zabavljaš :partyman:
Moja stara isto zgrožena mojom odjećom :lol: koje opterećivanje, ne idem na dodjelu oscara...

Post Reply