Last Post Wins !!!11one
- Zombiemachine
- Zombiemachine
- Zombiemachine
- undying
Pitanje:
Neko je ovde prije spomenuo film "Warlock" kao losh film, ne mogu da se sjetim koje, ali moram da vas pitam kad ste ga zadnji puta gledali??? Ja sam ga gledao kad je izasao krajem 80tih i meni je onda bio odlican!! Naravno tad sam bio klinac i svaki mi je horor bio dobar, pa one koji su ga gledali skoro pitam za misljenje..
+Kako se zove horor film sa pocetka 90tih kad neko cudoviste iz kamena(u nekom muzeju) izlazi.. Na kraju ga ubijaju tako sto su uzeli sjekiru koja je bila sakrivena ispod neke slike..
i jos jedno pitanje
isto horor film nas prevod bio "klatno i konopac" ili nesto slicno pojma nemam uglavnom srednji mi se vijek cinio, radnja-jako davno gledao tako da se gotovo niceg ne sjecam 
Neko je ovde prije spomenuo film "Warlock" kao losh film, ne mogu da se sjetim koje, ali moram da vas pitam kad ste ga zadnji puta gledali??? Ja sam ga gledao kad je izasao krajem 80tih i meni je onda bio odlican!! Naravno tad sam bio klinac i svaki mi je horor bio dobar, pa one koji su ga gledali skoro pitam za misljenje..
+Kako se zove horor film sa pocetka 90tih kad neko cudoviste iz kamena(u nekom muzeju) izlazi.. Na kraju ga ubijaju tako sto su uzeli sjekiru koja je bila sakrivena ispod neke slike..
i jos jedno pitanje

- john_constantine
pa meni je warlock bio čisto solidan film, ali ništa posebno, a ne sjećam se kakav je drugi dio, pa se pitam kako netko može preživjeti nož na prsima.

To je film Kamen s Runoma, ali jebem ti te idiotske prijevode, tražio sam, ali nikako da pronađem taj film...+Kako se zove horor film sa pocetka 90tih kad neko cudoviste iz kamena(u nekom muzeju) izlazi.. Na kraju ga ubijaju tako sto su uzeli sjekiru koja je bila sakrivena ispod neke slike..
- HorrorHR
- Site Admin
Jel to: http://www.imdb.com/title/tt0055304/undying wrote:i jos jedno pitanjeisto horor film nas prevod bio "klatno i konopac" ili nesto slicno pojma nemam uglavnom srednji mi se vijek cinio, radnja-jako davno gledao tako da se gotovo niceg ne sjecam
onako otprilike bacam iz glave

- HorrorHR
- Site Admin
The Runestone (1990)john_constantine wrote:To je film Kamen s Runoma, ali jebem ti te idiotske prijevode, tražio sam, ali nikako da pronađem taj film...
http://www.imdb.com/title/tt0100528/
?
Bio je na našoj TV prije godinu dana