hoćemo slikeeeee,hoćemo slikeeeee!Asfodel wrote:I jaAryx wrote:mrzim shoppingWendigo wrote:dan. trebao bih u shopping danas ali mi se tako neda.. grozno mi je bauljat po dućanima i 25 puta se skinut i obuć, i još se kuhati pod onim ultra jakim reflektorima koji su obavezno u svakom butiku... (osim kad su u pitanju donje rublje i seksi čarape...
)
Last Post Wins !!!11one
-
GreenHornet
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Asfodel
- elrania
ajme, ovo je katastrofa kupovati... tj. grudnjake tocnijeAsfodel wrote:
I ja. (osim kad su u pitanju donje rublje i seksi čarape...
)
carape/najlonke su najjednostavnije; pogledam, uzmem i bok
idem ja lec... opet je glavobolja dosla i jedva gledam
- Knatchbull
merzim šetnje po trg. centrimaWendigo wrote:dan. trebao bih u shopping danas ali mi se tako neda.. grozno mi je bauljat po dućanima i 25 puta se skinut i obuć, i još se kuhati pod onim ultra jakim reflektorima koji su obavezno u svakom butiku..
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- elrania
bas se pitah neki dan kak to da vec preko mj dana nisam imala migrenu i probudih se jutros ko da su mi cavli zapiknuti u desni rezanj...
idem pojest nesto i nagutat se tableta...predavanje preskacem, al moram se dovuc na jedan usmeni koji mi je odgoden za danas
kako cu prespavati ovaj dan kad se vratim doma...
idem pojest nesto i nagutat se tableta...predavanje preskacem, al moram se dovuc na jedan usmeni koji mi je odgoden za danas
kako cu prespavati ovaj dan kad se vratim doma...
- Scarface
Jebemu, moran ovaj vikend ić uzet odijelo za maturalnu. Čoviće, kolko love će tu otić, a idući vikend Mafest, ko će dat para za sve. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- gandalf