Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
Michel
Jebena slika
Sretan!
Vidiš, nisam vjernik, a opet mi ti blagdani imaju neku čar. Božić pogotovo. Ako ima i tebi, jesmo li mi licemjerni?

vjerojatno je i do toga što si odrastao na tome pa ti nekako ostane taj šarm. Reda radi.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Decadentor
Michel wrote:Jebena slika
Sretan!
Vidiš, nisam vjernik, a opet mi ti blagdani imaju neku čar. Božić pogotovo. Ako ima i tebi, jesmo li mi licemjerni?

vjerojatno je i do toga što si odrastao na tome pa ti nekako ostane taj šarm. Reda radi.
Volim uskrsnji dorucak i volim lampice za bozic, jos vise od lampica volim savrsenu veceru i obitelj za bozic, ono bas coca cola/vip/simpa reklama

No ne osjecam se licemjerno, nevjerujem ni da mrtvi hodaju za halloween pa mi je to ipak jedno od drazih dogadjanja.
A sliku sam nasao random pa sam odmah cestitao jer je prigodno

-
Michel
Da, tako i ja. Meni je jedna od najboljih stvari u godini kad kitim bor

ali užasavam se svećenika i njegovog šegrta kad mi dolaze u kuću pa im nikad ne otvorim. Spustim rolete, bor svjetli i pustim si horor dok oni kucaju

ne dam im lovu pas mater.
A uskr mi je drag je vjerujem u uskršnjeg zeku. Nikad ne donese darove, ali nada uvijek postoji

-
Decadentor
Michel wrote:Da, tako i ja. Meni je jedna od najboljih stvari u godini kad kitim bor

ali užasavam se svećenika i njegovog šegrta kad mi dolaze u kuću pa im nikad ne otvorim. Spustim rolete, bor svjetli i pustim si horor dok oni kucaju

ne dam im lovu pas mater.
A uskr mi je drag je
vjerujem u uskršnjeg zeku. Nikad ne donese darove, ali nada uvijek postoji

gulaš

-
Asfodel
-
Sretno udaranje temelja za aterosklerozu svima
(nema do onih vintage slika s creepy ljudima-zecovima koji drze uplakanu djecu u krilu)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Michel
Svatko zna plesat. Mislim na običan ples. One školovane nemam pojma niti me zanima. Zašt pitaš?
-
john_constantine
Evo, ja ne znam plesati.
Ma za koji mjesec je svadba od curine sestre. Pa idemo na tečaj plesa nekoliko puta, tek toliko da naučimo osnove klasičnog plesa. Ona zna malo, pa želi da to poboljšamo. A ja se slažem. Moja stara mi je godinama govorila " ne znaš plesati, pa sjedi i pij ili se spominjaj s nekime". Sada da ne čujem muziku i ne znam što.
Sutra idem na tečaj s njom (i dečko od druge sestre), pa da vidim već jedanput da li mogu plesati ili ne.
Michel puši karu.
-
Michel
Ma može se sve naučiti
Ma kod tog običnog plesa bitno je samo pratiti ritam muzike i to je to. Kod ovih klasičnih tu se baš mora učiti.
-
filmofil
-
mislim da će ti biti ugodnije na svadbi bez da u glavi imaš korake koje moraš pratiti

samo se opusti i zabavi, najbolji ples je neoptrećeni ples
This is the Zodiac speaking.
-
maddjuro
sad kad spominjete svadbe prisjetih se nekog reality showa "rich bride poor bride", gledah to malo dok sam čekao da prođu reklame na drugome kanalu, i to što ti ameri i englezi filozofiraju s svadbama je tragi-komično. Navodno se u toj emisiji prate parovi, ono što sam ja gledao srednji ili niži srednji sloj. I iz to malo sto sam vidio ispada da svi žele da im svadba bude "zapamćena"; tj. zene to žele. Koda je ikome stalo do toga što ce koja mlada nosit ili što ce ih dočekati na ulazu u salu.
I may be an idiot, but i am no fool.
-
maddjuro
nisu cigani; obični parovi. Svih rasa. Sjećam se kad je jedna žemska, mislimindijka ili štoveć ali rođena u britaniji, htjela svadbu bez mesa jer su joj rođaci hindusi ili štoveć. Da ja, kada i ako cu se ženiti, tako što napravim bi me se familija odrekla (mislim na svadbu bez mesa)
-
john_constantine
Ma mene na ovoj svadbi zanima samo pečena janjetina i alkohol.
Inače kada čujem da će troškovi vjenčanja biti preko 50 tisuća kuna, digne mi se kosa na glavi...
Michel puši karu.
-
maddjuro
john_constantine wrote:Ma mene na ovoj svadbi zanima samo pečena janjetina i alkohol.
Inače kada čujem da će troškovi vjenčanja biti preko 50 tisuća kuna, digne mi se kosa na glavi...
istina; puno je to previše