je, baš danas u dućanu usred bijela dana, par srednjoškolaca kupe flašu vranca i coca cole da bi pili bambus dok čekaju vlak, na klupi u javnosti.John_Ryder wrote:ja sam se prvi put napio na maturalnoj večeri,znači sa 18 godina,u osnovnoj školi se igrao nogomet,skupljale su se pokemon karte,igrao se diablo 2 i takve stvari,mah...neznam,očito to ovisi od osobe do osobe,ali da se danas više djeca opijaju to je istina,čitao sam staističke podatke u jutarnjem,povećava se postotak maloljetnih osoba koje konzumiraju alkohol i koje landraju vani poslije 23 sata,stvarno mi je totalno jadno i glupo vidit tu dječicu od 14-16 godina na zrinjevcu kak se love s flašama vranca i valjaju se po podu i rigaju..
Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Michel puši karu.
- Bub
Cons molim te, pa što je tu čudno? Bez ljutnje, ali stvarno te ne kužim. Mislim da praviš drame za bezveze, ja sam također počeo rano izlazit, isto u srednjoj školi i da li me to čini lošim čovjekom? Ja stavljam novce da je više od pola foruma isto izlazilo u to vrijeme i miksalo bambuse i cugalo (negovorim o sranjima ili ispumpavanjima, glupostima) i nitko nije loša osoba. Čudno je možda što je danas srijeda i što je u pola bijela dana. Ta djeca mogu sutra biti profesori, doktori, direktori i voditi svoj posao odlično.
Da me krivo ne shvatiš, ne odobravam to, ali nužno ne mora biti da su ti klinci loši. Zabavljaju se i nekad je bolje da takve neke stvari prođu dok su mlađi, znam par slučajeva gdje su ljudi posvetili sve školi i svojoj ljubavi iz srednje i eno ih sad rastavljeni zato što se nisu iživili, žele izlazit (pogotovo kod cura) čak su neki blizu alkohizma. I da me opet krivo ne shvatite, nije da će to sad baš tako biti i da je to tako, te ako je to sve u granicama normale i ako se zna kontrolirati, sve pet, ne vidim tu ništa loše. Mene više brinu neke druge stvari u ovoj jadnoj državi, ali to je totalno druga tema.
Da me krivo ne shvatiš, ne odobravam to, ali nužno ne mora biti da su ti klinci loši. Zabavljaju se i nekad je bolje da takve neke stvari prođu dok su mlađi, znam par slučajeva gdje su ljudi posvetili sve školi i svojoj ljubavi iz srednje i eno ih sad rastavljeni zato što se nisu iživili, žele izlazit (pogotovo kod cura) čak su neki blizu alkohizma. I da me opet krivo ne shvatite, nije da će to sad baš tako biti i da je to tako, te ako je to sve u granicama normale i ako se zna kontrolirati, sve pet, ne vidim tu ništa loše. Mene više brinu neke druge stvari u ovoj jadnoj državi, ali to je totalno druga tema.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
ovdje se govori o odgoju a ne tko je loša ili dobra osoba 
- Bub
Okay, znači ja sam loše odgojen?
a slične stvari sam radio kao i ti, također trenirao i nogomet i košarku, igrice etc...
Ne kažem ima tu uloga i odgoj, ali to su ekstremi i takvi završe jako loše kasnije u životu. Da se ponovim ako je sve to u granicama normale i ako se znaju kontrolirati i normalno zabavljati, ne vidim tu problem. Takvo je vrijeme, eno i curice s 16 godina se svjesno prodaju zato što tako lagano mogu doći do novca. Takve stvari me više brinu i tu je kriv odgoj i nemar roditelja, ovo što klinci ponekad odu i popiju koju litru bambusa i kasnije to prepričavaju mjesecima je samo dio mladosti.
Ne kažem ima tu uloga i odgoj, ali to su ekstremi i takvi završe jako loše kasnije u životu. Da se ponovim ako je sve to u granicama normale i ako se znaju kontrolirati i normalno zabavljati, ne vidim tu problem. Takvo je vrijeme, eno i curice s 16 godina se svjesno prodaju zato što tako lagano mogu doći do novca. Takve stvari me više brinu i tu je kriv odgoj i nemar roditelja, ovo što klinci ponekad odu i popiju koju litru bambusa i kasnije to prepričavaju mjesecima je samo dio mladosti.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Josef K
Naziv studijskog programa Filmska i TV režija
Broj prijava 306
Broj izbora prvog prioriteta 80
Biče krvi
Broj prijava 306
Broj izbora prvog prioriteta 80
Biče krvi
-
John_Ryder
a to kaj bu si jetru uništili i nebu mogli gemišta spiti sa 40 let kaj z time vrok te jebi
(sry neda mi se više raspravljat
)
- keyboard_kant
- Asfodel
SpoilerShow
Ima i druga strana, kad u mladosti nešto proživiš na neki način upoznaš sebe (svoje limite ili dosege) i znaš za što si sposoban u kojem stanju. A ne kao jedan lik kojeg smo obrađivali - koji se u 40-oj prvi put zvjerski napio (i to slučajno, nije znao granicu) i na teži način naučio da je u tom stanju strašno nasilan. Još uvijek robija.John_Ryder wrote:a to kaj bu si jetru uništili i nebu mogli gemišta spiti sa 40 let kaj z time vrok te jebi(sry neda mi se više raspravljat
)
Sorry, nećemo više o toj temi
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
Ajde dobro, ma da ja ovo ne vidim kao raspravljanje, nego više diskusiju i to volim ma skim god da pričao. Volim pričati da vidim kako drugi ljudi vide takve i sl. stvari, te kakva imaju razmišljanja i stavove, možda naučit nešto. Možda će sad ovo zvučati nekom grozno, ali na ovom forumu je uvijek tako kad god netko pokrene neku temu, a da nije zajebancija ili se podilazi nekome pošto se znaju dugo ili nikad nitko ne iznosi svoje stavove i bježi od teme kao vrag od tamjana, a najčešće to ispadne velika svađa jer svako tupi po svome i nema se poštovanje prema nekome ako iznese svoj stav. Ne može se nastaviti pričati normalno ako se par ljudi ne slažu u istoj temi i uvijek nastane vatra. Meni je to bezveze, forum je tu da se priča o svemu, treba ugasiti off i pisati samo o filmovima. Nekad me to baš ljuti ili šta bi trebao svaki dan čekati da Asfodel napiše kakve gaće nosi?
- boyko
cipelice lutalice
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Asfodel
@Bub - Ne kužim čemu toliki takav post kad se nitko nije svađao, al dobro
I nije u redu što si mene naveo dolje (znam da je na random odabrano, ali svejedno) 
- Bub
Govorio sam općenito.

SpoilerShow
OprostiAsfodel wrote:I nije u redu što si mene naveo dolje (znam da je na random odabrano, ali svejedno)
- Asfodel
SpoilerShow
Wee oproštenoBub wrote:Govorio sam općenito.
SpoilerShowOprostiAsfodel wrote:I nije u redu što si mene naveo dolje (znam da je na random odabrano, ali svejedno)![]()
- Ašow
jebeno glupi vlak.keyboard_kant wrote:glupi vlak.