danas je nesto ghost face zeljan pozornostiGhostface wrote:Asfodel wrote:Meni je maturalna večer bila veličanstveno i prelijepo iskustvo![]()
jedva čekam te godišnjice
Ma ne valja to.
Last Post Wins !!!11one
- Aryx
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Scarface
Aryx wrote:danas je nesto ghost face zeljan pozornostiGhostface wrote:Asfodel wrote:Meni je maturalna večer bila veličanstveno i prelijepo iskustvo![]()
jedva čekam te godišnjice
Ma ne valja to.![]()
Ma nisan, samo izražavan svoje mišljenje, ispričavan se ako san koga uvridija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Freddy
ma odi na maturalnu...nečeš požalit,ja barem nisam...ja ponio hrpu droge i prodo tam u roku sat vremena...i u đep 2.500kn...još napravio sranje...joj kad se sjetim..da mi se vratit....samo odiGhostface wrote:Kad se u razredu bude snima skeč za maturalnu večer misteriozno ću pobić sa sata da ne moran bit u njemu. Moran ić na jebenu maturalnu večer u 5. misec, ali plan je da ću uć u salu nakon špalira i kao odma izać vani "na zrak" pa ću pobić doma. Oslobođen san mature pa mi iza toga niko ništa ne može.
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Aryx
Freddy wrote:ma odi na maturalnu...nečeš požalit,ja barem nisam...ja ponio hrpu droge i prodo tam u roku sat vremena...i u đep 2.500kn...još napravio sranje...joj kad se sjetim..da mi se vratit....samo odiGhostface wrote:Kad se u razredu bude snima skeč za maturalnu večer misteriozno ću pobić sa sata da ne moran bit u njemu. Moran ić na jebenu maturalnu večer u 5. misec, ali plan je da ću uć u salu nakon špalira i kao odma izać vani "na zrak" pa ću pobić doma. Oslobođen san mature pa mi iza toga niko ništa ne može.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- john_constantine
opa, kada to policija čuje. A podaci u topicu upoznajmo se.Freddy wrote:ma odi na maturalnu...nečeš požalit,ja barem nisam...ja ponio hrpu droge i prodo tam u roku sat vremena...i u đep 2.500kn...još napravio sranje...joj kad se sjetim..da mi se vratit....samo odiGhostface wrote:Kad se u razredu bude snima skeč za maturalnu večer misteriozno ću pobić sa sata da ne moran bit u njemu. Moran ić na jebenu maturalnu večer u 5. misec, ali plan je da ću uć u salu nakon špalira i kao odma izać vani "na zrak" pa ću pobić doma. Oslobođen san mature pa mi iza toga niko ništa ne može.
Michel puši karu.
- elrania
- Knatchbull
-
John_Ryder
- Scarface
John_Ryder wrote:Jutro. Lijep dan nakon oluje jutarnje.
Što je s ovim horrorflixom,svako malo mi neće uć![]()
![]()
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
John_Ryder