što se mene tiče, može
Last Post Wins !!!11one
- metallicat
- elrania
- Evil Xander
- elrania
- A$H
- elrania
- A$H
ne kuzim se u to ali nije napravio test koji je bilo obavezno napravit posto se radi o blizancima i posto ima jos neki vrag neznam ime...radilo se o rizicnoj trudnoci,a on se nije tako odnosio prema tome, nego ga je bolila ona stvar..uglavnom imala je neku bakteriju koju on nije otkrio..ustvari nije ni jedan test napravio da bi je otkrio...elrania wrote:ufff 2mj...A$H wrote:ma frend iz osnovne me nazvao danas..do sad smo bili u bircu..zena mu rodila blizance dva mjeseca prije roka..mladji preminuo, stariji se jos bori za zivot..i to sve greska jebenog ginekologa...![]()
![]()
koji je tocno propust ginekologa bio?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
John_Ryder
licencu mu treba oduzetA$H wrote:ne kuzim se u to ali nije napravio test koji je bilo obavezno napravit posto se radi o blizancima i posto ima jos neki vrag neznam ime...radilo se o rizicnoj trudnoci,a on se nije tako odnosio prema tome, nego ga je bolila ona stvar..uglavnom imala je neku bakteriju koju on nije otkrio..ustvari nije ni jedan test napravio da bi je otkrio...elrania wrote:ufff 2mj...A$H wrote:ma frend iz osnovne me nazvao danas..do sad smo bili u bircu..zena mu rodila blizance dva mjeseca prije roka..mladji preminuo, stariji se jos bori za zivot..i to sve greska jebenog ginekologa...![]()
![]()
- elrania
- A$H
pa i namjeravaju ga tuzit i bolnicu itd... a koje mi je sve stvari iz bolnice isprica..htio sam otrcat tamo i zatuc ih..John_Ryder wrote:licencu mu treba oduzetA$H wrote:ne kuzim se u to ali nije napravio test koji je bilo obavezno napravit posto se radi o blizancima i posto ima jos neki vrag neznam ime...radilo se o rizicnoj trudnoci,a on se nije tako odnosio prema tome, nego ga je bolila ona stvar..uglavnom imala je neku bakteriju koju on nije otkrio..ustvari nije ni jedan test napravio da bi je otkrio...elrania wrote: ufff 2mj...![]()
npr. kad su isli malog pogledat kako je, obukli su ih od glave go pete u zastitna odijela prali ruke vise puti i premazali alkoholom..te ih pustili unutra..a iza njih ulazi lik iz odrzavanja u masnom kombinezonu i prljavim rukama da mora kao nesto popravit/provjerit tu unutra..?? di je tu logika...idiotizam..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
John_Ryder
ma zna se na šta liče hrv. bolnice ,a doktori su smradovi koji traže par soma eura da nešto pošteno obaveA$H wrote:pa i namjeravaju ga tuzit i bolnicu itd... a koje mi je sve stvari iz bolnice isprica..htio sam otrcat tamo i zatuc ih..John_Ryder wrote:licencu mu treba oduzetA$H wrote: ne kuzim se u to ali nije napravio test koji je bilo obavezno napravit posto se radi o blizancima i posto ima jos neki vrag neznam ime...radilo se o rizicnoj trudnoci,a on se nije tako odnosio prema tome, nego ga je bolila ona stvar..uglavnom imala je neku bakteriju koju on nije otkrio..ustvari nije ni jedan test napravio da bi je otkrio...
npr. kad su isli malog pogledat kako je, obukli su ih od glave go pete u zastitna odijela prali ruke vise puti i premazali alkoholom..te ih pustili unutra..a iza njih ulazi lik iz odrzavanja u masnom kombinezonu i prljavim rukama da mora kao nesto popravit/provjerit tu unutra..?? di je tu logika...idiotizam..
- elrania
to uglavnom varira od dokora do doktora...ali na kraju krajeva ipak prevladava. i vecinom su oni stariji ti koji ocekuju nestoJohn_Ryder wrote: ma zna se na šta liče hrv. bolnice ,a doktori su smradovi koji traže par soma eura da nešto pošteno obave
zalosno je sto pacjenti smatraju to normalnim i podlijezu sistemu bez prigovora.
aj, noc svima