inace duvam bijelu stošu, kad imam para pocastim se žutim camelom ili crvenim lucky strikeom..
Tko od vas puši?
- Sammy
Re: Tko od vas puši?
3.9., tj. sutra mi je druga obljetnica pušenja
inace duvam bijelu stošu, kad imam para pocastim se žutim camelom ili crvenim lucky strikeom..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Info
LOL, sad čitam da od marihuane nema zabilježene smrti (ne znam da li je to sad točno), a od cigareta i alkohola se svaki dan umire. Ironije li 
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- elrania
tog se ne bih hvatala, bježim od sve te kemije, jer imam dojam da bi me to skroz sjebalo.metallicat wrote:ja nikad nisam ništa probala osim jednom onaj popers. mislila sam da će mi srce iskočit koliko je lupalo.elrania wrote:+1 , iako ne bih konzumirala.Scarface wrote: Legalizira bi i marihuanu
srce mi iskače van iz prsa od toga tak da bježim što dalje.
ovo je djelovalo bezopasno (i bilo je tak prvih nekoliko puta, al bez ikakvog efekta) do tog zadnjeg kad mi je došlo da plačem od muke i da netko zove hitnu. stisla sam se u kauč i tako čekala sigurno sat vremena s tim propelerom u sebi dok nisam zaspala, jer sam se bojala pomaknuti.
tahikardično srce i ovo, a-a, gotovo.
- Decadentor
Info wrote:LOL, sad čitam da od marihuane nema zabilježene smrti (ne znam da li je to sad točno), a od cigareta i alkohola se svaki dan umire. Ironije li
Mislim da je istina...

- john_constantine
ne možeš, ali čitam da dugotrajno korištenje uništava mozak + djeluje isto kao i pijanstvo, nije preporučljivo biti napušen dok voziš...Decadentor wrote:Info wrote:LOL, sad čitam da od marihuane nema zabilježene smrti (ne znam da li je to sad točno), a od cigareta i alkohola se svaki dan umire. Ironije li
Mislim da je istina...je istina je, ako nista drugo nemozes se predozirat
![]()
jbt sve, svi ćete se pretvoriti u pušćani prah kada umrete.
Michel puši karu.
- Ašow
Decadentor wrote:Info wrote:LOL, sad čitam da od marihuane nema zabilježene smrti (ne znam da li je to sad točno), a od cigareta i alkohola se svaki dan umire. Ironije li
Mislim da je istina...je istina je, ako nista drugo nemozes se predozirat
![]()
Sve to sporo zapravo ubija, jer marihuana kao i alkohol i pljuge su pune alkaloida, a alkaloidi su štetni za organizam.
A i od prepušavanja jedino mozes pasti u nesvjest.
Jebiga, čovjek se poreže po malom prstu lijeve noge, za par dana ga sepsa ubije.
-
GreenHornet
takoder ne postoji slucaj da je netko umro predoziranjem lsd-om...druga stvar sto su ljudi cinili suicide radi halucinacija...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Andrej
Samo...GreenHornet wrote:takoder ne postoji slucaj da je netko umro predoziranjem lsd-om...druga stvar sto su ljudi cinili suicide radi halucinacija...
We're all mad here...
- Wendigo
i ja bih legalizirao travu, nema smisla da ljudi idu u zatvor na 2 godine jer povremeno zapale joint u svrhu opuštanja, a baš tad naleti murja koja nema pametnijeg posla...
osobno sam probao i testirao sve osim heroina i ljepila. to i ljudi koji to troše mi se organski gade.
danas ne konzumiram ništa osim što povremeno zapalim joint.
i da, složio bih se sa asf oko gljiva.
nevjerojatan doživljaj, ali nebih više. probao prije 2 godine i dosta mi je.
osobno sam probao i testirao sve osim heroina i ljepila. to i ljudi koji to troše mi se organski gade.
danas ne konzumiram ništa osim što povremeno zapalim joint.
i da, složio bih se sa asf oko gljiva.
-
GreenHornet
ja sve osim trave i heroina...hm,koja suprotnost. 
i definitivno bi je legalizirao!jer zna tonu ljudi koji su je pusili/jos uvijek puse i jedina "posljedica" je sto su se neki udebljali...jer kao zadnjih godina cujem da se nevjerovatne kolicine slatkisa poslije upusavanja jedu...a prije ljudi dan-dva ne bi nista okusili...
i definitivno bi je legalizirao!jer zna tonu ljudi koji su je pusili/jos uvijek puse i jedina "posljedica" je sto su se neki udebljali...jer kao zadnjih godina cujem da se nevjerovatne kolicine slatkisa poslije upusavanja jedu...a prije ljudi dan-dva ne bi nista okusili...
Last edited by GreenHornet on 05 Sep 2011, 14:21, edited 1 time in total.
- Ašow
-
GreenHornet
prije 10 god jednom probao...a zamantra te,veseo si...samo me tu noc nekih par minuta peckalo u grudima,pa vise nikad nisam...je li,ako na snifanje mislimo.Ašow wrote:Kakvo je ljepilo?
- Ašow
- john_constantine
samo si sjebeš mozak...GreenHornet wrote:prije 10 god jednom probao...a zamantra te,veseo si...samo me tu noc nekih par minuta peckalo u grudima,pa vise nikad nisam...je li,ako na snifanje mislimo.Ašow wrote:Kakvo je ljepilo?
Michel puši karu.
- boyko
nikad mi nije bilo jasno to s ljepilom al ajd..john_constantine wrote:samo si sjebeš mozak...GreenHornet wrote:prije 10 god jednom probao...a zamantra te,veseo si...samo me tu noc nekih par minuta peckalo u grudima,pa vise nikad nisam...je li,ako na snifanje mislimo.Ašow wrote:Kakvo je ljepilo?
al uvjerih se da ima ljepila koja dobro drmaju.. stari mi prije bil postolar,pa imam doma kojekakvih ljepila..
jednom mi bzvze rekel "nemoj slučajno probat ovo ljepolo šmrkat", naravno da mi to nebi nikad ni palo na pamet al naravno da prvo kaj sam napravil je išel to pošmrkat
žešče me zaseklo..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''