Sammy wrote:Devirginator
Što mi je izmamilo smješak danas?
-
John_Ryder
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
- Ašow
Žena u pošti mi je izdala račun.
đizs, u 10ak godina sto se trejdam, saljem/primam/uplacujem nisu mi niti jednom nisu izdali račun. I ova me uvjerava da ga svaki puta izdaju
đizs, u 10ak godina sto se trejdam, saljem/primam/uplacujem nisu mi niti jednom nisu izdali račun. I ova me uvjerava da ga svaki puta izdaju
- john_constantine
- elrania
ot: priča kak su ovi s kojima radim presreli neku žensku koju su htjeli učlaniti u amnesty, a ona je mislila da je skrivena kamera i uplašila se da će sad bit na tvu, a na bolovanju je i ne bi je smio nitko vidjeti kak je u gradu u shoppingu
i neki metalac koji je za razliku od svih ostalih koji su rekli da žure nemako i nemaju vremena rekao da moja brzo doma, jer mu matera kuha juhu pa to mora pojest, jer je gladan.
- Scarface
I, jel te ko posla u kurac?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
noup.
jedini ekstrem je bio tip koji se nakon pol razgovora kolegici pretvorio u dost agresivnu ličnost koja je počela napadati neke neučinjene stvari glede irana i žena koja je pitala da jesmo popisali broj srba koji opet dolaze u hrvatsku i istakla to ko primarni problem.
jedini ekstrem je bio tip koji se nakon pol razgovora kolegici pretvorio u dost agresivnu ličnost koja je počela napadati neke neučinjene stvari glede irana i žena koja je pitala da jesmo popisali broj srba koji opet dolaze u hrvatsku i istakla to ko primarni problem.
- Scarface
Supač. Kad dođe prvi, ne zaboravi javit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
bit će mi to prva stvar na pameti.
- Scarface
Tako triba.
- dr_gonzo
Smijeh #1:
"- Danas na poslu nakon skoro 15 godina rada bez da sam bio i jedan dan na bolovanju direktori mi odlučili smanjiti bodove bez obrazloženja sa 2.10 na 2.00 i tako mi prikratiti 200kn na sljedećoj plaći..."
Smijeh #2:
"- Nakon nove godine kako izgleda neću više niti biti korektor aluminijskih profila (radim taj posao 10 godina skoro) nego običan radnik, dok će mene zamjeniti čovjek koji nije završio osnovnu školu, a koji je u ono polje gdje piše struka upisao vatrogasac..."
Unatoč svemu preko marende popih 2 pšenične Žuje i satrah nurek od jabuka, te vidjeh kad je jednoj tajnici vjetar zadigao haljinu te joj vidjeh gaćice (Finalni Smijeh)...idemo dalje.
"- Danas na poslu nakon skoro 15 godina rada bez da sam bio i jedan dan na bolovanju direktori mi odlučili smanjiti bodove bez obrazloženja sa 2.10 na 2.00 i tako mi prikratiti 200kn na sljedećoj plaći..."
Smijeh #2:
"- Nakon nove godine kako izgleda neću više niti biti korektor aluminijskih profila (radim taj posao 10 godina skoro) nego običan radnik, dok će mene zamjeniti čovjek koji nije završio osnovnu školu, a koji je u ono polje gdje piše struka upisao vatrogasac..."
Unatoč svemu preko marende popih 2 pšenične Žuje i satrah nurek od jabuka, te vidjeh kad je jednoj tajnici vjetar zadigao haljinu te joj vidjeh gaćice (Finalni Smijeh)...idemo dalje.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
Re:
he, tako treba. Uvijek treba imati humor u najgorim situacijama. Ja ću uvijek pamtiti cipelarinu nakon sat i pol hodanja po nepoznatom mjestu na autocesti, gdje su me mogli udariti auti i što sve. A ja u 24 sata navečer zajebavam čovjeka.dr_gonzo wrote:Smijeh #1:
Smijeh #2:
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Ja sam nepopravljivi optimist i stvari jednostavno ne mogu gledati negativno. I kad je najgore ja mislim pozitivno... 
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Bub
Uff Gonzo ja bi popizdio na to, pogotovo ako se trudiš i radiš (ubijaš) od posla da bi pokazao koliko vrijediš i onda posao dobije karikiram od dirktorovog bratića iz drugog koljena sin.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Takođe.Bub wrote:Uff Gonzo ja bi popizdio na to, pogotovo ako se trudiš i radiš (ubijaš) od posla da bi pokazao koliko vrijediš i onda posao dobije karikiram od dirktorovog bratića iz drugog koljena sin.
We're all mad here...
- dr_gonzo
Istina, ali od toga da popizdiš nemaš ništa jedino možeš zaraditi čir na žeulcu. Treba biti miran i zajebati ih sve kad se ne nadaju...ali ja još nisam otkrio sve svoje adute, jerbo neću se tek tako predati bez fajta (stvar je u principu a ne u tih 0.1 boda tj. 200kn)..
ili kako kaže Weird Al Yanković:
"- A local boy kicked me in the butt last week
I just smiled at him and I turned the other cheek
I really don't care, in fact I wish him well
'Cause I'll be laughing my head off when he's burning in hell"
ili kako kaže Weird Al Yanković:
"- A local boy kicked me in the butt last week
I just smiled at him and I turned the other cheek
I really don't care, in fact I wish him well
'Cause I'll be laughing my head off when he's burning in hell"
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -