Hrana i Pića
- Bub
Re: Hrana i Pića
Sviđa mi se raznolikost. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- metallicat
al neznam od čeg su usne napravljeneelrania wrote:a nemamal što, lako napraviš bilo što čokoladno tak, gore krema i malo kreativnosti

- elrania
možda da se improvizira onim što cijedi filu za pisanje slova i stavljanje uzoraka, ak imaš to.
- metallicat
imam, možda..samo mi na slici izgleda čvrsto, a da s nekom kremom napravim, mislim da bi se raspalo..hm. možda probam, ali za kolače ionako moram čekat sljedeći mj

- metallicat
sad mi sinulo, kako ogu razne napravit, tipa obrijane, s frizurom i sl, tako im mogu stavit pirs

- elrania
veli ženska koja je radila neš slično:
"Each of these vaginas are unique. I'd looked for vagina cake and candy molds and was disappointed to see that they didn't look realistic at all, unlike penis molds. Really, if Barbie had a vagina, it would look like the candy molds I saw
So I decided to shape each vagina by hand. I chose happy rainbow colors. Each is a one of a kind size and shape. One of them is on her period, one is elderly, one has razor stubble, one has a little pube regrowth, two are waxed smooth but have slightly different skin tone (one being more yellow) you get the idea
"
eto, može i pirsić! ili više njih!
"Each of these vaginas are unique. I'd looked for vagina cake and candy molds and was disappointed to see that they didn't look realistic at all, unlike penis molds. Really, if Barbie had a vagina, it would look like the candy molds I saw
eto, može i pirsić! ili više njih!
- metallicat
- elrania
- john_constantine
u, to već godinama nisam jeo.metallicat wrote:![]()
![]()
Michel puši karu.
- metallicat
- Wendigo
i, hoće li biti šta od vaginuffyna? 
- elrania
ISUSE BOŽE METALLICAT UPRAVO SAM SHVATILA DA ĆU JEST TVOJ TIRAMISU
(naravno, napravit ćeš ga
)
(naravno, napravit ćeš ga
- Ašow
elrania wrote:ISUSE BOŽE METALLICAT UPRAVO SAM SHVATILA DA ĆU JEST TVOJ TIRAMISU![]()
![]()
(naravno, napravit ćeš ga)
ffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
- Jane Doe
Ašow wrote:elrania wrote:ISUSE BOŽE METALLICAT UPRAVO SAM SHVATILA DA ĆU JEST TVOJ TIRAMISU![]()
![]()
ffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
@ašow, upravo mi se pred očima stvorio onaj lik iz onog stripa kojeg kao da je malo dijete crtalo
al razumijem te, tu se sad hvale tim tiramisuom i jedu ga i mi to moramo čitat

- metallicat
bit će nadam se ovaj mj jer prošli nisam imala ni kinteWendigo wrote:i, hoće li biti šta od vaginuffyna?
ja sam se već tog jučer sjetila, naravno da ću ga napravit. i ako budeš napisala što još voliš, možda bude i toga, ipak moraš koju kilicu dobitelrania wrote:ISUSE BOŽE METALLICAT UPRAVO SAM SHVATILA DA ĆU JEST TVOJ TIRAMISU![]()
![]()