Eto
Zašto ste odabrali baš taj nick?
- Asfodel
Re: Zašto ste odabrali baš taj nick?
Ma poanta je svega da i jedan i drugi pijetlić pišu sarkastične postove bez smajlića, a Drugs nije to skužio (iako bi morao, jer i sam tako piše)
Eto
Eto
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jane Doe
ajme, ak je jebo, jebo je, pa nije nikog silovao...
a ono da sad on laže da je zaručen da bi se nekom opravdavao (nekom kog ni ne pozna i za nešto tako beznačajno kao što je taj post) e to je pak malo veća patetika.
i ja sam pročitala taj post i bilo je "aha, ok
" i onda na nekom drugo topicu mi lik šalje linkove za igricu, ja mislim da to više govori o njemu nego koliko je pica jebo ili nije, a u ostalom, da mu nisu dale nebi, jebga (ak je to uopće i istina, tako malo važna stvar, barem meni, o nekome)
a ono da sad on laže da je zaručen da bi se nekom opravdavao (nekom kog ni ne pozna i za nešto tako beznačajno kao što je taj post) e to je pak malo veća patetika.
i ja sam pročitala taj post i bilo je "aha, ok

- Jane Doe
- Ašow
meni je veća fora čitati ono otprije 
al qe, jebote, kad pogledam na mom faksu s kakvim curama su oni najveći g33kovi (a studiram informatiku)... nije bas da ono odozgo drzi vodu.
Kuis, najgora stvar ti je kad odes van pit i 2 kolegice pričaju cijelu noć o wowu.
(dobro, moja ekipa o magic:the gatheringu prica cijelo vrijeme), ali brate mili, gledas im u sise i ne vjerujes da ona prica kako je dobila novog mounta phoenixa koji je najrjeđi mount i kako idu u neku instancu picke jebene matere ubijat nekog lika kojem samo vidis nozni prst.
Pa ono, wtf? Zacepit joj gubicu čarapom i vezat za radijator.
al qe, jebote, kad pogledam na mom faksu s kakvim curama su oni najveći g33kovi (a studiram informatiku)... nije bas da ono odozgo drzi vodu.
Kuis, najgora stvar ti je kad odes van pit i 2 kolegice pričaju cijelu noć o wowu.
(dobro, moja ekipa o magic:the gatheringu prica cijelo vrijeme), ali brate mili, gledas im u sise i ne vjerujes da ona prica kako je dobila novog mounta phoenixa koji je najrjeđi mount i kako idu u neku instancu picke jebene matere ubijat nekog lika kojem samo vidis nozni prst.
- Jane Doe
ne kužim povezanost s mojim postom, ali radijator je bitanAšow wrote:meni je veća fora čitati ono otprije
ja te volim samo zbog tog radijatora, a još i te majce, uf

- Ašow
ocu reci da geekovi dobiju najbolje pičke.
kozmička nepravda ili pravda na mom faksu.
- Jane Doe
aaaaaaa, zo, ockeAšow wrote:
ocu reci da geekovi dobiju najbolje pičke.
kozmička nepravda ili pravda na mom faksu.
je je, ima neš u tome da, a jebiga, krive su zvijezde i nebeska tijela
to je meni sve predaleko, ja više volim radijator

- Scarface
Ma vidiš, koliko god ja bija geek, al ono, stvarno geekčina i po, ipak ne volin kad se i neka cura kuži u te stvari. Ne da im ja to uskraćujen ili da se osjećan ugroženo, nego za razliku od ljudi s kojima san priča o tome, mene uopće ne privlači kad cura ima iste ukuse ka ja. Nema mi ništa bolje nego kad posere Zagora, stripove i serije. Zezan se, jednu san odjeba jer nije znala za Zagora, mislin da san to i napisa ode. Tako da, neka zlatna sredina bi bila super. Šta će ti ženka koja je geek.Ašow wrote:meni je veća fora čitati ono otprije
Inače, uskoro krećen na ANIME NIGHT eventove na Fesb-u, pozva me jedan prijatelj koji je isto anime freak, pa ćemo ić na te projekcije koje se održavaju jednom tjedno u nekoj od seminarskih učionica, čuja san da se zna skupit dosta ljudi (oko 20-30), i ima čak i žena. Ajme da mi je vidit na šta će ličit ti gabori.
A nick mi je naravno po ubojici iz Scream-a, mislin da to svi znaju i kuže. Ne samo da mi je taj serijal THE BEST ikad, ne samo u horrorima, već mi je i cili taj kostim predobar. Plus šta san blid ka kurac pa stvarno i jesan real life Ghostface. Eto.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
nije sad pravilo da se geekuše ružne.
zadnje dvije cure s kojima sam nešto kombinirao su bile nešto u tom stilu, a usput i sexy i zgodne.
ašow, daj me upoznaj sa te dvije koje igraju wow, možda smo na istom serveru.
a što se tiče ove komične rasprave/svađe gore samo bih komentirao kako neki ljudi očito nemaju želuca pokazati zube i izjasniti se u RL, pa im forumi i useri istih savršeno posluže kao svojevrsni stress relief ili "punching bag".
ali samo dajete, zabavno je.

zadnje dvije cure s kojima sam nešto kombinirao su bile nešto u tom stilu, a usput i sexy i zgodne.
ašow, daj me upoznaj sa te dvije koje igraju wow, možda smo na istom serveru.
a što se tiče ove komične rasprave/svađe gore samo bih komentirao kako neki ljudi očito nemaju želuca pokazati zube i izjasniti se u RL, pa im forumi i useri istih savršeno posluže kao svojevrsni stress relief ili "punching bag".
ali samo dajete, zabavno je.
- Andrej
Kad žensko ima velike sise i volju da me istim istrlja po faci, stvarno me ne interesuju njeni hobiji i životna zanimanja 
We're all mad here...
- Scarface
Andrej wrote:Kad žensko ima velike sise i volju da me istim istrlja po faci, stvarno me ne interesuju njeni hobiji i životna zanimanja
Pa Andrej, ti si jedan veliki prostak. Sram te ima bit!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Andrej
Ghostface wrote:Andrej wrote:Kad žensko ima velike sise i volju da me istim istrlja po faci, stvarno me ne interesuju njeni hobiji i životna zanimanja
Pa Andrej, ti si jedan veliki prostak. Sram te ima bit!
SpoilerShow
.

We're all mad here...
- Andrej
A tebi Ašowe definitivno za rođendan šaljem -
+
I to baš ovakve, hard/core UDBA, OZNA motherfucking oldschool shit, što se stežu kad se otimaš, a ne ove nove - fensi pederske, za kriminalce svesne svojih ljudskih prava. 
SpoilerShow

SpoilerShow

We're all mad here...
- DrugsBunny
E ašowe, bolje da je ne počnem o tebi.Ašow wrote:hahahaha, tek sam sad skuzio drugsa kako ima komplekse jer ne jebe pa se okomio na novog usera.
Što je drugzino, cura te ostavila? Mama ti ne da novaca za van? Što je bilo?
Znaš da meni mozes sve reći i da ću te ja sa razumijevanjem poslusati.
Ti si sramota za ljudski rod da je to strašno.
Zašto ne kažeš malo tko si ti uopće i kako ti se majka zove?
Vjerujem da više ljudi ne bi pušili tvoja sranja kada bi išta znali.
No dobro, da ti iskreno kažem, i ja bih prešućivao takve stvari.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- borntodie
Tko o cemu a Drugs o mamama ?
Mislim ti nekome imas govoriti kakav je covjek a bez razloga sad tu i mame spominjes, jesi ti jedan od onih ''moj tata je jaci od tvog tate'' , mislim da ovaj forum treba promjeniti naziv iskljucivo jer si ti clan njega.
Mislim da tebi nije bitno sto sam ja rekao jer ocito da ces dalje napadat i druge sad kad vidis da se ja osobno ne osvrcem na ono sto ti imas za napisati sto me tjera na razmisljanje i pitam se kako to da imas 3000 postova + a jos nisi dobio ban, sa takvim ponasanjem osobno bih te banao sa lica zemlje, no za to nisam ovlasten.
Mislim da moj sig kazuje sve o tvojim problemima.
Mislim ti nekome imas govoriti kakav je covjek a bez razloga sad tu i mame spominjes, jesi ti jedan od onih ''moj tata je jaci od tvog tate'' , mislim da ovaj forum treba promjeniti naziv iskljucivo jer si ti clan njega.
Mislim da tebi nije bitno sto sam ja rekao jer ocito da ces dalje napadat i druge sad kad vidis da se ja osobno ne osvrcem na ono sto ti imas za napisati sto me tjera na razmisljanje i pitam se kako to da imas 3000 postova + a jos nisi dobio ban, sa takvim ponasanjem osobno bih te banao sa lica zemlje, no za to nisam ovlasten.
Mislim da moj sig kazuje sve o tvojim problemima.
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.