najbolji nacin prepisivanja

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
majstoro

najbolji nacin prepisivanja

Post by majstoro » 25 May 2008, 21:50

ja na mobac to radim,a kako vi?
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

filmofil

Post by filmofil » 25 May 2008, 21:56

kako kad...kod nekih profesora izvadim knjigu i prepisujem jer ne vide ništa, a npr matematika i fizika, na kalkulator zalijepim formule i ta sranja...pod latinskim napišem sve deklinacije na klupu, povijest imam svu na zidu napisanu, a za ostalo se snađem...
This is the Zodiac speaking.

elrania

Post by elrania » 25 May 2008, 22:06

ja sam uglavnom sve pisala na klupu. jos sam u srednjoj bila zaludena lotrom pa sam naucila dwarven i eldar tak da se nitko nije obazirao na cudne znakove na stolu. jednom mi je prof bila dosla i zagledala se te se sam pokupila, jer nije znala kaj da kaze.
kod nekih se imala knjiga na koljenima, a kod nekih se jednostavno okretalo i prepisivalo od drugih. jedino sam mat i fiz znala uvijek tak da se s tim nikada nije imalo problema. :lol:
sad na faxu uglavnom imam svoje skripte koje se izvade kad se uhvati prigoda, a jos uvijek smo ko u srednjoj, u malim ucionicama i cim se neko ustane da preda ispit te zaokupira profesora, ostali krenu vadit salabahtere i dosaptavati rjesenja. :lol: cak im nije ni stalo tolko ak skuze da se prepisuje. divne su tete na skandinavistici :mrgreen:

majstoro

Post by majstoro » 25 May 2008, 22:22

elrania wrote:ja sam uglavnom sve pisala na klupu. jos sam u srednjoj bila zaludena lotrom pa sam naucila dwarven i eldar tak da se nitko nije obazirao na cudne znakove na stolu. jednom mi je prof bila dosla i zagledala se te se sam pokupila, jer nije znala kaj da kaze.
kod nekih se imala knjiga na koljenima, a kod nekih se jednostavno okretalo i prepisivalo od drugih. jedino sam mat i fiz znala uvijek tak da se s tim nikada nije imalo problema. :lol:
sad na faxu uglavnom imam svoje skripte koje se izvade kad se uhvati prigoda, a jos uvijek smo ko u srednjoj, u malim ucionicama i cim se neko ustane da preda ispit te zaokupira profesora, ostali krenu vadit salabahtere i dosaptavati rjesenja. :lol: cak im nije ni stalo tolko ak skuze da se prepisuje. divne su tete na skandinavistici :mrgreen:
hej dalas si mi ideju,sad cu izmislit neko svoje pismo lol
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

Samhain

Re: najbolji nacin prepisivanja

Post by Samhain » 25 May 2008, 23:08

majstoro wrote:ja na mobac to radim,a kako vi?
ako te tko pita gledaš za koliko sati zvoni. :mrgreen:

isti način.
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

Asfodel

Post by Asfodel » 26 May 2008, 00:06

U srednjoj sam na rubovima klupe imala napisano:
PREDNOSTI: nikad ne bi skužili, jer su užasno sitna slova u pitanju
MANE: budući da su samo rubovi u pitanju, jaaako malo stane

klasični mali šalić sitnih slova:
PREDNOSTI: pa nema ih baš, osim kad ima sreće
MANE: stane malo toga na tak malu površinu

Na ruci:
PREDNOSTI: visok stupanj uspješnosti
MANE: isto jako malo stane

To je to, nisam bila baš neki prepisivač (strah i sl. elementi, nisam beskrupulozna :mrgreen: ) , a i činjenica da sam nerijetko ja bila ona koja šapće drugima :lol:
još nešto:
Prvi zakon prepisivanja:
odabrati prikladno mjesto(!)
to je vjerojatno najvažnije na svijetu, ako se to postigne, velika je vjrojatnost da se ima pristup svim raznim metodama prepisivanja

e da, a na faxu se baš i ne može prepisivat, niti to želim (dovoljno sa zrela da se mogu nositi s padom ispita), samo sam par puta doživjela da sam vidjela nekog da vadi šalić i nisam mogla vjerovat kak nemaju srama, plus još riskiraju javno osramoćenje te upisivanje u evidenciju tog profesora pa kad im dođeš na ispit baš i nije cool... naravno ovisi i od profesora, ali teško je za povjerovat da bi ijedan od njih da pronađe papir pustio samo s upozorenjem ili bodovima manje
Došaptavanje je, pak, nešto drugo...to se uvijek događa, a i teže je za detektirat, naravno ovisi od profesora i demonstratora, obično se dobije upozorenje pa onda izbacivanje van ili bodovi manje...no ovisi, neki odmah izbace
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 26 May 2008, 01:05

Ja bih napisao sve na knjigicu od 6 x 6 cm (zašijem je koncem) e sada bi zavisilo koliko bi imala strana tj. zavisilo bi predmeta do predmeta. Jeste mala ali bih ja jedini pročitao odgovor, i mogla bi stati u ruku (a ako treba i progutati je u jednom zalgaju :lol: ).

Dok sam bio 2 i 3 srednje šalabahter mi nije niti trebao jer sam sve znao. Ne da sam bio sveznalica, nego su mi predmeti bili super laki (nakon elektrotehnike sam se prebacio u elektromehaničare...)...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

metallicat

Post by metallicat » 26 May 2008, 15:01

u osnovnoj uvijek zaljepljen papir u pernici, u srednoj jedino došaptavanja i to samo kad se može, a na mom faxu je nemoguće osim jedan predmet jer je profu briga a i predmet je glup.
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 26 May 2008, 15:07

mi smo par puta u srednjoj školi prije ispita iz fizike na ploču napisali neke teže formule jer je prof bio dosta zbunjena osoba te naravno nije skužio :lol:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Unreal

Post by Unreal » 26 May 2008, 15:20

Pa ja mora da jedini nikad ne planiram koristiti šalabahter. Manje više naučim gradivo,a ako ne znam uvjek osoba do mene zna ili izvadim knjigu iz torbe(profa rjetko skuži)

john_constantine

Post by john_constantine » 26 May 2008, 17:12

ma imao sam pernicu, ili bi napisao na stolu.
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 26 May 2008, 17:42

Knatchbull wrote:mi smo par puta u srednjoj školi prije ispita iz fizike na ploču napisali neke teže formule jer je prof bio dosta zbunjena osoba te naravno nije skužio :lol:
moji su to radili u srednjoj kad je latinski bio u pitanju. kak su bile dve ploce i izmedu jedan izboceniji dio, sam bi se nastavci ispisali kraj toga. i uvijek bi svi stajalo na identicnom mjestu kad se odgovaralo :D
u mom se razredu biologija najvise prepisivala i svatko je imao svoju 5x7cm mini verziju knjige ispokiranu :mrgreen:

matematika je isto bila zanimljiva. u 4. razredu smo bili na samom prizemlju i kad se pisalo ispravke, ovi koji su imali pozitivno dosli bi do prozora te bi im ovi iznutra bacili papiric sa zadacima. sjeli bi u birc, rijesili, vratili se natrag i bacili papiric unutra i svi bi prepisali. no skuzila ih je prof ubrzo. :lol:

Post Reply