Klinci ubili pod utjecajem mortal kombat.

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
A$H

Post by A$H » 25 Dec 2007, 13:38

gluposti :roll:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

bakero

Post by bakero » 25 Dec 2007, 16:08

čitao sam to neki dan u novinama, nema to veze sa Mk, sve je to u glavi, a oni malac je još i popio tako da je problem u alkoholu a ne u igrama!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Scarface

Post by Scarface » 25 Dec 2007, 17:12

Clayman wrote:To što su ti klinci napravili je za svaku osudu. Ali idu mi na živce dežurni dušebrižnici koji samo čekaju ovako nešto da mogu kenjati po igrama, filmovima., knjigama.... IMO ako je osoba poremećena i tupa žlica će ju potaknit na ubijanje.

Tako je. Onda smo po tome svi mi na ovom forumu potencijalni klaoničari.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

carver

Post by carver » 25 Dec 2007, 17:45

Dobro da ne okrive Tom & Jerry-a zato što ljudi ubijaju mačke :?

Samhain

Re: Klinci ubili pod utjecajem mortal kombat.

Post by Samhain » 06 May 2008, 20:15

john_constantine wrote:
Dva američka tinejdžera su nedavno optuženi za ubojstvo sestre jednog od njih, navodno koristeći poteze naučene u Mortal Kombatu. Dvojac je bio zadužen za čuvanje sedmogodišnje djevojčice dok joj je majka bila na poslu, ali su se umjesto toga napili, i počeli brutalno tući malenu Zoe Garcia, koja je preminala od zadobivenih ozljeda. Zašto se ovakve tragedije neprestano koriste da bi se igre prikazale u negativnom kontekstu, jasno je samo onima koji to rade. Mi se samo nadamo da će ubojice dobiti maksimalnu moguću kaznu, kao i svi drugi zločinci koji počine ubojstvo, neovisno o tome s kojim "potezima" je zločin učinjen.
http://www.pr-inside.com/us-teens-accus ... 356856.htm

Koju će iduću igru okriviti? :roll: :roll:

P.S.
Naravno, alkohol nije krivac.
a to što stara drži alkhol u kući nema ništa s tim?

neeeeeeeee, ma gdje bi. :roll:
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

Post Reply