http://www.dailymail.co.uk/pages/live/a ... ge_id=1965British scientists have discovered a way to turn female bone marrow into sperm, allowing women to reproduce without the need of male companionship. All children born of this method would be female, due the lack Y chromosomes, and there is high chance of birth defects. Eggs also can be created from male bone marrow, but men looking to reproduce would still need to find a surrogate mother to handle the gestation period. I'd like to take a moment to welcome our new amazonian overlords and remind them that men are still very good at mowing lawns and fixing cars.
Sperma iz ženske koštane srži
- HorrorHR
- Site Admin
Sperma iz ženske koštane srži
- Knatchbull
-
†Something Wicked†
-
John_Ryder
-
Truba
ja sam ovo davno shvatioKnatchbull wrote:muški rod postaje beskoristan![]()
![]()
inače da su žene na mjestu muških...
dakle kad bismo samo izvrsilili rotaciju u potlacenosti
mislim da bi zene bile 100 gore nego sto su sada muski prema zenama
pogledajte sada uspon zene... muski su zbunjeni... zene su ambicioznije zene vise udaaju u guzvi
u tramvajima me nije strah muskih nego zena
djevojke u grupama se ponasaju isto odvratno kao muskici u grupama
www.lasetta.net :axe:
- dr_gonzo
the Lizzies iz "Ratnika Podzemlja" izgleda počinju stvarno biti realneTruba wrote:ja sam ovo davno shvatioKnatchbull wrote:muški rod postaje beskoristan![]()
![]()
inače da su žene na mjestu muških...
dakle kad bismo samo izvrsilili rotaciju u potlacenosti
mislim da bi zene bile 100 gore nego sto su sada muski prema zenama
pogledajte sada uspon zene... muski su zbunjeni... zene su ambicioznije zene vise udaaju u guzvi
u tramvajima me nije strah muskih nego zena
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
Truba
- Knatchbull
- elrania
prosjecna zenska osoba ima tendenciju bit "prehistericna" u odredenim situacijama i veca je vjerojatnost da ce bit zlobnija i vise ovsetoljubiva nego prosjecni muskarac.
pogledajte samo pokret feminizma i njegov razvoj... na sjeveru je postalo uvjedljivo za zensko da joj se muskarac ponudi otvoriti vrata ili skinuti kaput/jaknu jer je to podcinjavanje zene
uspostavljanje ravnopravnosti je nesto cemu bi se trebalo teziti, ali ovakve drasticne promjene nemaju previse smisla
prirodna je teznja zene da trazi fizicki kontakt s muskarcem (i obrnuto), a cak ima i slucajeva gdje lezbijke, iako ne osjecaju privlacnost prema muskom rodu, imaju zelju za iskustvom seksualnog odnosa s muskarcem. medicina je divna stvar, no ovakve stvari nece postati dio svakodnevnice dokle god ce biti uvjeta za normalnu reprodukciju.
ne brinite, nece vas nitko istrijebiti
mene su pak najneugodniji feminizirani homoseksualci... pricala sam nedavno s jednim koji radi s mojojm mamom i ko da razgovaram s nekom gnjevnom zenom koja ko da ce me svaki tren bitchslappat...
cijeli sistem postizanja kompromisa zasnovan je na principu zestokog napada one oprecne strane i imam dojam da ce kad tad nekome puknuti film glede ovih sticanja ravnopravnosti, neovisno o tome da li se to radilo o zenama, gay zajednicom itd. , s obzirom na to koliko si odredeni dozvoljavaju i svoju ravnopravnost, koju rasluzuju, izvrcu pak u podcinjavanje onog drugog, sto bas nema opravdanja.
a mozda ja pak pretjerujem...
pogledajte samo pokret feminizma i njegov razvoj... na sjeveru je postalo uvjedljivo za zensko da joj se muskarac ponudi otvoriti vrata ili skinuti kaput/jaknu jer je to podcinjavanje zene
uspostavljanje ravnopravnosti je nesto cemu bi se trebalo teziti, ali ovakve drasticne promjene nemaju previse smisla
prirodna je teznja zene da trazi fizicki kontakt s muskarcem (i obrnuto), a cak ima i slucajeva gdje lezbijke, iako ne osjecaju privlacnost prema muskom rodu, imaju zelju za iskustvom seksualnog odnosa s muskarcem. medicina je divna stvar, no ovakve stvari nece postati dio svakodnevnice dokle god ce biti uvjeta za normalnu reprodukciju.
ne brinite, nece vas nitko istrijebiti
oko ovog se slazem... iskreno, gadi mi se nacin na koji se sve vise zena, djevojaka ponasa... zivjela sloboda izrazavanja itd, ali neukusno je cut zensko da psuje i barata vulganrim pokretima i izrazima koje kao da je pokupila od prosjecnog pijanca s ceste. isto vrijedi i za muskarce, no drustvo je vec naviklo na to da se njima vise dopusta, no svejedno zvuci nekulturno...truba wrote:u tramvajima me nije strah muskih nego zena
mene su pak najneugodniji feminizirani homoseksualci... pricala sam nedavno s jednim koji radi s mojojm mamom i ko da razgovaram s nekom gnjevnom zenom koja ko da ce me svaki tren bitchslappat...
cijeli sistem postizanja kompromisa zasnovan je na principu zestokog napada one oprecne strane i imam dojam da ce kad tad nekome puknuti film glede ovih sticanja ravnopravnosti, neovisno o tome da li se to radilo o zenama, gay zajednicom itd. , s obzirom na to koliko si odredeni dozvoljavaju i svoju ravnopravnost, koju rasluzuju, izvrcu pak u podcinjavanje onog drugog, sto bas nema opravdanja.
a mozda ja pak pretjerujem...
-
Truba