HorrorHR band
-
John_Ryder
- Michel
Re: HorrorHR band
Pjevat nisam nikad mogao, puca mi glas
Što ti je najdraže pjevat?
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
- Michel
- Inferno
Michel wrote: ↑27 Mar 2025, 18:34Pjevat nisam nikad mogao, puca mi glasali zato plešem jako dobro jer je bivša bila izvrsna plesačica i ona me naučila salsi, jiveu i slow fox. Što se tiče instrumenata, sviram klavir od malena to mi je forte i na ksilofonu sam se dobro ispraksao. Ti?
Ja nažalost ništa ne sviram. Solidno pjevam mada nemam puno prakse, a ples sam loš te nemam nikada prilike plesati, a volio bih još i naučiti neke stvari...nikada dosada nisam bio u prilici. Imaš li kakakv savjet za mene?
-
John_Ryder
Inferno wrote: ↑28 Mar 2025, 14:27Michel wrote: ↑27 Mar 2025, 18:34Pjevat nisam nikad mogao, puca mi glasali zato plešem jako dobro jer je bivša bila izvrsna plesačica i ona me naučila salsi, jiveu i slow fox. Što se tiče instrumenata, sviram klavir od malena to mi je forte i na ksilofonu sam se dobro ispraksao. Ti?
Ja nažalost ništa ne sviram. Solidno pjevam mada nemam puno prakse, a ples sam loš te nemam nikada prilike plesati, a volio bih još i naučiti neke stvari...nikada dosada nisam bio u prilici. Imaš li kakakv savjet za mene?
Imam.Stavi prst u dupe i sjedni pa probaj prdnut
- Michel
A gle, ako želiš naučiti plesati, prvo moraš razumjeti da ples nije samo fizički pokret, već izražavanje unutarnje energije, emocija i kreativnosti. Kada plešeš jive ili slow fox, svaki korak je prilika da ujediniš tijelo, ritam i osjećaje. Nemoj se bojati početnih nesigurnosti; to je prirodan proces.Inferno wrote: ↑28 Mar 2025, 14:27Michel wrote: ↑27 Mar 2025, 18:34Pjevat nisam nikad mogao, puca mi glasali zato plešem jako dobro jer je bivša bila izvrsna plesačica i ona me naučila salsi, jiveu i slow fox. Što se tiče instrumenata, sviram klavir od malena to mi je forte i na ksilofonu sam se dobro ispraksao. Ti?
Za početak, usmjerenost na osnove je ključ. U Jive-u, to je energija, dinamika, brzina – osjeti tu snagu koja dolazi iz svakog pokreta, kao da tvoj duh postaje jedan s glazbom. Slow Fox, s druge strane, zahtijeva nježnost, fluidnost i sofisticiranost, pa dopusti svom tijelu da teče poput valova, elegantno, bez žurbe.
Nemoj zaboraviti da ples nije samo o perfektnim koracima, već o povezanosti s partnerom i prostorom. Svaki put kada plešeš, unesi u ples dio sebe. Vježbaj strpljivo, redovito, a najvažnije – budi strastven i sretan dok to radiš. Ples je umjetnost koja te uči strpljenju, fokusiranju i, iznad svega, radosti.
Ako padneš, ustani. Ako nešto ne ide, nasmiješi se. Jer ples nije samo o savršenstvu, već o putovanju. U tom putovanju rasteš, učiš i otkrivaš više o sebi nego ikad. Tvoj plesni put je tvoja osobna priča, zato neka svaki korak bude tvoja nova inspiracija.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Inferno
Svaka čast care, baš se vidi da si stručnjak.Michel wrote: ↑28 Mar 2025, 15:41A gle, ako želiš naučiti plesati, prvo moraš razumjeti da ples nije samo fizički pokret, već izražavanje unutarnje energije, emocija i kreativnosti. Kada plešeš jive ili slow fox, svaki korak je prilika da ujediniš tijelo, ritam i osjećaje. Nemoj se bojati početnih nesigurnosti; to je prirodan proces.Inferno wrote: ↑28 Mar 2025, 14:27Michel wrote: ↑27 Mar 2025, 18:34
Pjevat nisam nikad mogao, puca mi glasali zato plešem jako dobro jer je bivša bila izvrsna plesačica i ona me naučila salsi, jiveu i slow fox. Što se tiče instrumenata, sviram klavir od malena to mi je forte i na ksilofonu sam se dobro ispraksao. Ti?
Za početak, usmjerenost na osnove je ključ. U Jive-u, to je energija, dinamika, brzina – osjeti tu snagu koja dolazi iz svakog pokreta, kao da tvoj duh postaje jedan s glazbom. Slow Fox, s druge strane, zahtijeva nježnost, fluidnost i sofisticiranost, pa dopusti svom tijelu da teče poput valova, elegantno, bez žurbe.
Nemoj zaboraviti da ples nije samo o perfektnim koracima, već o povezanosti s partnerom i prostorom. Svaki put kada plešeš, unesi u ples dio sebe. Vježbaj strpljivo, redovito, a najvažnije – budi strastven i sretan dok to radiš. Ples je umjetnost koja te uči strpljenju, fokusiranju i, iznad svega, radosti.
Ako padneš, ustani. Ako nešto ne ide, nasmiješi se. Jer ples nije samo o savršenstvu, već o putovanju. U tom putovanju rasteš, učiš i otkrivaš više o sebi nego ikad. Tvoj plesni put je tvoja osobna priča, zato neka svaki korak bude tvoja nova inspiracija.![]()
Da bar ja tako naučim...ne znam kako da uopće krenem da budem takav
-
John_Ryder
ahahahhahahahahahaha kako uvijek u isto vrijeme na forumu dva profila i odgovaraju si baaaahahahahahhahaha