Mediji i covid

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
User avatar
Michel
Posts: 8100
Joined: 30 Jan 2012, 04:14

Re: Mediji i covid

Post by Michel » 15 May 2021, 17:59

Iako nrema veze sa samom temom baš ti se digne želudac kad ovo čitaš https://www.24sata.hr/news/po-ulicama-s ... 7uuLp4xzu0

Jedan komentar
gospodo novinari, jedan od nekoliko glavnih ljudi Fronta za oslobođenje naroda Tigraja vec je odavno Tedros Adhanom Ghebreyesus, sef svjetske zdravstvene organizacije. u njihovoj diktatorskoj vladi je i bio ministar zdravstva te ministar vanjskih poslova, te je time i kriv za sav teror te vlade nad stanovnicima etiopije od 90ih do 2018.: masakri, mucenja, zatvaranja i mucenja novinara i bilo kakve opozicije, krađu milijardi humanitarne pomoci, uskracivanje iste svima koji su protiv njih, prikrivanje epidemija itd., da samo par stvari nabrojim. cak i na wikipediji pise da je Front dao milijune dolara za njegovu kampanju za sefa SZO. i takav zlocinac umjesto da je u zatvoru on je SEF SVJETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE. sramotno, blago receno, kao i vase ne spominjanje svega toga.
Nije ni čudo. Smeća WHO.
"And if you happen to be walking along a lonely country road one night and you see your favorite aunt coming toward you, good luck to you too."

— Carl Kolchak

Post Reply