ANTE GOTOVINA-HEROJA ILI ZLOĆINAC
-
ZA DOM SPREMAN
ANTE GOTOVINA-HEROJA ILI ZLOĆINAC
VRIME JE DA I NA OVOM FORUMU POSVETIMO TOPIK NASEMU HEROJU I GENERALU ANTI GOTOVINI..ZELIA BI DA NA OVOM TOPIKU SVAKO ODA POČAST ANTI I NAPIŠE NEŠTA LIPO
MOJ DIDA I JA,KAO PRIJATELJA DVA,DRUGO VRIJEME,ISTA SUDBINA
- elrania
-
ZA DOM SPREMAN
- elrania
ne bi isto tako bilo jako puno onoga sto se dogodilo da odredeni nisu uradili ono sto su uradili samo kako bi se neciji interes zadovoljio
i ne vidim koja je svrha u tome da generacije koje ni primirisale rata nisu, a kamo li da su sudjelovale u njemu, odrzavaju spomen na nj i na medunarodni osjecaj mrznje zivim
al moram priznat, nastaje dobra trgovina iz toga
i ne vidim koja je svrha u tome da generacije koje ni primirisale rata nisu, a kamo li da su sudjelovale u njemu, odrzavaju spomen na nj i na medunarodni osjecaj mrznje zivim
al moram priznat, nastaje dobra trgovina iz toga
-
ZA DOM SPREMAN
- elrania
a isto ce tako i druga strana uzdizati svoje
da, bio mi je otac u ratu, a bome ni ja nisam bila postedena osjetit rat na vlastitoj kozi, no smatram sebe premladom da se povodim za onom starom "vjera, ljubav i domovina"
drugo je cut rijeci patriotizma iz ustiju osobe koja je bila na bojistu, a drugo je slusat balavca od 13 godina koji je upio ratni, patriotski duh i lupeta uokolo o necemu o cemu pojma nema. nit je savladao osnovnu povijest svog naroda nit ima trunke pojma o politici koja je bila aktualna u to doba
vidim osobe koje su od mene mlade 10 godina i jasno se deklariraju kao "mrzitelji cetnika" i okrece mi se zeludac na to...
i kakav je to odgoj gdje roditelji dopustaju svojoj djeci da postaju traljave primitive kopije necega sto je daleko iznad njih?
svi su tako orni u dizanju ruke na nekoga, a potreba za preispitivanjem vlastitog morala i razuma se uvijek nekako izgubi
da, bio mi je otac u ratu, a bome ni ja nisam bila postedena osjetit rat na vlastitoj kozi, no smatram sebe premladom da se povodim za onom starom "vjera, ljubav i domovina"
drugo je cut rijeci patriotizma iz ustiju osobe koja je bila na bojistu, a drugo je slusat balavca od 13 godina koji je upio ratni, patriotski duh i lupeta uokolo o necemu o cemu pojma nema. nit je savladao osnovnu povijest svog naroda nit ima trunke pojma o politici koja je bila aktualna u to doba
vidim osobe koje su od mene mlade 10 godina i jasno se deklariraju kao "mrzitelji cetnika" i okrece mi se zeludac na to...
i kakav je to odgoj gdje roditelji dopustaju svojoj djeci da postaju traljave primitive kopije necega sto je daleko iznad njih?
svi su tako orni u dizanju ruke na nekoga, a potreba za preispitivanjem vlastitog morala i razuma se uvijek nekako izgubi
- A$H
Re: ANTE GOTOVINA-HEROJA ILI ZLOĆINAC
da je stvarno takav kakvim ga svi smatraju nebi se skrivao kao curica i "j..." hrvatsku u daljnjem razvoju...nego bi se kao muško predao dokazao da je nevin i nastavio dalje normalno živjet...i samo nemoj počet otvarat desetke političkih/nezanimljivih topica..ZA DOM SPREMAN wrote:VRIME JE DA I NA OVOM FORUMU POSVETIMO TOPIK NASEMU HEROJU I GENERALU ANTI GOTOVINI..ZELIA BI DA NA OVOM TOPIKU SVAKO ODA POČAST ANTI I NAPIŠE NEŠTA LIPO
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
ZA DOM SPREMAN