ma to je najgori poklon kojemu nekome možeš dati... Što ako partnerici/partneru dosadi poklon? Onda ga se mora riješiti i imaš samo gnjavažu...Andrej wrote:Nema vezecallac wrote:lol, jadan andrej, sve neke pederske insinuacije dobiva!john_constantine wrote:a kupi joj neku seksualnu igračku - ako te odjebe radi poklona, bar će se imati čime tješiti...![]()
![]()
sve za dobru zajebanciju!!!
Mislim da će dobiti malog bulldoga sa najvećom mašnom na svetu. Kuka mi već duže vreme kako bi volela da ima malog debelog kera.
Present needed
- john_constantine
Re: Present needed
Michel puši karu.
- Andrej
Ako joj dosadi, lako je ja bacim kroz prozor (nju, ne psa). Nisam nešto preterano tolerantan i blag prema devojkama s kojima sam u vezi. Drugarice imaju 1001% tolerancije od mene, devojke ne.
We're all mad here...
- elrania
Andrej wrote:Ako joj dosadi, lako je ja bacim kroz prozor (nju, ne psa).
- Scarface
Respect za ovo!Andrej wrote:Ako joj dosadi, lako je ja bacim kroz prozor (nju, ne psa). Nisam nešto preterano tolerantan i blag prema devojkama s kojima sam u vezi. Drugarice imaju 1001% tolerancije od mene, devojke ne.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
lajk na n-tu!Ghostface wrote:Respect za ovo!Andrej wrote:Ako joj dosadi, lako je ja bacim kroz prozor (nju, ne psa). Nisam nešto preterano tolerantan i blag prema devojkama s kojima sam u vezi. Drugarice imaju 1001% tolerancije od mene, devojke ne.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.