Zasto toliko volite horrore?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
vallay

Post by vallay » 09 Jan 2009, 17:16

elrania wrote:
vallay wrote:
elrania wrote:ne volim isfuravanja tipa "volim krv, crijeva, klanja...".
nisam fan crijeva, al volim krv i klanje, pa svejedno ne mislim da se isfuravam. jednostavno volim gore i to je jedan od razloga zasto volim horore.
ne trebas se ti meni nista opravdavati :lol:

al kad vec idemo tako...
gdje pise da ja ne volim gore? napraviti smislenu i upadljivu gore scenu smatram izazovom jednog dobrog horrora i samo naprijed.
jedino na sto gledam nisko u cijeloj prici je naglasavanje da se voli gledati ubijanje i mucenje covjeka i sl.
onda fino imas odredene RL snimke toga, pronadi, pogledaj, pocni aktivno sam raditi, napravi vlastite, ako je gust itd., jer ovako kad to ljudi kazu u ovom primjeru zvuci ko isticanje vlastite neutemeljene apatije i djetinjatosti, a zbilja sumnjam da bi se vecina drzala toga i dalje da stvari postanu malo ozbiljnije od filma. :lol:
lako je razvijat misljenja kad je vlastita guza na sigurnom :lol:
pardon na skretanju s teme i vjerojatno se moglo bez ovoga, no bilo je neophodno u mom slucaju. :lol:
nije opce trebalo doc do toga, nit sam ja nekej lose mislila nego sam nastavila razgovor na ovoj temi. mozda sam smajli trebala dodat, fakat nisam nist lose mislila. i nisam nigdi rekla da ne volis gore.
i upravo to da volim gledat klanje znaci da volim to samo u filmu jer je film izmisljen i ne postoji. a da gledam u RL, stvarno me ne privlaci.
nesto si jako ratoborna po pitanju mojih postova, di sam ti se zamjerila?
he's the one

vallay

Post by vallay » 09 Jan 2009, 17:18

sve je krenulo nizbrdo otkad si doznala da sam vaga :lol:
he's the one

elrania

Post by elrania » 09 Jan 2009, 17:50

vallay wrote: nesto si jako ratoborna po pitanju mojih postova, di sam ti se zamjerila?
nisam primjetila da sam tebe igdje prozvala ko nekoga tko meni po icemu smeta. govorim opcenito, a ne sjecam se da smo ikada prije o necemu raspravljale, tako da za ovim "ratoborna u vezi mene" nema potrebe. :lol:

nemoj bas ovo tako preosobno shvacati.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 09 Jan 2009, 18:28

Ma elrania je generalno ratoborna..nemoj je uzimat ozbiljno.
I like to eat things.

elrania

Post by elrania » 09 Jan 2009, 18:41

Eat Your Brains wrote:Ma elrania je generalno ratoborna..nemoj je uzimat ozbiljno.
pravo cudo kak u 7 dana tak nesto uspijes zakljuciti. :lol:

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 09 Jan 2009, 18:42

Da..trebo sam to vidjet right away.
I like to eat things.

just me

Post by just me » 10 Jan 2009, 12:22

Volim adrenalin, a ovo e najeftinij i najlakšij način doći do njega
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 10 Jan 2009, 13:21

proucavam mane i slabosti svih demonskih bica da bi kasnije mogao lakse da ih porazim :wink:
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

minda

Post by minda » 17 Jan 2009, 17:09

valjda jer je strah jedna od najsnažnijih ljudskih emocija a kao klinac sam se bojao spavat poslije pogledanog horora
ALL WORK AND NO PLAY MAKES JACK A DULL BOY.

Boby

Post by Boby » 18 Jan 2009, 13:55

Kao nekome tko je tek krenuo u osnovnu horrori su predstavljali izazov kao da se ideš popesti na neku opasnu strminu ili ukrasti nešto u dućanu; u školi smo se nadmetali tko je uspio pogledati "It" do kraja ili tko će se usuditi pogledati "Nightmare On Elm Street" nadolazeći vikend. Uslijedile bi i priče o vlastitim horror iskustvima u stvarnom životu što su sve bile dječija mašta.
Malo-pomalo, gledati horror više nije bio izazov već navika. Onda sam počeo primjećivati i drugu stranu strave i užasa; da mogu biti jako kvalitetno izvedeni te su me filmovi poput Fearless Vampire Killersa, Halloweena ili Omena ostavljali s osjećajem oduševljanja za kojim tragam sa svakim idućim horrorom. Mnogo se loših filmova nađe na putu ali i to je ljepota ovog žanra; loš horror mi je mnogo lakše podnjeti nego lošu dramu, komediju ili akciju.
Atmosfera u filmovima mi je jedan od najbitnijih elemnata, te ću jezovitu atmosferu, bilo da se radi o uspavanom predgrađu ili gotičkom dvorcu, uvijek stavljati ispred gorea iako su do sada stvorene dobre kombinacije jednog i drugog

Post Reply