Članovi foruma: predstavite se

Sve teme vezane uz sadržaj HorrorHR sajta i foruma.
Post Reply
febra

Post by febra » 21 Jun 2008, 01:29

ma da bolje to ime nego nego Vjeran ili Ištvan,

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Jun 2008, 01:32

ja baš volim svoje ime.. 8)

febra

Post by febra » 21 Jun 2008, 01:33

Wendigo wrote:ja baš volim svoje ime.. 8)

a i ljep si ha :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Jun 2008, 01:36

Ghostface wrote:Pa Jerko Marić nije seksi, vidija san uživo Adastru, i lik je ubibože. Dakle, i ime je ubibože. :lol:
Ma nije ni on meni ne znam šta, al kad sam ga vidjela uživo - eee :D ma on je više onako dobar u duši, pa valjda zato zrači

Bože zašto mi sad pričamo o fucking Jerku :? ...ma sve sam ja kriva :oops:

Što je pisac htio reć :lol: : kad nekog zavoliš, kakvo god ime bilo ružno - postat će ti lijepo
sad ću prestat, obećajem
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 21 Jun 2008, 01:37

Asfodel wrote:
Ghostface wrote:Pa Jerko Marić nije seksi, vidija san uživo Adastru, i lik je ubibože. Dakle, i ime je ubibože. :lol:
Ma nije ni on meni ne znam šta, al kad sam ga vidjela uživo - eee :D ma on je više onako dobar u duši, pa valjda zato zrači

Bože zašto mi sad pričamo o fucking Jerku :? ...ma sve sam ja kriva :oops:

Što je pisac htio reć :lol: : kad nekog zavoliš, kakvo god ime bilo ružno - postat će ti lijepo
sad ću prestat, obećajem

:lol: :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 21 Jun 2008, 01:41

Ali stari, imena su zajeb, recimo iša san u osnovnu s jednon stvarno ružnon i debelon curon koja se zvala Božena, ono, Božemiprosti baš je bila odvratna, i sad kad god vidin neku lipu curu, ono, bomba i po i još ok osoba i sve 5, al kad mi kaže da se zove Božena sve pada u vodu, jednostavno ne mogu a ne sitit se one Božene, a i ime ima slova B-O-Ž-E-N-A, baš bezveze (ispričavan se ako neko ima nekog bliskog po ovom imenu :lol:) a slova su neka baš za debele ljude. Bože, evo i ja pričan svašta. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Jun 2008, 01:42

Ghostface wrote:Ali stari, imena su zajeb, recimo iša san u osnovnu s jednon stvarno ružnon i debelon curon koja se zvala Božena, ono, Božemiprosti baš je bila odvratna, i sad kad god vidin neku lipu curu, ono, bomba i po i još ok osoba i sve 5, al kad mi kaže da se zove Božena sve pada u vodu, jednostavno ne mogu a ne sitit se one Božene, a i ime ima slova B-O-Ž-E-N-A, baš bezveze (ispričavan se ako neko ima nekog bliskog po ovom imenu :lol:) a slova su neka baš za debele ljude. Bože, evo i ja pričan svašta. :lol:
:rotflmao:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Jun 2008, 10:11

Ghostface wrote:Ali stari, imena su zajeb, recimo iša san u osnovnu s jednon stvarno ružnon i debelon curon koja se zvala Božena, ono, Božemiprosti baš je bila odvratna, i sad kad god vidin neku lipu curu, ono, bomba i po i još ok osoba i sve 5, al kad mi kaže da se zove Božena sve pada u vodu, jednostavno ne mogu a ne sitit se one Božene, a i ime ima slova B-O-Ž-E-N-A, baš bezveze (ispričavan se ako neko ima nekog bliskog po ovom imenu :lol:) a slova su neka baš za debele ljude. Bože, evo i ja pričan svašta. :lol:
čekaj.. ti to ozbiljno? :lol:

@ febra: pa ono.. valjda jesam. 8)

febra

Post by febra » 21 Jun 2008, 12:13

Wendigo wrote:

e majstor nisht s toga ja sam lično muška osoba,a ovo ljep sam rekel kad si ti rekel da ti se sviđa tvoje ime,pa kao ja sam najbolji ja najbolje plešem pak sam ja pravi težak,no dobro to je stvar od jednog banda tu iz đurđevca ali mislim da si skužil,a i sudjeloval si u raspravi u vezi imena febra

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Jun 2008, 15:49

febra wrote:
Wendigo wrote:

e majstor nisht s toga ja sam lično muška osoba,a ovo ljep sam rekel kad si ti rekel da ti se sviđa tvoje ime,pa kao ja sam najbolji ja najbolje plešem pak sam ja pravi težak,no dobro to je stvar od jednog banda tu iz đurđevca ali mislim da si skužil,a i sudjeloval si u raspravi u vezi imena febra
LOL, nisam na to mislio. :rotflmao: :lol: nwm.

febra

Post by febra » 24 Jun 2008, 06:52

ma kaki jebački nesporazum,a da za valjat od smjeha

mal

n00b sayin' hello

Post by mal » 16 Jul 2008, 16:14

Poz ljudi :D

Ash je gay, btw :)

I ne, nisam troll, znam ga uživo, pa sam moral mali hommage napravit ^^

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 16 Jul 2008, 16:19

dobrodošao :wink:

mal

Post by mal » 16 Jul 2008, 16:21

Hvala! :)

A$H

Post by A$H » 16 Jul 2008, 16:27

mal kuyo stara kaj ima.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply