Članovi foruma: predstavite se
- elrania
-
filmofil
- A$H
vidim da si tek poceo...ali vidjet ces sto ih vise skupljas, za vecinu ih neces nac nikakve titlove....febra wrote:nadam se da mi budete pomogli kaj se tiće titlova,ja sam prije nekih pola godine poćel skupljati neke trash hororce i tak je sve to počelo,da stavil sam pod topic razmjenu materijala nazive filmova pa pogledajte
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
- dalibor
Bio bi red da se i ja predstavim
Ja sam Dalibor, živim u Zagrebu.
Rođen sam 1989. godine.
Bavim se stvarno svačime, od ljenčarenja, preko raznih tjelesnih aktivnosti, pa sve do grafičkog dizajna i glazbene produkcije (tek nedavno sam otkrio da me to zanima, ali važna je volja
).
Iza sebe imam par trash filmova koji su smiljeni iz čiste zajebancije, ali u budućnosti se nadam nečem ozbiljnijem.
Ovo nije osnovnoškolski leksikon pa ne namjeravam nabrajati omiljene glumce/filmove/pjevače/bendove/bla bla.
Ukratko, u glazbi mi se najviše sviđaju pravci koji nisu toliko zastupljeni u mainstreamu.
Ne ograničavam se u ničemu, pa ni u glazbi, tako da neću izdvajati nijedan glazbeni žanr.
Filmovi... Svidi mi sve što ima smisla i dubinu, a ako nema to onda mora imati "nešto" da nadoknadi manjak ovog prvog.
Najčešće trileri, drame... I naravno, horrori. Ali budući da nisam strašljiva osoba, ne gledam horrore da se preplašim nego volim način na koji prikažu ljudsko stanje u "neljudskim" situacijama, odnosno situacijama koje se često ignoriraju u drugim filmskim pravcima.
"Fear changes everything."
Rekao sam da neću nabrajati, ali moram izdvojiti Anthonyja Hopkinsa kao glumca koji me se najviše dojmio.
Od serija je tu Malcolm u sredini, a od stripova Alan Ford i Garfield.
Od igara bih izdvojio Condemned: Criminal Origins i Hitman 2.
Volim oldtimere, pogotovo coupe aute iz 70-ih, ali i starije
Kod ljudi najviše cijenim iskrenost, društvenost i jednostavnost.
Od boja bih izdvoio crno crvenu kombinaciju. Aj lav it.
To bi bilo to.
Ja sam Dalibor, živim u Zagrebu.
Rođen sam 1989. godine.
Bavim se stvarno svačime, od ljenčarenja, preko raznih tjelesnih aktivnosti, pa sve do grafičkog dizajna i glazbene produkcije (tek nedavno sam otkrio da me to zanima, ali važna je volja
Iza sebe imam par trash filmova koji su smiljeni iz čiste zajebancije, ali u budućnosti se nadam nečem ozbiljnijem.
Ovo nije osnovnoškolski leksikon pa ne namjeravam nabrajati omiljene glumce/filmove/pjevače/bendove/bla bla.
Ukratko, u glazbi mi se najviše sviđaju pravci koji nisu toliko zastupljeni u mainstreamu.
Ne ograničavam se u ničemu, pa ni u glazbi, tako da neću izdvajati nijedan glazbeni žanr.
Filmovi... Svidi mi sve što ima smisla i dubinu, a ako nema to onda mora imati "nešto" da nadoknadi manjak ovog prvog.
Najčešće trileri, drame... I naravno, horrori. Ali budući da nisam strašljiva osoba, ne gledam horrore da se preplašim nego volim način na koji prikažu ljudsko stanje u "neljudskim" situacijama, odnosno situacijama koje se često ignoriraju u drugim filmskim pravcima.
"Fear changes everything."
Rekao sam da neću nabrajati, ali moram izdvojiti Anthonyja Hopkinsa kao glumca koji me se najviše dojmio.
Od serija je tu Malcolm u sredini, a od stripova Alan Ford i Garfield.
Od igara bih izdvojio Condemned: Criminal Origins i Hitman 2.
Volim oldtimere, pogotovo coupe aute iz 70-ih, ali i starije
Kod ljudi najviše cijenim iskrenost, društvenost i jednostavnost.
Od boja bih izdvoio crno crvenu kombinaciju. Aj lav it.
To bi bilo to.
- HorrorHR
- Site Admin
http://www.horrorhr.com/alone-2007/febra wrote:budem ga skinul pa pogledal
Dobrodosaodalibor wrote:Bio bi red da se i ja predstavim![]()
- Asfodel