Članovi foruma: predstavite se
- Info
Re: Članovi foruma: predstavite se
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Andrej
Zezaj, zezajInfo wrote:za Juve
We're all mad here...
- Info
Andrej wrote:Zezaj, zezajInfo wrote:za Juve
Za Inter iz Zaprešića. Ja sam malo fudbal freek, gledao sa većinu klubova Evrope pa me interesuje kako im ide trenutno.
Sad je mali offtopic... Kolko znam sad su 11. ili 12. na ljestvici. Ma slabo pratim HNL. Smiješno mi je to sve kakvi jadni klubovi igraju
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- Bub
Pozdrav Info. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- chatterer
onda mora da si utopio tugu u debeloj količini alkohola sinoć nakon EstonijeAndrej wrote:Zezaj, zezajInfo wrote:za Juve
Za Inter iz Zaprešića. Ja sam malo fudbal freek, gledao sa većinu klubova Evrope pa me interesuje kako im ide trenutno.
-
GreenHornet
Ovaj "Andrej" se cini totalna legenda 
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- BakaRex
pozdrav svima!
Ja sam Iva iz Hršak Brega,blizu Krapinskih Toplica,to spada u Krapinsko-Zagorsku županiju,ako neki nezna!
Tu sam da se dopisujem i razmjenjujemo dojmov od filmova,jel hororce obožavam i svi me u mom kraju za čudaka držiju.
Imam 24 godin
Ja sam Iva iz Hršak Brega,blizu Krapinskih Toplica,to spada u Krapinsko-Zagorsku županiju,ako neki nezna!
Tu sam da se dopisujem i razmjenjujemo dojmov od filmova,jel hororce obožavam i svi me u mom kraju za čudaka držiju.
Imam 24 godin
Coprnjak sam i ni DRIM-KEČER vas nebu spasil !
- Bub
Pozdrav i tebi 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
- Jane Doe
pozdrav !!!
ovdje ima puno čudaka (ja, npr.
), osjećaj se ko doma 
ovdje ima puno čudaka (ja, npr.

- john_constantine
ja nisam niti skužio kojega je spola novi forumaš/ica 
Michel puši karu.
-
John_Ryder
ni on/ona sam/a nezna kako mi se činijohn_constantine wrote:ja nisam niti skužio kojega je spola novi forumaš/ica
- Jane Doe
dragi dečki, dal to ismijavanje uvijek mora bit prisutno ?? ja znam da se vi zafrkavate, bolje rečeno vjerujem u to, ali već je blesavo..
Fikusara ste samo na sliku ocijenili da je ograničen i na drogama i kaj ti ja znam kaj, a sad se sprdate iz ovog novog koje jest da je seljačina i da se nezna izražavat i da je svoje ime napisao kao da se doma doziva s nekim na drugo brdo, ali dečko baš nikog ne dira, piše kako već piše, mislim da se malo i zafrkava, ali ne spama i nikog ne provocira.
sad dal je to fredijev smurf ili ne, dok god ne spama i ne kvari po forumu za mene je ok.
ovo nije nikakav početak polemike, pa slobodno ignorirajte sve što sam napisala... svako je za sebe u pravu, naravno, samo da znate da to nije svima smiješno niti da vam baš svi plješću radi toga
živi bili
Fikusara ste samo na sliku ocijenili da je ograničen i na drogama i kaj ti ja znam kaj, a sad se sprdate iz ovog novog koje jest da je seljačina i da se nezna izražavat i da je svoje ime napisao kao da se doma doziva s nekim na drugo brdo, ali dečko baš nikog ne dira, piše kako već piše, mislim da se malo i zafrkava, ali ne spama i nikog ne provocira.
sad dal je to fredijev smurf ili ne, dok god ne spama i ne kvari po forumu za mene je ok.
ovo nije nikakav početak polemike, pa slobodno ignorirajte sve što sam napisala... svako je za sebe u pravu, naravno, samo da znate da to nije svima smiješno niti da vam baš svi plješću radi toga
živi bili

-
John_Ryder
premalo si na forumu da bi kužila neke stvari 
- Jane Doe
to imaš pravo, ali što mi se ne čini ok doček za nekoga, ne čini mi se i to je toJohn_Ryder wrote:premalo si na forumu da bi kužila neke stvari
za bakranog me živo boli, tu ste si negdje, al ono sa Fikusarom je ispalo sramotno