Sam živi sam sa ocem koji ima očitih psihičkih problema. U glavi čuje tuđe glasove i nakon što shvaća da više nema tableta od kojih mu je bolje, potpuno šviće i u ogledalu si vidi male glave kako poput prišteva izlaze iz njegovog čela. Na to urlanje u sobu ulazi policija i ubrzo shvaća da […]
Na Tales from the Crypt seriju mi je uvijek bilo gušt naletiti na raznim njemačkim TV kanalima. Makar sam kužio samo kad bi netko rekao “ja” ili “nichts”, kad vidiš onog kosturavog Crypt Keepera nemožeš prebaciti kanal. Modus operandi kod Tales from the Crypt serije - stripovski izvornik, creepy priča te brdo poznatih glumaca i […]
Prošli horror petak na NovaTV je započeo sa filmom Bugs, iza kojega je odmah krenuo filmić o ubojitim zmijama “Silent Predators”. U malom gradiću St Vincent došlo je do velikog povećanja stanovništva usred konstantne izgradnje novih kuća. Ovako glupu informaciju spominjem samo radi toga jer je miniranje zemlje utjecalo da ubojite čegrtuše uteknu iz svojih […]
Nekog čarobnjaka se prije sto godina ubilo, a kako to inače ide tik pred svoju smrt on nagovješćuje svoju osvetu. Radnja se šalta u sadađnje doba gdje grupa teenagera uz svoju zajebanciju iz groba diže opasnog nam čarobnjaka, koji se na ovaj Svijet vraća u obliku nekakvog strašila sa glavom u obliku velike buče (tikve, […]
Mlada wannabe novinarka Kim kreće za pričom o djevojci koja je počinila samoubojstvo bacivši se sa zgrade i u istom trenu se zapalivši. Ono što Kim nije očekivala je da će je ovaj događaj uvesti u duboke probleme sa kultom koji u njoj vidi savršenu osobu za inicijaciju. Prvi “Silent Night, Deadly Night” film koji […]
Na Tales from the Crypt seriju mi je uvijek bilo gušt naletiti na raznim njemačkim TV kanalima. Makar sam kužio samo kad bi netko rekao “ja” ili “nichts”, kad vidiš onog kosturavog Crypt Keepera nemožeš prebaciti kanal. Modus operandi kod Tales from the Crypt serije - stripovski izvornik, creepy priča te brdo poznatih glumaca i […]
U tromastičnom efektu, film otvara prikaz mlade trudne djevojke koje njena majka sa demoničnim izrazom lica tjera da gura, gura i izbaci “dijete Sotone” iz sebe. Djevojka u urlicima umire, tik nakon što je porodila maloga mutanta sa kojim je njegova bakica toliko sretna da mu deformirano tijelo sa ponosom pokazuje svojoj maloj dječici. Rodio […]