John Rambo (Rambo 4)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Unreal

John Rambo (Rambo 4)

Post by Unreal » 20 May 2007, 20:52

Evo pokrećem ovaj topik da govorimo o novom Rambo filmu. Jedinica mi je bila odlićna a nastavci su bili pretjerani u akciji i nisu bili pametni ko prvi ali su bar bili zabavni. A ćetvorka? Ako Stalone napravi posao isto kao u rocky 6 onda će biti dobro.
Evo prvog trailera:
http://www.youtube.com/watch?v=Rx6i090FGzQ
Izgleda da sly nije too old for this shit.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 May 2007, 20:56

Hm, osim što je ideja glupa, mislim, neonacisti? :lol: :lol: Moglo bi biti zabavno kao Commandos ili Rambo 2. Ali prije me podsjeća na Rambo 3. :wink:

Ali zasada je malo pretjerano na količini krvi i nasilja, kao da gledam neku video igru. Mislim, onim mitraljezom raskomada tipa ili golim rukama išćupa meso s grkljana. Ma to je pravi film. :prayer: :prayer: :prayer:
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 20 May 2007, 21:50

john_constantine wrote:Hm, osim što je ideja glupa, mislim, neonacisti? :lol: :lol: Moglo bi biti zabavno kao Commandos ili Rambo 2. Ali prije me podsjeća na Rambo 3. :wink:

Ali zasada je malo pretjerano na količini krvi i nasilja, kao da gledam neku video igru. Mislim, onim mitraljezom raskomada tipa ili golim rukama išćupa meso s grkljana. Ma to je pravi film. :prayer: :prayer: :prayer:
ocemo jos ! :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

maddjuro

Post by maddjuro » 20 May 2007, 21:54

jedino mi se jedinica dopala.

u 4 će kolko čujem spašavat kćer od nekih terorista
I may be an idiot, but i am no fool.

Unreal

Post by Unreal » 20 May 2007, 22:05

Djuro19 wrote:jedino mi se jedinica dopala.

u 4 će kolko čujem spašavat kćer od nekih terorista
rambo nema kćer
evo o ćemu se radi :
The next chapter finds Rambo recruited by a group of Christian human rights missionaries to protect them against pirates, during a humanitarian aid deliver to the persecuted Karen people of Burma. After some of the missionaries are taken prisoner by sadistic Burmese soldiers, Rambo gets a second impossible job: to assemble a team of mercenaries to rescue the surviving relief workers.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 May 2007, 22:20

Ok nakon odgledanog trailera - jedva čekam :D :D ono kasapljenje je svjetsko, a fala bogu radnja se ne dešava tipa u Iraku ili nema veze sa Al Quaedom. Burma baš djeluje kao sranjsko mjesto :)

Vidim da mu kolegicu glumi Darla iz Angel/Buffy :wink: 8)

Freddy

Post by Freddy » 20 May 2007, 23:40

joj...jedva čekam ...prva 3 dijela su mi odlična bila
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

A$H

Post by A$H » 21 May 2007, 07:56

ma bit će super film na kraju..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 21 May 2007, 09:46

Čovječe!!!! Ooouuuu...izgleda da će ovaj nastavak biti nasilniji od sva tri prethodna skupa...kako ih reže, tamani...
Kak je doslovno rascopal onog u džipu sa onim "topom", pa onda onom isčupal grkljan, a onom na kraju razrezao crijeva hahaha...to je Rambo kakvog ja pamtim...nemilosrdan...jedva čekam!!!!!!!! :supz: :supz: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :supz:

Inače, osobno mislim da će ovaj Rambo biti mix prva tri...dakle drama ko u prvom, ali akcija ko u drugom i trećem. reći ću vam jednu star...koliko god treći Rambo bio kak ti loš film, meni je to najzabavniji film u tom serijalu (isto kao što mi je Rocky 4, koji je isto najlošiji u serijalu meni najzabavniji), i mnogi današnji no brane akcijski filmovi se ne mogu uopće mjeriti sa Rambom...Rambo je bio i ostat će zabava...posebice treći...

Jedva čekam!!!!!!

Evo i par slika...

Image Image
Rambo ponovno u akciji....(ako se mene pita, slika izgleda cool)
Image

I jedna sa sa seta...
Image

Image
Last edited by Dragonrage on 21 May 2007, 12:49, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 May 2007, 10:49

Rambo. :supz: :supz: :supz:

Lol, kada se samo sjetim da sam kao mali nosio vrpcu preko glave :lol: I igrao s bratom onu igricu rambo 3 na sega konzoli dok se nije sjebala. :lol:
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 21 May 2007, 13:27

Ma ja sam odrastao na akcijske filmove tipa rambo ,terminator,predator i svi su mi djelovi bili dobri i zabavni. A današnji akcijski tipa Fast and the Furious i XXX su meni obićno sranje usuprot Rambu .
A danas rade nastavke na te filmove iz osamdesetih. Već se snimio ćetvrti dio Die harda i sada dolazi ćetvrti dio ramba.
Da bar naprave Terminator 4, Mad Max 4, Robocop 4 i Predator 3.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 May 2007, 13:33

Hm najavljena su čak dva nastavka za terminator, za mad max 4 se nešto pričalo, ali izgleda da ne bude ništa, robocop 4 je par puta najavio paul verhoveon kazavši da će snimati zapravo "dvojku", ali isto završilo na ledu. A za predatora su sjebali onim alien vs predator čiji je nastavak u planu.
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 21 May 2007, 15:07

ovo za terminator bi trebala biti istina , biti ce tri nastavka smjestena u svijet nakon sudnjeg dana znaci apokalipsa roboti john conner :D zakon ,

ovaj rambo ce biti next level nasilja :D

Wendigo

Post by Wendigo » 21 May 2007, 15:58

ako opet ne sruši helikopter tako da pilota pogodi kamenom u glavu.. :mrgreen: :prayer: .. neću ga gledat. :lol:

Aryx

Post by Aryx » 21 May 2007, 16:22

nadam se da ce biti puno akcije i socnih scena hehe ono odrubljivanje glave je prelol :D

Post Reply