Undying vs. (insert name here)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
undying

Post by undying » 20 Jan 2007, 14:30

HorrorHR
Site Admin

undying je napisao/la:
Offtopic-nikako..

Offtopic svakako. Pgledaj si prvi post, vezao si tri filma, ovo nije niti jedan od ta tri filma. Je nastavak jednog od filmova, ali nije ontopic A sad dali si u danjem tijeku rasprave vezivao i nastavke, nemam pojma, zaboravio sam a nije mi se dalo ni pratiti ...

.................................................................................................................................................

Da prokomentiram ovaj tvoj post sa "Sestrica"

Jel tvoje misljenje da bi ja zbog ovoga odgovora tebi trebao otvarati novu temu a ne offtopicariti ovaj topic ??? E tako ti je isto i sa onom temom. Sad bi ja trebao otvarati 100 tema sa plafon 2, 3 posta-mislim da je glupo.. + Pitao sam za dva filma koja su jos kako vezana za one koje sam naveo u temi :!:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 Jan 2007, 18:28

undying wrote:Da prokomentiram ovaj tvoj post sa "Sestrica"

Jel tvoje misljenje da bi ja zbog ovoga odgovora tebi trebao otvarati novu temu a ne offtopicariti ovaj topic ??? E tako ti je isto i sa onom temom. Sad bi ja trebao otvarati 100 tema sa plafon 2, 3 posta-mislim da je glupo.. + Pitao sam za dva filma koja su jos kako vezana za one koje sam naveo u temi :!:
1) U tvom slučaju nije sto tema, nego jedna (kako ne gledaš horror filmove i nemaš previše za otvarati). Ako postaj u druge non-horror pod-forume ovdje, bolje otvoriti ovi post za svaki film nego offtopicati. Nemogu razumijeti da to ne kužiš, tako je jednostavno. Recimo primjer radi ako je tema Zona Mrtvih, nema poante tamo pričati recimo o nekom drugom srpskom filmu, jer je tema ZONA MRTVIH a ne Srpski horror film
2) Da moje mišljenje je da se treba što manje offtopicati
3) Da otvoriš temu o Saw II i pričaš o tome filmu, a ne pričaš o Saw II u topicu (koji si i sam brutalno iz offtopicao) koji povezuje Saw, Silence of the Lambs i Se7en. Jednostavno post o Saw II tamo nema nikakve veze...
4) Kao prvo otvorio sam samo radi tvog komentara zatvorenu temu, nisam ni trebao, ali eto jesam

undying

Post by undying » 20 Jan 2007, 19:19

Ja gledam mnogo filmova a tako gledam i horore+ za razliku od polovice ovoga foruma(gdje su pretezno djeca koja se uvlace adminima u guzice) ja imam sta za reci..... i to nema veze sa mojim otvaranjem tema!!!! Recimo zasto nisam otvorio temu "Exorcist" i jos jednu temu "..Emili Rouz" ili recimo zasto nisam otvarao pojedinacno teme Halloween, Petak13..... Nego sam to pojednostavio i stavio Slasher filmovi!! - Da mi je do otvaranja tema otvorio bi tako!!! Medjutim nisam jel mi je to snobovski!!! Moje misljenje!!!

+ Ja sam brutalno offtopicario "Sestrice" ???????? Ne!!! Ja sam samo odgovarao na provokacije!!!! Ako se ne slazes sa mnom posalji post u kojem sam ja prvi poceo??? Pojedinci koji govore HAHAHAHA, SMIJESAN SI A NIGDJE ARGUMENTA... Htjeli su zajebanciju, dobili su je!! Ja nisam prvi zapoceo-cak sam i naveo zasto su mi to "Sestrice" dok su drugi htjeli ispasti adminima iz guzica...
+Zasto je tema zatvorena??? Zato sto se svadjamo-smijesno!!!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 Jan 2007, 19:32

undying wrote:Ja gledam mnogo filmova a tako gledam i horore+ za razliku od polovice ovoga foruma(gdje su pretezno djeca koja se uvlace adminima u guzice) ja imam sta za reci..... i to nema veze sa mojim otvaranjem tema!!!!
Uvlače se adminima u guzicu? Zašto, ne dobijaju ništa o nas i nema poante. Uvlače se isto kao i ti... Sada ako se netko ne slaže sa tvojim stavovima ili vrijeđa tvoj ego to je tvoja stvar. Jebiga, pamtim te po onome "Ja sam stariji, vjeruj meni a ne nekoj Wikipediji" što je jedna od najsmješnijih stavri što sam pročitao na ovom forumu :lol: :lol: :lol:
undying wrote:Recimo zasto nisam otvorio temu "Exorcist" i jos jednu temu "..Emili Rouz" ili recimo zasto nisam otvarao pojedinacno teme Halloween, Petak13..... Nego sam to pojednostavio i stavio Slasher filmovi!! - Da mi je do otvaranja tema otvorio bi tako!!! Medjutim nisam jel mi je to snobovski!!! Moje misljenje!!!
Ma daj počni koristiti svoj MOZAK JEDNOM i prestani FILOZOFIRATI. Otvorio si topic "Exorcist filmovi" što uključuje sve filmove o egzorcizmu.. Topic "Tri sestrice (Kad jaganjci utihnu, Sedam, SAW)" uključuje samo SEDAM SAW i SILENCE OF THE LAMBS. Nstavic istih ne spadaju tu i točka. Stvarno jebote kad si tako stariji od svih ovdje pa trebao bi shvatiti ovako bazične razlike.

undying wrote:+ Ja sam brutalno offtopicario "Sestrice" ???????? Ne!!! Ja sam samo odgovarao na provokacije!!!! Ako se ne slazes sa mnom posalji post u kojem sam ja prvi poceo??? Pojedinci koji govore HAHAHAHA, SMIJESAN SI A NIGDJE ARGUMENTA... Htjeli su zajebanciju, dobili su je!! Ja nisam prvi zapoceo-cak sam i naveo zasto su mi to "Sestrice" dok su drugi htjeli ispasti adminima iz guzica...
Ti si jedini koji provocira.
undying wrote:+Zasto je tema zatvorena??? Zato sto se svadjamo-smijesno!!!

Nije radi toga nego zato jer je OTIŠLA U OFFTOPIC... Tvoje ego tripove i tvoj smisao humora ili provokacije ili bilo što sa nekim na forumu možeš slobodno nastaviti u offtopic forumu. To sam ti već i ranije napisao, ali očito ti neide u glavu

undying

Post by undying » 20 Jan 2007, 20:04

Ovo je post koji sam ja poslao na temu Glazba-gdje pise ja sam stariji i jel ti stvarno mislis da ja lazem ili mozda ne djelis moje misljenje jel znas-reci??? +Ti stalno potenciras pricu staro.. Sta je tebi staro 15god? 20god? 25god? 30? 40? Ja se ne osjecam staro :roll: Jako bi volio da prokomentiras moj post sa glazbe da vidim koju ces glupost reci...
undying

pain_of_salvation je napisao/la:
undying je napisao/la:
Opet ispravak krivog navoda rave kao pravac ili muzika ne postoji!

http://en.wikipedia.org/wiki/Rave_music

Vjeruj meni prijatelju nikakvoj wikipedii- oko mene su sve dj koji se bave tim profesionalno+radili su sa svim domacim i svjetskim facama! Tamo pise da je rave Prodigy-sto je smijesno! Prodigy je opcenito jako tesko okarekterisati-ima bruka zanrova u njemu-trip-hop-hiphop-reegae-techno-rock! Rave je kod nas dosao iz Njemacke ali ne kao muzika nego kao rekao bi neki pokret ali su glupi balkanci morali to da iskrive i ne samo balkanci nego ljudi koji nisu upuceni u stvar!+pogledaj tamo stavili HC techno+Astral+Prodigy to ti je kao da stavis GNR sa Morbid Angelom

......................................................................................................................................

2.
Otvori temu Sestrice pa cu staviti temi naziv koji ce se odnositi na sve dijelove? Neces. HA, HA, HA, HA, HA.. PRESTANI FILOZOFIRATI :P :P :P

3.Ja sam jedini koji provocira! Jesam! Zasto? Pojma nemas??? Otidji na temu pa ces vidjeti.... Nisam ja kriv sto sam ja rekao svoje misljenje u vezi Evil Deada i sto su mi neki javno rekli da ce me "SAMO ZBOG TOGA ZAJEBAVATI" naravno na krivog su se namjerili to su tek poslije provalili... ili recimo kad sam neki dan rekao da ne volim zombije, odmah mi je neko sa foruma na totalno drugoj temi rekao "JA BAR VOLIM ZOMBIJE :P " cemu to??? Ja imam svoje misljenje!!!!! Sad bi ja nekoga ovde trebao provocirati zato sto ne voli Michael M.??? Smijesno.... JA PROVOCIRAM TEK KAD OSJETIM U POSTU KOJI JE UPUCEN MENI PROVOCIRANJE!!!!

FilmTV

Post by FilmTV » 20 Jan 2007, 20:41

undying wrote:Jako bi volio da prokomentiras moj post sa glazbe da vidim koju ces glupost reci...
Tvoju količinu gluposti na topicu Glazba je nemoguće dostići.

Uvijek se praviš pametan a kada ti netko kaže da nisi u pravu onda se razbacuješ riječima tvrdeći da su argumenti. Sama činjenica da netko zna napisati složenu rećenicu od nje ne ćini valjani argument.

Ako ti sve znaš zašto si onda u svim raspravama na jednoj strani ti a na drugoj svi ostali?
undying wrote:JA PROVOCIRAM TEK KAD OSJETIM U POSTU KOJI JE UPUCEN MENI PROVOCIRANJE!!!!
Lažeš. Sam naziv posta "Tri sestrice" i stavljanje ona tri filma zajedno je čista provokacija.

undying

Post by undying » 20 Jan 2007, 20:51

Filmtv:

Daj mi jedan post za koji smatras da je smijesan na temi glazba??? Samo jedan, naravno ali ARGUMENTIRAJ!!!! Sto do sad nisi radio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opet govoris da je nesto provokacije a nisi to objasnio-zasto???????????

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 Jan 2007, 20:55

undying wrote:Ovo je post koji sam ja poslao na temu Glazba-gdje pise ja sam stariji i jel ti stvarno mislis da ja lazem ili mozda ne djelis moje misljenje jel znas-reci??? +Ti stalno potenciras pricu staro.. Sta je tebi staro 15god? 20god? 25god? 30? 40? Ja se ne osjecam staro :roll: Jako bi volio da prokomentiras moj post sa glazbe da vidim koju ces glupost reci...
Negdje si drugdje se razbacivao sa svojom "starosti", nađi to pa kombiniraj uz ono..
undying wrote:Otvori temu Sestrice pa cu staviti temi naziv koji ce se odnositi na sve dijelove? Neces. HA, HA, HA, HA, HA.. PRESTANI FILOZOFIRATI :P :P :P .
Smiješan si, hoćemo onda sada svim temama promijeniti ime, tako da bi ti mogao tamo komentirati jer po tvom internom nahođenju misliš da recimo temu sa Dario Argentom moramo preimenovati u Dario Argento i njegovi prijatelji iz Italije, da recimo spomeneš tamo Fulcija? Mislim da ne, imaš okolo besplatnih softvera za forume, napravi si svoj i onda sam sa sobom razglabaj kako ti paše.
undying wrote:3.Ja sam jedini koji provocira! Jesam! Zasto? Pojma nemas??? Otidji na temu pa ces vidjeti....
Sori nemam potrebe tražiti sve tvoje postove da ti dokažem provociranje, jednostavno bezveze provociraš kad nema nešto pametno za reći i to je tako. Dakako ovo je moje mišljenj i samo moje :D ;)
undying wrote:Nisam ja kriv sto sam ja rekao svoje misljenje u vezi Evil Deada i sto su mi neki javno rekli da ce me "SAMO ZBOG TOGA ZAJEBAVATI" naravno na krivog su se namjerili to su tek poslije provalili...
Lol, je ti si najbokji, svih si sjebao, svaka čast. Nakon nekih tvojih postova, praktički me ni ne zanima što ćeš reću u nekim temama pa preskačem. Možda je tako i drugima, pa radi toga misliš da smo se svi na krivog namjerili jer ti ne odgovorama? Netko bi rekao, pametniji popušta...
undying wrote:ili recimo kad sam neki dan rekao da ne volim zombije, odmah mi je neko sa foruma na totalno drugoj temi rekao "JA BAR VOLIM ZOMBIJE :P " cemu to???
Jebote koja provokacija, čudim se što nisi eksplodirao od nervoze na ovakvu iznimno tešku provokaciju ... rotflmao
undying wrote:JA PROVOCIRAM TEK KAD OSJETIM U POSTU KOJI JE UPUCEN MENI PROVOCIRANJE!!!!
Ukratko, možeš provocirati, slati srca, postati slike cvijeća, pričati o ljubavi, tuljanima, patkama, bilo čemu. Možeš "provocirati" ili majstorski uzvraćati strašne provokacije po forumu. Sve to možeš - ali pobogu odi u Offtopic podforum, napravi si tamo post "Tu caruje Undying" ili "Undying vraća provokacije" i jednostavno oni koji imaju volje sa tobom ući u diskusiju će doći, a onih 99.999999% ostalih će to ignorirati i normalno nastaviti sa svojim životom.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 Jan 2007, 20:56

undying wrote:Daj mi jedan post za koji smatras da je smijesan na temi glazba???
Ono da oko rejva vjeruje tebi a ne Wikipediji. Meni je to urnebesno smiješno bilo :lol:

undying

Post by undying » 20 Jan 2007, 21:05

Horrorhr:

Ajde dobro procitaj svoj zadnji i predzadji post i nadji mi samo jednu argumentaciju ja cu reci u pravu si!!!
1.Negdje si drugdje se razbacivao sa svojom "starosti", nađi to pa kombiniraj uz ono..
2.Sori nemam potrebe tražiti sve tvoje postove da ti dokažem provociranje, jednostavno bezveze provociraš kad nema nešto pametno za reći i to je tako. Dakako ovo je moje mišljenj i samo moje (nemas potrebe traziti moje postove????argument???)
3.pametniji popusta??? nedovoljno dobar argument-to se moze tumaciti i kao STRAH
4.sta ti znas o elektronskoj glazbi??? Sta slusas???

FilmTV

Post by FilmTV » 20 Jan 2007, 21:06

undying wrote:Filmtv:

Daj mi jedan post za koji smatras da je smijesan na temi glazba??? Samo jedan, naravno ali ARGUMENTIRAJ!!!! Sto do sad nisi radio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sada sam već siguran da neznaš šta znači riječ "argument". Osim toga, gore sam lijepo argumentirao zašto lažeš kada kažeš da ne provociraš prvi i naveo sam ti primjer. Ako nisi shvatio možeš čitati više puta dok ne klikne. Argument se ne treba sastojati od 200 rećenica ako je stvar vrlo jasna kao u ovom slučaju.

Ovo si ti napisao: "Vjeruj meni prijatelju nikakvoj wikipedii" i to je dovoljno jak argument. Da, vjerovati ću tebi a ne čitavom svijetu. Sigurno.

Još samo nešto - ako nisi znao, korištenje više od jednog upitnika ili uskličnika u rećenici nije potrebno. :wink:

undying

Post by undying » 20 Jan 2007, 21:13

FilmTV wrote:
undying wrote:Filmtv:

Sada sam već siguran da neznaš šta znači riječ "argument". Osim toga, gore sam lijepo argumentirao zašto lažeš kada kažeš da ne provociraš prvi i naveo sam ti primjer. Ako nisi shvatio možeš čitati više puta dok ne klikne. Argument se ne treba sastojati od 200 rećenica ako je stvar vrlo jasna kao u ovom slučaju.

Ovo si ti napisao: "Vjeruj meni prijatelju nikakvoj wikipedii" i to je dovoljno jak argument. Da, vjerovati ću tebi a ne čitavom svijetu. Sigurno.

Još samo nešto - ako nisi znao, korištenje više od jednog upitnika ili uskličnika u rećenici nije potrebno. :wink:
Lazem-zasto? Pojma nemam-pravi odgovor!!!!! :lol: :D :D

A ovo tek "citavom svijetu" -sta hoces da to komentiram??? Necu-onaj ko zna, znace da si ispao smijesan :D :D :D
aj pozz odoh na sportski forum..

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 Jan 2007, 21:16

undying wrote:Ajde dobro procitaj svoj zadnji i predzadji post i nadji mi samo jednu argumentaciju ja cu reci u pravu si!!!
Hvala ali ne hvala...
undying wrote:1.Negdje si drugdje se razbacivao sa svojom "starosti", nađi to pa kombiniraj uz ono..
Jeps, čitaj ovo dole pod 1)
undying wrote:2.Sori nemam potrebe tražiti sve tvoje postove da ti dokažem provociranje, jednostavno bezveze provociraš kad nema nešto pametno za reći i to je tako. Dakako ovo je moje mišljenj i samo moje (nemas potrebe traziti moje postove????argument???)
Pa recimo:

1) imam pametnijih stvari nego čitati tvoje postove

Od svih tvojih postova u malom broju si rekao nešto pametno, bespotrebno filozofiraš, dosadan si, naporan i od svih tvojih postova zapamtio sam neke dječje provokacije prema john_constantineu, koje ja ne bi napiao ni kada sam bio u osnovnoj.
undying wrote:3.pametniji popusta??? nedovoljno dobar argument-to se moze tumaciti i kao STRAH
Je otkrio si me.... Upišao sam se u gaće. Kada ljudi u diskusiji nalete na dosadnog i po njima glupog čovjeka i vide da sa njim nemogu razgovarati o nečemu, onda ako se maknu se tog čovjeka boje? :)))))))) Istina, pardon, do sada sam krivo shvaćao svijet, bio sam u Matrixu...
undying wrote:4.sta ti znas o elektronskoj glazbi??? Sta slusas???
Ninja metal miješan sa HCom i prizvucima tibetanskog melosa. Jel to postoji? Reci mi da ne tražim po wikipediji, ona uz tebe nema svrhe...

FilmTV

Post by FilmTV » 20 Jan 2007, 21:33

undying wrote:A ovo tek "citavom svijetu" -sta hoces da to komentiram??? Necu-onaj ko zna, znace da si ispao smijesan :D :D :D
Da, ti i tvoja ekipa internacionalnih playboya i DJ-a koji briju po klubovima u Monte Carlu :lol:

undying

Post by undying » 20 Jan 2007, 22:37

Horrorhr ako se tebi ne da traziti moje postove evo ja sam nasao par tvojih dubokoumnih pa mi reci koja je razlika izmedju mojih i tvojih :

Exorcist" - se netreba ništa govoriti - film je kultno djelo i jedno od najboljih i najutjecajnijih filmova žanra.
"Exorcist 3" - prvi put kad sam ga gledao mi je bio sranje, drugi put mi je film bio čak dosta dobar, makar ne iz perspektive Exorcist sequela nego zasebnog filma (drugačiji je potpuno, više ide na thriller

Shockera se ne sjećam (ima ga na INA pumpama za 80kn cca), a They Live je legendaran film - posebna stvar, posebno scena fajta, a i ideja nije za bacit...

Brainscan, imam ga na DVD, meni zakon filmić

Saw II - sasvim ok i zabavan filmić...

blesav kraj, good looking chicks, nešto dobrih ubojstava. sve u svemu meni je film bio OK posebice gledajući ga kroz prizmu slashera snimljenih u zadnjih 7-8 godina... niš posebno, ali zabavno za pogledati...

:D :D :D :D :D :D :D Jebate led pa ti stvarno pises kvalitetnije od mene-bas nam svima objasnis na forumu!! Jedno veliko BRAVO ZA HORRORHR :D :D :D

...............................................................................................................................................

Filmtv:

daj prestani se brukati... Kakav te Monte Carlo spopao :D :D :D Ajde pojasnicu djecaku malom.. Ako hoces da cujes kvalitetan techno: Chicago, Detroit, London, Glazgov a posebno obrati paznju na Brighton!!! Koji Monte Carlo!! :D :D :D Sto se tice drugih pravaca kao sto su trance, house... Ni njih neces naci u M. C. to je postalo UNDEGROUND!!! Cak i house postaje to... Naravno mislim na pravi house a ne na shizu...

Post Reply