Umro Michael Jackson
- dr_gonzo
Umro Michael Jackson
Sada objavilo na Novoj...
Reći ću samo R. I. P
Reći ću samo R. I. P
Last edited by dr_gonzo on 26 Jun 2009, 00:48, edited 1 time in total.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
- Sammy
i sad ce ga se slavit ko kralja popa i velikog glazbenika (sto on svakako i zasluzuje), a do juce su se jos sprdali snjim i ismijavali ga kao raspadajuce plasticno smece i silovatelj djece 
btw. R.I.P. - jos jednoj velikoj glazbenoj ikoni
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Wendigo
- elrania
eh...Wendigo wrote:Sammy wrote:i sad ce ga se slavit ko kralja popa i velikog glazbenika (sto on svakako i zasluzuje), a do juce su se jos sprdali snjim i ismijavali ga kao raspadajuce plasticno smece i silovatelj djece
nije mi zao sto je otisao, iako mi je postao izuzetno drag u zadnje vrijeme, al zao mi je iskreno sto nije dobio priliku prirediti ovu svoju zadnju turneju kojoj se toliko veselio.
brutalno kako svi planovi i ocekivanja nestanu samo tako.
- dragonheart
- john_constantine
- Dragonrage
- A$H
john_constantine wrote:jbt... eh, legenda, obeća veliki koncert i povratak, naravno da ga je morao uprskati R.I.P. Bez njega više neće biti isto
kao da je to namjerno napravio..lol..
bit ce isto i bez njega..nije bas nista pametno napravio vec tak dugo da se vecinom zaboravilo na njega..zivio je na staroj slavi i svom brukanju u javnosti..
iskreno mi whatever..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
potpis.A$H wrote:john_constantine wrote:jbt... eh, legenda, obeća veliki koncert i povratak, naravno da ga je morao uprskati R.I.P. Bez njega više neće biti isto![]()
![]()
kao da je to namjerno napravio..lol..
bit ce isto i bez njega..nije bas nista pametno napravio vec tak dugo da se vecinom zaboravilo na njega..zivio je na staroj slavi i svom brukanju u javnosti..
iskreno mi whatever..
-
GreenHornet