The Day the Earth Stood Still - remake
- john_constantine
The Day the Earth Stood Still - remake
Michel puši karu.
-
Truba
ne može biti dobro jer je taj film uspio U SVOM vremenu i tada je radnja te vrste bila aktualna
nema blokovske podjele
a šta će sada nema prijetnje A BOMBI
jedna strana ima 10000 bombi a druga ne?
mogu izmijeniti radnju filma da ga prilagode vremnu ali onda nije rimejk
varijacija na temu???
nema blokovske podjele
mogu izmijeniti radnju filma da ga prilagode vremnu ali onda nije rimejk
www.lasetta.net :axe:
- john_constantine
- metallicat
- john_constantine
ako me ne interesira, onda nisam.metallicat wrote:OT al znači to da nisi ni gledao ili jesi pa ti bezveze?john_constantine wrote:Hm, režiser je ipak režirao i onu emily rose, koja me ne interesira previše, ali sudeći po kritikama, moglo bi biti zanimljivo. Sada je samo problem u scenariju.jigsaw wrote:Možda bude dobro...
Michel puši karu.
- Secret Face
a dogodit ce se isto sto i sa skoro svim rimejkovima..... nece imat nikakve veze sa orginalomTruba wrote:ne može biti dobro jer je taj film uspio U SVOM vremenu i tada je radnja te vrste bila aktualna
nema blokovske podjele
mogu izmijeniti radnju filma da ga prilagode vremnu ali onda nije rimejkvarijacija na temu???
- A$H
pa alieni su uvijek aktualni..Truba wrote:ne može biti dobro jer je taj film uspio U SVOM vremenu i tada je radnja te vrste bila aktualna
nema blokovske podjele
mogu izmijeniti radnju filma da ga prilagode vremnu ali onda nije rimejkvarijacija na temu???
prva slika..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
Ne zna što je propustio...jedan lijepi filmić...metallicat wrote:OT al znači to da nisi ni gledao ili jesi pa ti bezveze?john_constantine wrote:Hm, režiser je ipak režirao i onu emily rose, koja me ne interesira previše, ali sudeći po kritikama, moglo bi biti zanimljivo. Sada je samo problem u scenariju.jigsaw wrote:Možda bude dobro...
Što se tiče samog remaka - gl. zvijezda je izgleda sam robot
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Scarface
dr_gonzo wrote:Ne zna što je propustio...jedan lijepi filmić...metallicat wrote:OT al znači to da nisi ni gledao ili jesi pa ti bezveze?john_constantine wrote: Hm, režiser je ipak režirao i onu emily rose, koja me ne interesira previše, ali sudeći po kritikama, moglo bi biti zanimljivo. Sada je samo problem u scenariju.![]()
Što se tiče samog remaka - gl. zvijezda je izgleda sam robot
Da, slijedit će točno kratku priču po kojoj je i original nasta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr_gonzo
- Freddy
- Dragonrage