Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
dodo

Post by dodo » 26 Nov 2007, 15:17

A$H wrote:
dodo wrote:
Wendigo wrote:naletio sam prije nekih pola godine na OTV-u na neki stari crno bijeli film iz Juge.. sve što sam uspio pohvatati je da se radilo o nekom tipu koji je sišao u pakao i nešto petljao sa Sotonom (inače Pakao je bio negdje u podzemlju Crne Gore :lol: ) kako bi se prerušio u nekog cara i dalje nemam pojma jer sam morao nekamo otići... zna netko koji je to film :?:
i ja sam ga isto gledao 8) film čak mislim da je hrvatski proizvod.niti ja se nemogu sjetit naziva tog filma.
možda http://www.imdb.com/title/tt0169716/
pogodak to je taj :wink:

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Nov 2007, 15:34

A$H wrote:
dodo wrote:
Wendigo wrote:naletio sam prije nekih pola godine na OTV-u na neki stari crno bijeli film iz Juge.. sve što sam uspio pohvatati je da se radilo o nekom tipu koji je sišao u pakao i nešto petljao sa Sotonom (inače Pakao je bio negdje u podzemlju Crne Gore :lol: ) kako bi se prerušio u nekog cara i dalje nemam pojma jer sam morao nekamo otići... zna netko koji je to film :?:
i ja sam ga isto gledao 8) film čak mislim da je hrvatski proizvod.niti ja se nemogu sjetit naziva tog filma.
možda http://www.imdb.com/title/tt0169716/
to je to, tnx.

Boby

Post by Boby » 26 Nov 2007, 16:05

Znade tko kako se je u orginalu zvao film "Cvijeće s Potkrovlja"? Film je rađen, ak se ne varam, prema Lovecraftovom dijelu. To je onaj film gdje na početku pogine otac u prometnoj nesreći pa se majka s djecom seli kod roditelja koji žive u nekoj kućerini. Djecu se zatvara na tavan i ne pušta ih se van, majka sve rijeđe dolazi da bi na kraju potpuno prestala. Djeca saznaju da im je otac bio ustvari ujak te da su oni plod incesta kojeg se roditelji njihove majke jako srame. Nekoliko djece umre zbog višegodišnjeg trovanja hranom te najstarija uspjevaju pobjeći saznajući da se njihova majka isti taj dan udaje.
Film je nešto najjezovitije što sam ikada vidio i uvijek ga se prisjećam s gorčinom

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Nov 2007, 16:44

Boby wrote:Znade tko kako se je u orginalu zvao film "Cvijeće s Potkrovlja"? Film je rađen, ak se ne varam, prema Lovecraftovom dijelu. To je onaj film gdje na početku pogine otac u prometnoj nesreći pa se majka s djecom seli kod roditelja koji žive u nekoj kućerini. Djecu se zatvara na tavan i ne pušta ih se van, majka sve rijeđe dolazi da bi na kraju potpuno prestala. Djeca saznaju da im je otac bio ustvari ujak te da su oni plod incesta kojeg se roditelji njihove majke jako srame. Nekoliko djece umre zbog višegodišnjeg trovanja hranom te najstarija uspjevaju pobjeći saznajući da se njihova majka isti taj dan udaje.
Film je nešto najjezovitije što sam ikada vidio i uvijek ga se prisjećam s gorčinom
Jel ovo http://www.imdb.com/title/tt0093036/ ? Gledah to na VHSu još davno

Boby

Post by Boby » 26 Nov 2007, 17:37

HorrorHR wrote:
Boby wrote:Znade tko kako se je u orginalu zvao film "Cvijeće s Potkrovlja"? Film je rađen, ak se ne varam, prema Lovecraftovom dijelu. To je onaj film gdje na početku pogine otac u prometnoj nesreći pa se majka s djecom seli kod roditelja koji žive u nekoj kućerini. Djecu se zatvara na tavan i ne pušta ih se van, majka sve rijeđe dolazi da bi na kraju potpuno prestala. Djeca saznaju da im je otac bio ustvari ujak te da su oni plod incesta kojeg se roditelji njihove majke jako srame. Nekoliko djece umre zbog višegodišnjeg trovanja hranom te najstarija uspjevaju pobjeći saznajući da se njihova majka isti taj dan udaje.
Jel ovo http://www.imdb.com/title/tt0093036/ ? Gledah to na VHSu još davno
To je to! Hvala! Fulao sam vezano za Lovecrafta; zato nisam film niti mogao pronaći

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Nov 2007, 17:49

gledao sam to davno i baš mi je bio bolestan film..

horkolerbus

Post by horkolerbus » 26 Nov 2007, 18:28

imam problema sa filmom : radnja se odvija u americi ili negde gde je pustinja,sve sto se secam je da na kraju ubijaju tog zlikovca od peska tako sto kada prolazi kroz cev oni puste plamen,grejanje i naprave staklo od njega u pitanju je stari film ,mislim da ga na kraju ubijaju u nekoj fabrici ,,zna li mozda neko od prilike ,,nije dust devil jer sam bio ubedjen da je taj
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 26 Nov 2007, 20:25

ovo nije horror vec sf komedijam, barem mislim..prikazivan prije 10ak godina na htvu..jedino cega se sjecam je da je neki klinac imao starijeg brata kojeg je netko klonirao ili vec sta, no film je pamtljiv po sceni kako mali vidi brata kako skida svoju glavu i stavlja ju sa strane, pa ide reci roditeljima, koji mu naravno - nevjeruju..
eto..jedino se tog dijela sjecam..

tasha_7

Post by tasha_7 » 02 Dec 2007, 17:40

Dali neko zna kak se zove ovaj horor i di ga mogu naci.gledala sam ga kad sam bila mala pa pretpostavljam da je snimljen 80-ih godina.radnja je otprilike ovakva:neka ekipa dode u neku kucu i neko od njih otvori vrata podruma i tu izadje zlo.sva vrata i prozori se zatvore i nemogu van i jedan po jedan bivaju mrtvi.na kraju se spase neki lik i zenska. zna li tko?

metallicat

Post by metallicat » 02 Dec 2007, 17:48

možda prince of darkness? '87 je...samo je u nekoj crkvi, i nije da baš izađe zlo već je kao u podrumu..pa onda oni tako ''haj'' :lol: izlaze iz podruma. :D
Image

tasha_7

Post by tasha_7 » 02 Dec 2007, 17:52

ne to nije to.onak su vrata kao na podu i neko ih otvori i zlo izadje van.i pas vucjak neki je tam i on pobjesni.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Dec 2007, 18:15

tasha_7 wrote: Dali neko zna kak se zove ovaj horor i di ga mogu naci.gledala sam ga kad sam bila mala pa pretpostavljam da je snimljen 80-ih godina.radnja je otprilike ovakva:neka ekipa dode u neku kucu i neko od njih otvori vrata podruma i tu izadje zlo.sva vrata i prozori se zatvore i nemogu van i jedan po jedan bivaju mrtvi.na kraju se spase neki lik i zenska. zna li tko?
amityle 3D, ma ne da mi se tražiti kako se točno piše.
Michel puši karu.

tasha_7

Post by tasha_7 » 02 Dec 2007, 20:30

pogledala sam isjecak ali nije to taj film.u ovom koji trazim radnja se cijelo vrijeme odvija u kuci jer oni nemogu van.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 02 Dec 2007, 21:01

tasha_7 wrote:pogledala sam isjecak ali nije to taj film.u ovom koji trazim radnja se cijelo vrijeme odvija u kuci jer oni nemogu van.

i ja trazim taj film,jednom liku se otvore vrata od kuce i on krene begati ali upadne u travnjak gde ga on proguta,na pocetku ekipa dolazi da sredjuje kucu ,,nema sanse da se setim kako se zove,a tog djavola puste tako sto odsipe klin na otvoru u podrumu
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

tasha_7

Post by tasha_7 » 02 Dec 2007, 22:15

moze bit da je to taj.ajde ljudi pomozite

Post Reply