Istraga opet jase!
-
filmofil
- A$H
a efekti zamaha nozafilmophil wrote:baš gledam...napišu "nemojte gledati ako ste slabijih živaca" i onda lik vadi neke šnicle kao organe![]()
![]()
![]()
i ide rezat glavu lutki nekoj
![]()
![]()
a jebeni ste...sad jetrica masakrira
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
sad ste me nahuškali da pogledam ovu epizodu..A$H wrote:a efekti zamaha nozafilmophil wrote:baš gledam...napišu "nemojte gledati ako ste slabijih živaca" i onda lik vadi neke šnicle kao organe![]()
![]()
![]()
i ide rezat glavu lutki nekoj
![]()
![]()
a jebeni ste...sad jetrica masakrira
![]()
..mogli su lutki bar stavit periku, a ne da izgleda kao da su je ukrali iz duzana obleke nize u ulici...
- dalibor
ovo je samo potvrdilo zašto bojkotiram index.hr, a sve više i net.hr, koji je krenuo sličnim stopama.HorrorHR wrote:Apdejt o priči sa krajinom i forumom:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vide ... 72279.aspx
"Kako Istraga populistički koristi svaku priliku da prikaže Srbe kao primitivnu divljačku gamad i uvuče se u guzicu hrvatskoj ekstremnoj desnici i ruralnoj Hrvatskoj koja plješće Valdecu na svako spominjanje Srba u negativnom kontekstu, nisu propustili priliku niti da Srbe osude za nešto što evidentno čine Hrvati."
bez obzira na moje mišljenje o temi i Istragi, da li je ovo primjer profesionalnog novinarstva?
ovo je senzacionalističko smeće. valjda misle da svojim debilnim tekstovima postižu nešto samo jer oni vrijeđaju i pišu ko zadnji kreteni, a drugi ne. ono, baš ste posebni, svi vas obožavaju.
novinar bi prije svega trebao biti objektivan i dopustiti svakom pojedincu da sam prosudi što je istina, ali toga u Hrvatskoj (a pogotovo na indexu) nisam vidio.
a i Istraga je ionako davno otišla u k...
- max
-
filmofil
ma imaju oni fanova di oćeš...kad zbrojiš sve veterane domovinskog rata, djecu bez ruku i nogu, bajkere, osnovnoškolce, penziće i sve ljude dobre volje dobiš jednu pozamašnu sumu gledatelja...
ja nebi imao niš protiv njih da oni tako ne razglašavaju svaku svoju akciju ili postignuće...jebote kad se desi neka humanitarka u kojoj oni pomognu to se razvlači na 10 emisija kako su oni tad i tad pomogli...onda izgleda da to rade samo zbog gledanosti...
ja nebi imao niš protiv njih da oni tako ne razglašavaju svaku svoju akciju ili postignuće...jebote kad se desi neka humanitarka u kojoj oni pomognu to se razvlači na 10 emisija kako su oni tad i tad pomogli...onda izgleda da to rade samo zbog gledanosti...
This is the Zodiac speaking.
- max
Ma kretenluk
Jos kad u gugletu pronadju ovaj forum,
napravit ce reportazu kako se srbocetnici okupljaju na forumu
gdje slave sakacenja, ubijanje i smrt opcenito.
Plus, naravno, mrze istragu
hrk-pfuj
hrk-pfuj
This is the way the World ends
Not with a bang but a Whisper
Not with a bang but a Whisper
-
filmofil
- Aryx
filmophil wrote:max wrote:Ma kretenluk
hrk-pfuj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- dalibor
Aryx wrote:filmophil wrote:max wrote:Ma kretenluk
hrk-pfuj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haha
brijem da je Valdec žešči horror fan, pa vidiš da izgleda ko
možda je čak registriran na ovaj forum
-
GreenHornet
@dalibore:
moram proiznati da me tvoja izjava da je Valdec registritran na forum zaintrigirala te sam malo čitao stare postove i zaključio da se Valdec krije pod jednim od ova 3 nicka:
METALLICAT
ELRANIA
CHARLIE SURFS AGAIN
Zašto?
METALLICAT-
napisala prije par dana:
"zato što je hrvatska sama po sebi horor pa im se neda stvarat još jedan"
"ja kažem da se treba zvat 'istražimo svjetlu stranu hrv' jer je mračnu lako nać"
NISU NEKI DOKAZI ALI OPĆE JE POZNATO DA VALDEC ČESTO KORISTI PAROLE "ISTRAŽITE SA MNOM MRAČNU STRANU HRVATSKE" TE REČENICU "ETO U KAKVOJ DRŽAVI ŽIVIMO"
Još i u nicku ima CAT=MAČKA...Valdec je par puta prikazivao sliku Arkana kako drži tigra,a svi znamo da tigar spada u porodicu mački.
ELRANIA:
Cura ili Valdec (?!) u skoro svakom postu piše da ima obavljati zadaće,da je bila dugo na faxu,da mora na kolokvij,indirektno da nema vremena...Valdec je euro skeptik!Samim time želi dokazati da ako uđemo u EU da ćemo imati još manje vremena te da ćemo se polako početi udaljavati jedni od drugih,te da će hrvati međusobno izgubiti status braće.
CHARLIE-dao bi ruku u vatru da je ovo Valdec!
Svi znamo da je Charlie ljubitelj slashera,bolesnih dokumentaraca,nasilja i krvi u stvarnom životu...Još stavlja slike srpskih navijačkih grupa...Samo zamislite iduću ISTRAGU i Valdeca kako govori:
"SURFAJUĆI SMO NALETILI NA HRVATSKI HORROR FORUM,NEBI BILO NIŠTA NEOBIČNO DA NISU VIDILI USERA SA LOKACIJOM IZ SRBIJE.U SVOJIM POSTOVIMA PROPAGIRA NASILJE KAKO BI HRVATI POČELI GLEDATI HORROR FILMOVE TE SAMIM TIME POČELI BITI NASILNI PA MOŽDA I POČELI UBIJATI SVOJU BRAĆU I SUGRAĐANE,ISTO TAKO STAVLJA SLIKE NJIHOVE NAVIJAČKE SCENE KAKO BI NAŠI DOMOLJUBI ZAVOLUILI PARTIZAN I ZVEZDU"
Nakon ovoga će se Charlie aka.Valdec odlogirati te će sve zasluge pripasti Istrazi.
ETO.ŠTO VI MISLITE?

moram proiznati da me tvoja izjava da je Valdec registritran na forum zaintrigirala te sam malo čitao stare postove i zaključio da se Valdec krije pod jednim od ova 3 nicka:
METALLICAT
ELRANIA
CHARLIE SURFS AGAIN
Zašto?
METALLICAT-
napisala prije par dana:
"ja kažem da se treba zvat 'istražimo svjetlu stranu hrv' jer je mračnu lako nać"
NISU NEKI DOKAZI ALI OPĆE JE POZNATO DA VALDEC ČESTO KORISTI PAROLE "ISTRAŽITE SA MNOM MRAČNU STRANU HRVATSKE" TE REČENICU "ETO U KAKVOJ DRŽAVI ŽIVIMO"
Još i u nicku ima CAT=MAČKA...Valdec je par puta prikazivao sliku Arkana kako drži tigra,a svi znamo da tigar spada u porodicu mački.
ELRANIA:
Cura ili Valdec (?!) u skoro svakom postu piše da ima obavljati zadaće,da je bila dugo na faxu,da mora na kolokvij,indirektno da nema vremena...Valdec je euro skeptik!Samim time želi dokazati da ako uđemo u EU da ćemo imati još manje vremena te da ćemo se polako početi udaljavati jedni od drugih,te da će hrvati međusobno izgubiti status braće.
Svi znamo da je Charlie ljubitelj slashera,bolesnih dokumentaraca,nasilja i krvi u stvarnom životu...Još stavlja slike srpskih navijačkih grupa...Samo zamislite iduću ISTRAGU i Valdeca kako govori:
"SURFAJUĆI SMO NALETILI NA HRVATSKI HORROR FORUM,NEBI BILO NIŠTA NEOBIČNO DA NISU VIDILI USERA SA LOKACIJOM IZ SRBIJE.U SVOJIM POSTOVIMA PROPAGIRA NASILJE KAKO BI HRVATI POČELI GLEDATI HORROR FILMOVE TE SAMIM TIME POČELI BITI NASILNI PA MOŽDA I POČELI UBIJATI SVOJU BRAĆU I SUGRAĐANE,ISTO TAKO STAVLJA SLIKE NJIHOVE NAVIJAČKE SCENE KAKO BI NAŠI DOMOLJUBI ZAVOLUILI PARTIZAN I ZVEZDU"
Nakon ovoga će se Charlie aka.Valdec odlogirati te će sve zasluge pripasti Istrazi.
ETO.ŠTO VI MISLITE?
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Asfodel
-
Gosp.
GreenHornet wrote:@dalibore:
METALLICAT
ELRANIA
CHARLIE SURFS AGAIN
Zašto?
METALLICAT-
napisala prije par dana:
ELRANIA:
ETO.ŠTO VI MISLITE?
![]()
![]()
![]()
A možda su na ovom forumu svi zapravo Valdec?
To bi bila veoma dobra ideja.
Otvori se forum na kojem jedna osoba komunicira sama sa sobom preko više različitih nickova koji u sebi sadrže riječi kao što su "chetnik" isl.
Čudim se da nikome od scenarista nije palo na pamet da to napravi.
No, šalu na stranu.
Istragu ne gledam isključivo zbog tematike koja me ne zanima (isto to mogu čitati i u crnoj kronici i to u kratkim crtama), ali nemam razloga pljuvati po njoj. Pa u SAD-u su slične emisije više nego popularne.
I kod nas su se vrtile, zar ne?
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.