Kalifornia (1993)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Wheel Smith

Kalifornia (1993)

Post by Wheel Smith » 05 Aug 2010, 17:18

Image

Kalifornia is a 1993 thriller/road film, directed by Dominic Sena and starring Brad Pitt, Juliette Lewis, David Duchovny, and Michelle Forbes. The film focuses on a psychology student and his girlfriend who are traveling cross-country to research serial killers; unbeknownst to them, a man who ends up tagging along with them on their trip (accompanied by his childlike girlfriend) is a serial killer himself.

Cast:

# Brad Pitt as Early Grayce
# Juliette Lewis as Adele Corners
# David Duchovny as Brian Kessler
# Michelle Forbes as Carrie Laughlin

pretrazio sam u searchu da li je bio ovaj topic i začudo nisam ništa našao.... Film je vrlo dobar , mislim da bi brad pitt trebao češće negativce glumit tu je naravno i juliette i mulder koji se bori protiv pitta - film ima dobru road atmosferu.... ko nije neka pogleda
:supz: :supz:

Boby

Re: Kalifornia (1993)

Post by Boby » 05 Aug 2010, 17:41

Dosta zadovoljavajuć i, u vremenu kada sam ga gledao, tužan film s atraktivnom glumačkom ekipom.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Aug 2010, 17:53

gledao, ali znam da sam na kraju zaboravio cijeli film...
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 09 Mar 2011, 01:29

loša produkcija i naivan scenarij su uništili ovaj film, what a waste kad pogledam glumce koji su unutra...cijela ona naracija me podsjeća na moje scenarije od prije 5god kad sam se počeo tek baviti pisanjem, previše truda oko strukture rečenica umjesto da se fokusira na sadržaj

ideja je u biti dobra i zanimljiva, sucker sam za serial killere, ali moglo je to puno bolje
This is the Zodiac speaking.

remike2

Post by remike2 » 09 Mar 2011, 12:25

filmofil wrote:loša produkcija i naivan scenarij su uništili ovaj film, what a waste kad pogledam glumce koji su unutra...cijela ona naracija me podsjeća na moje scenarije od prije 5god kad sam se počeo tek baviti pisanjem, previše truda oko strukture rečenica umjesto da se fokusira na sadržaj

ideja je u biti dobra i zanimljiva, sucker sam za serial killere, ali moglo je to puno bolje
Slažem se, odlična glumačka postava i tematika (također sam sucker za serial killere), no krajnji rezultat je ništa posebno, dosta sam očekivao, a malo dobio.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

jeba

Post by jeba » 16 Apr 2011, 18:08

ja iz nekog čudnog razloga izbjegavam ovaj film već duže vremena

Post Reply