Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
boyko

Re: Koji je to film?

Post by boyko » 30 Dec 2010, 10:54

frend me pital..
kak se zove onaj film di astronaut na pocetku krepa i probudi se u nekakvoj čahuri ispod vode, zroni van i onda skuzi da je tam još ljudi,ali iz drugih vremenskih perioda.i onda ih naganja cezari dojdu do marka twaina,koji je napravil parobrod
a nekakvi alijeni ih celo vreme promatraju... onak nekakvi stupovi su na sve strane kaj gore rigaju vatru a dole se hrana stvara
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

boyko

Post by boyko » 01 Jan 2011, 20:02

anywhone?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Jan 2011, 20:31

Kako se zove u originalu onaj akcijski triler "ravnatelj" gdje je onaj lik iz vojske zamijenio svoju ženu ili curu u opasnoj školi punu bandi, pa se sukobljavao s njima? Mislim da čak ima i nastavak...
Michel puši karu.

nihil

Post by nihil » 04 Jan 2011, 23:58

2 filma

celicna smrt na nasem,negdje iz '90-te -lik napuca nekog vukodlaka pa si ubrizga njegovu krv ili tako nesto,i radi haos,ne mogu se tocno sjetiti,a drugi film je stariji..mozda '80-te..neka zenska dozivi nesrecu i neki ludi doktor joj transplantira komad koze na rame.kasnije joj neka bodlja izraste i cim bi nekog ubola,taj bi se pretvorio u zombija..

pijance pamcenje slabo sluzi pa ako itko ista zna,bio bih vam zahvalan ;)
dolor nil finis

remike2

Post by remike2 » 05 Jan 2011, 11:49

nihil wrote:2 filma

celicna smrt na nasem,negdje iz '90-te -lik napuca nekog vukodlaka pa si ubrizga njegovu krv ili tako nesto,i radi haos,ne mogu se tocno sjetiti,a drugi film je stariji..mozda '80-te..neka zenska dozivi nesrecu i neki ludi doktor joj transplantira komad koze na rame.kasnije joj neka bodlja izraste i cim bi nekog ubola,taj bi se pretvorio u zombija..

pijance pamcenje slabo sluzi pa ako itko ista zna,bio bih vam zahvalan ;)
Drugi film, da nije možda Rabid (1977)
http://www.imdb.com/title/tt0076590/
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

nihil

Post by nihil » 05 Jan 2011, 18:20

to je taj film!

hvala majstore :prayer: :prayer:
dolor nil finis

remike2

Post by remike2 » 05 Jan 2011, 18:34

nihil wrote:to je taj film!

hvala majstore :prayer: :prayer:
Nema na čemu. :wink:
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

tenkre

Post by tenkre » 05 Jan 2011, 21:20

john_constantine wrote:Kako se zove u originalu onaj akcijski triler "ravnatelj" gdje je onaj lik iz vojske zamijenio svoju ženu ili curu u opasnoj školi punu bandi, pa se sukobljavao s njima? Mislim da čak ima i nastavak...
The Substitute s Tom Berengerom možda?

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Jan 2011, 21:44

tenkre wrote:
john_constantine wrote:Kako se zove u originalu onaj akcijski triler "ravnatelj" gdje je onaj lik iz vojske zamijenio svoju ženu ili curu u opasnoj školi punu bandi, pa se sukobljavao s njima? Mislim da čak ima i nastavak...
The Substitute s Tom Berengerom možda?
e to. Hvala. :rock:
Michel puši karu.

Vermillion

Post by Vermillion » 10 Jan 2011, 02:40

Radi se o filmu koji sam konstantno posuđivao u videoteci ranih 90tih ili sredinom 90tih a ne sjecam se ni glumaca ni redatelja nego samo price a to je da dvoje ljudi putuje sa djetetom na nekakvo imanje u neki dvorac koji su valjda nasljedili a u podrumu se krije nekakva spodoba, znam da na kraju filma bjeze nesto iz tog dvorca ili tako nesto i zgaze tu spodobu s autom! Ima jedna scena di ta zena valjda sanja i hoda po tom dvorcu i ode do djeteta u sobu i ide dic pokrivac a ispod pokrivaca bude neka odvratna faca ili tako nesto! Znam da nisam dao bogati opis ali netko tko je gledao nedavno i voli starije horrore sigurno ce znat na kaj mislim. ja taj film doslovno trazim godinama na netu

Sammy

Post by Sammy » 10 Jan 2011, 10:23

Vermillion wrote:Radi se o filmu koji sam konstantno posuđivao u videoteci ranih 90tih ili sredinom 90tih a ne sjecam se ni glumaca ni redatelja nego samo price a to je da dvoje ljudi putuje sa djetetom na nekakvo imanje u neki dvorac koji su valjda nasljedili a u podrumu se krije nekakva spodoba, znam da na kraju filma bjeze nesto iz tog dvorca ili tako nesto i zgaze tu spodobu s autom! Ima jedna scena di ta zena valjda sanja i hoda po tom dvorcu i ode do djeteta u sobu i ide dic pokrivac a ispod pokrivaca bude neka odvratna faca ili tako nesto! Znam da nisam dao bogati opis ali netko tko je gledao nedavno i voli starije horrore sigurno ce znat na kaj mislim. ja taj film doslovno trazim godinama na netu
aj da probam, mozda ovo:
http://www.imdb.com/title/tt0112643/
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Wendigo

Post by Wendigo » 10 Jan 2011, 10:56

Vermillion wrote:Radi se o filmu koji sam konstantno posuđivao u videoteci ranih 90tih ili sredinom 90tih a ne sjecam se ni glumaca ni redatelja nego samo price a to je da dvoje ljudi putuje sa djetetom na nekakvo imanje u neki dvorac koji su valjda nasljedili a u podrumu se krije nekakva spodoba, znam da na kraju filma bjeze nesto iz tog dvorca ili tako nesto i zgaze tu spodobu s autom! Ima jedna scena di ta zena valjda sanja i hoda po tom dvorcu i ode do djeteta u sobu i ide dic pokrivac a ispod pokrivaca bude neka odvratna faca ili tako nesto! Znam da nisam dao bogati opis ali netko tko je gledao nedavno i voli starije horrore sigurno ce znat na kaj mislim. ja taj film doslovno trazim godinama na netu
to ti je "the ogre".
http://www.italianfilmreview.com/2010/1 ... -1988.html

Vermillion

Post by Vermillion » 11 Jan 2011, 01:33

Wendigo wrote:
to ti je "the ogre".
http://www.italianfilmreview.com/2010/1 ... -1988.html
Je to je to ! Hvala :) Al jedini je problem kaj ga nemogu nac za skinut :(

Probavao sam upisivat "La casa dell'orco" , Ogre, na nekim stranicama piše da se zove Ogre 2 a na nekima Ogre 3.

Vermillion

Post by Vermillion » 11 Jan 2011, 02:21

Btw kako se zove onaj film di frajer ne stari ali njegova slika na tavanu stari?

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Jan 2011, 05:53

Vermillion wrote:Btw kako se zove onaj film di frajer ne stari ali njegova slika na tavanu stari?
Dorian Gray
Michel puši karu.

Post Reply