Koji ste horror zadnji gledali?
- dr_gonzo
Hypothermia (2010)
- žalosno dosadno....trebao je dobiti manju recenziju, ali sam se ipak malo raspričao
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Asfodel
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Die Schlangengrube und das Pendel/ The Torture Chamber of Dr. Sadism - Lijepo iskustvo uglavnom zbog atmosfere, smještaja te nekog šarma. Početak je bio neodoljiv i a jedna poprilično smiješna rečenica. 7/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Sammy
The Thing (2011) - Jako dobar za prequel, mislio sam da će osakatiti Thinga, ali meni je ovo bilo super i iznad svih očekivanja. - 7/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
Buried Alive (1990) - gledao sam ga već nekad ranije na tv-u, ali sam ga zaboravio... solidan Darabontov tv film
- Decadentor
Spalovač mrtvol (1969) - Ostao sam blago razocaran, prvenstveno jer sam ocekivao horror, a dobio samo dramu sa elementima istog. Sasvim ok film za jedno gledanje.
-
Misery - sinoć bio na tv 1000, pa ga pogledao opet nakon 100 godina... načelno nije horor, ali ima takvu atmosferu, pa eto... inače, film je odličan
-
E, da! Jučer sam pogledao i Raising Cain. Kako je taj film mogao proći da John Lithgow ne dobije Oscara, stvarno nemam pojma, ali jebeno je odglumio.
- Michel
Meni je ovo čisti horor koji je strašniji od petka 13. ili return of living dead Da li ću onda ta dva filma svrstati u ne horor zato što mi nije strašan? Naravno da ne. Misery kad vidim onu klaustrofobiju, atmosferu. Svaka bolesna scena sa Katy koliko je luda, naježim se. Top 10 horor filmova u svakom slučaju.jeba wrote:Misery - sinoć bio na tv 1000, pa ga pogledao opet nakon 100 godina... načelno nije horor, ali ima takvu atmosferu, pa eto... inače, film je odličan
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Asfodel
Najbolje da općenito ukinemo pojavu zvanu psihološki triler, jer su mahom svi strašniji i napetiji od horora..
I ja sam bila užasno tužna na neke horore pa ih neću svrstati u top 10 melodrama
I ja sam bila užasno tužna na neke horore pa ih neću svrstati u top 10 melodrama
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Michel
Pa da, jer strah po meni danas nema nikakve veze s hororom. Mislim, to je jedna od stvari kako ćemo prepoznati horor, ali ako idemo po toj logici, petak 13 i ROTLD nisu horori jer eto, meni nisu bili strašni. Horor žanra nema jer eto, ja imam 20-ak strašnih horora
Tu je toliko više stvari koje su važnije. Misery sigurno neće biti u 20 poslije dnevnika
Tu je toliko više stvari koje su važnije. Misery sigurno neće biti u 20 poslije dnevnika
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Salvador
Misery je psihološki horor triler, a ono što piše na imdb je glupost.
- Josef K
Psihološki horor triler sa elementima kriminalistečke akcijske drame i romantične fantazije. JEBOTE
Koda je bitno šta je, odličan je film. To je bitno.
- Sammy
The Exorcism of Emily Rose (2005) - Jako dobar, svakako jedan od boljih na temu egzorcizma i još ima vrlo zanimljivu priču u sudnici. Samo mi je žao kod ovakvih filmova što nisam religiozan pa mi je to sve glupost. - 9/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Salvador
Kome se ti to obraćaš i zašto se dereš? Postoje i drugi znakovi za deranje!!! Koda se ne piše zajedno, već odvojeno, ali to nije bitnoZadro wrote:Psihološki horor triler sa elementima kriminalistečke akcijske drame i romantične fantazije. JEBOTE
Možda i nije bitno, ali o tome se je raspravljalo, ali uglavnom, film je odličan.