Humanoids from the Deep (1980)
- dr_gonzo
Humanoids from the Deep (1980)
Redateljica: Barbara Peters
Sadržaj:
"- U malom ribarskom gradiću imena Noyo povećavaju se tenzije između lokalnih stanovnika i Indijanskih starosjedioca, gdje su jedni za proširenje ribolovnog područja, a drugi za zabranu. No, usred razmirica počinju se događati vrlo čudne stvari po cijeloj okolici... Nestaju mladići i djevojke, a kad jedan od mladića bude napadnut od strane nepoznatog humanidnog bića cijeli slučaj dobiva novu dimenziju.
Ubrzo pomorska biologinja Dr. Susan Drake otkriva da okolica Noyo skriva strašnu tajnu...sklonište je novoj humanoidnoj afimbijskoj vrsti koja je nastala tajnim vladinim eksperimentima. Ali ono što dobra doktorica ne zna da ta vrsta treba žene za rasplod, ta njihova potreba je sve jača i oni izlaze na obalu baš u vrijeme kad stanovnici ribarskog gradića pripremaju ribarsku feštu..."
Kreator monstera: Rob Bottin
Prema priči: Martin B. Cohen
Uloge: Doug McClure.......Jim Hill
Ann Turkel.....................Dr. Susan Drake
Vic Morrow.....................Hank Slattery
Cindy Weintraub.............Carol Hill
imdb ocijena: 5.2/10 (1,159 glasova)
Moje mišljenje o filmu je - ovdje...
Sadržaj:
"- U malom ribarskom gradiću imena Noyo povećavaju se tenzije između lokalnih stanovnika i Indijanskih starosjedioca, gdje su jedni za proširenje ribolovnog područja, a drugi za zabranu. No, usred razmirica počinju se događati vrlo čudne stvari po cijeloj okolici... Nestaju mladići i djevojke, a kad jedan od mladića bude napadnut od strane nepoznatog humanidnog bića cijeli slučaj dobiva novu dimenziju.
Ubrzo pomorska biologinja Dr. Susan Drake otkriva da okolica Noyo skriva strašnu tajnu...sklonište je novoj humanoidnoj afimbijskoj vrsti koja je nastala tajnim vladinim eksperimentima. Ali ono što dobra doktorica ne zna da ta vrsta treba žene za rasplod, ta njihova potreba je sve jača i oni izlaze na obalu baš u vrijeme kad stanovnici ribarskog gradića pripremaju ribarsku feštu..."
Kreator monstera: Rob Bottin
Prema priči: Martin B. Cohen
Uloge: Doug McClure.......Jim Hill
Ann Turkel.....................Dr. Susan Drake
Vic Morrow.....................Hank Slattery
Cindy Weintraub.............Carol Hill
imdb ocijena: 5.2/10 (1,159 glasova)
Moje mišljenje o filmu je - ovdje...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
- john_constantine
-
- dr_gonzo
- HorrorHR
- Site Admin
- dr_gonzo
HorrorHR wrote:ah trip down the memory lane, film je kod nas bio na VHSu sa engleskim imenom "Monster".
ako se ne varam cover je bio ovaj:
kutija je bila ona veća u to doba, bijela, možda čak Jadran Film.
sad kad semalo bolje sjetim, mislim da i imam kupljen taj VHS, negdje čami kod staraca doma u mojoj (ex) sobi
Ovakav je plakat i bio na ulazu u kino... Eh, Blažena vremena.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
- sikeone
definitivno je bila velika bijela kutija. Ah ta oldskul Vhs vremenaHorrorHR wrote:ah trip down the memory lane, film je kod nas bio na VHSu sa engleskim imenom "Monster".
ako se ne varam cover je bio ovaj:
kutija je bila ona veća u to doba, bijela, možda čak Jadran Film.
sad kad semalo bolje sjetim, mislim da i imam kupljen taj VHS, negdje čami kod staraca doma u mojoj (ex) sobi
- Sharan
- horkolerbus
- Wendigo
onda rađe nemoj, tako sam si ja "pokvario" critterse..Deimos wrote:gledao sam ovaj film jedno 30 puta. to i još par horrora kaj sam imao snimljeno na VHS-u. ne znam bi li ga sad opet gledao, mislim da bi mi pokvarilo lijepe uspomene
ot: zanimljivo.. ovo dosta podsjeća na "creature from the black lagoon" i lovecraftovog dagona (ne film, već ideja o ljudima ribama)..
- horkolerbus