spal sam,osjetil da me neko potapšal po ramenu,otvoril oči i videl ispred sebe veliku crnu siluetu kak stoji(to je ubiti i najčešča stvar koju vidite u toj paralizi ).prvo me bilo strah(ono wtf,koj kurac).pokušal sam se pomaknut al se nisam mogel,kolko god sam se jebački naprezal nikaj od toga i filing koji u tom trenutku osjećate je tako brutalan da ga jednostavno nemrem opisat(morate do doživjet da bi znali o čem pričam nije ni približno tome dok imate neku nočnu moru ili tak nekaj) ja sam u tom trenutku u snu skužil o čem se radi,jer sam se sjetil kak su mi frendovi o tom pričali.čak sam na kraju u jednom trenutku pokušal toj silueti pokazat srednji prst(sam sebi sam se drugi dan smijal koj sam ja lik
ugl frendovi su mi baš o tom filingu pričali i opisivali ga ko najbrutalnije iskustvno koje su doživjeli tjekom sna čak su se par dana nakon toga bojali ić spat da nebi ponovno to doživjeli(jer nisu znali o čem se radi,kasnije dok su skužili bilo je sve oke).zahvaljujuči njima ja sam znal o čem se dela pa nisam imal tih problema.baš zbog neinformiranosti puno ljudi ima problema s tim jer se boje ić spat pa pate od nesanice ili ne govore nikom o tome i povlače se u sebe jer misle da gube razum itd...
to je ubiti neko stanje između sna i jave.i kolko sam čital ovo tjekom života svako doživo do jedno pet puta,al naravno ima i ljudi koji to svakodnevno doživljavaju...
ak je neko imal iskusta s tim nek tu slobodno napiše.