Legendarni James Night nije prošao što je šteta jer se potrudio više nego zadnja dva puta i ovaj put je morao proći.
Đuras uništio pozornicu, jedan od favorita. Prošle godine mi nije bio nešto ali ovo sad vrh.
Jedan od favorita ove godine i meni apsolutni vrh su naš najbolji rock sastav Vatra. Obožavam ovu pjesmu, jako je melodična, i drži ritam od početka do kraja a Dečak isijava sa karizmom.
I na kraju naš Bejbi je uspio. Nevjerojatna predstava na pozornici, koreografija, glas i uzbudljivost je dopirala iz ekrana. Pobjednik Dore i Eurosonga.
All of Eastern Europe and the Balkans are gonna love grandma's napkins. Iconic.
Znaci ovo je pravi nastup! Zabavan, interesantan, nije ukočen kao neki, detalji, outfit makeup i da ne nabrajam u svakom pogledu eurovision material!
Odličan scenski nastup. Ovo je jedina izvedba dostojna Eurosonga. Samo tako Baby Lasagna. Please meow back .
Ako možemo da se organizujemo ceo Balkan da glasa za Hrvatsku i da Evrovizija dođe u Zagreb 2025. Ovo nam je šansa da skinemo s kurca Švedsku i ostale
Croatian friends, please send him to Eurovision. This is a chance for top 5, and even victory. I really like this song and the artist himself. This is mega unusual. Respect and 12 points from Ukraine
It’s now more than obvious that this guy can take Croatia to TOP 5 for the first time in 25 years and any other choice would be a blasphemy
Go Baby Lasagna! You have my vote from Netherlands
lasagna is not a baby anymore, he grows and gonna make Croatia proud with first Eurovision victory ever..
I meni kao pjevaču koji zna pogoditi visoke tonove Bejbi je bio izuzetan plus taj scenski nastup ga odvaja od drugih i na kraju naravno pjesma. Please meow back.Mačke u pozadini su bile fantastične
Btw, pritisak koji je Marko imao na pozornici se luđački osjećao i nije me čudilo da je bio nesiguran. Ljudi iz cijele Europe šalju komentare podrške i, iz zahvalnosti i znajući da ima šansu, bojao se da nastup ne propadne. Vokalno će sigurno biti bolje, ali ostalo je suuuuuuuuper!!!
RIM TIM TAGI DIM!!!!!!!