Jurassic Shark (2012)

11

NewImageJezero. Jedan otok. Dvije grupe ljudi. Morski pas. Dakako onaj slatkovodni… Bedaste studentice dolaze partijati na otočić, a u isto vrijeme u blizini grupa kriminalaca izgubi nekakvu skupu sliku u plićaku. Šok i nevjerica, kako ući u plićak kada se u njemu nalazi ogromni kompjuterizirani morski pas. A otkud pesek tamo? Zla korporacija buši za naftom ili čime već, ali kako kaže šef “odu preduboko” i oslobode morski psinu. Majko moja…

Prvo da dam jedan disclaimer – nisam bio toliko lud da gledam ovaj film do od početka do kraja, vjerujem da sam mu podario uvrh glave petnaestak minuta. I to je apsolutno previše jer ovo bezvrijedno djelo izgleda lošije od bilo čega što bi te i sami mogli snimiti, a gluma i intelektualna razina scenarija su poput razine interakcije između dva djeteta u jaslicama.

Morski pas je vjerojatno jedno od lošije CGIziranih bića koje sam ikada vidio u shark attack filmovima, a na ovoj slici koja prati moj “report” izgleda još i dobro kakav je u drugim scenama. Kreatore uopće ne brine napraviti iole gledljiv film, zapravo sve izgleda kao nekakva vježba za novokupljenu kameru u kojoj su majstori kupili baksu pive i natjerali frendiće da se blamiraju u svojim “glumačkim prvijencima”. Ako im ovo nisu prvijenci, onda su jebeno u krivom poslu…

Gluma me na trenutke šokirala, jer dugo nisam gledao nešto ovako loše, a zasigurno i ne pomaže što je izgleda cijeli film naknadno sinkronizran jer te kamerice od dvjesto dolara valjda nisu mogle usnimiti audio podlogu.

Šećer na kraju – film traje 62 minute i ima dodatni 13 minuta odjavne špice. OH YEAH :) Bezvrijedno smeće od filma…

Share.

11 Comments

 1. e moj Horore..svakojaka sranja sam gledao,ali ovo preskačem..mislim da bi bilo vrijeme za neku kategoriju koja je ispod šrota šrotova:)

 2. Počea ga gledat prije par dana i naravno odusta nakon 20ak min. Daleko najgori film ikad. Izgleda mi kao da je netko pokuša asajlumovat Asylumove filmove… Užas!!!

 3. Jedan od strašnijh filmova u ovom žanru. Ko ga uspije pogledati cijelog i pri tome ostane normalan stvarno ima m*da. : ))

 4. opet ti gluposti gledaš…pa plačeš kak je glup fim, i kaj je najbolje niš ne naučiš…čim izađe sljedeće gnjda atack sranje ti češ ga sa žarom u očima pogledat, a onda popljuvat ko da imaš amneziju…daj odrasti

 5. ima to nešto u nekima od nas (pa i meni) što nas vuče ovakvim filmovima iako znam da ću kad odjavna špica krene po ekranu biti gluplji nego što sam bio kad sam starto film. Treba uć opušten u ovakve filmove i sa faktorom očevianja ne na nulu nego nek ide u minus ta brojka! :)

 6. zato je horror hr tu. umjesto nas trpi i ubija sive stanice svog žića da bi mi – djeca sretnog svijeta, neokusili tu bol i patnju svekolike horror produkcije. neka vječno živi naš horro trpitelj, borac protiv škart produkcije, vitez silikonskih sis*_, ovaj vriskova, mesija naš i stradatelj modernih horror blesavitisa, mučenik CGI krvi i udova, jednom riječju – …
  a, jbg, ostao sam bez tipkovnice
  samo tako, majstore.

 7. ma, nije. kad sam to pisao, slušao sam live album Buldožera – a znaš njih :)
  možda nije epitaf već profanija :))

Leave A Reply